İbrahim Ethem Şenkurt 9 Mayıs 2015 Paylaş 9 Mayıs 2015 Mahalle arasında giderken çukur ve sağa dönmem nedeniyle yavaşladım ( Allah razı olsun o çukuru oraya koyandan gerçi hızlı değildim de etkisi olmuştur yine de) sağa döndükten sonra sağ tarafta park etmiş aracın önünde duran bayanın bağırdığını gördüm ve önüme çocuk atlamış olabileceğini düşünüp fren yapıp direksiyonu kırdım ve hemen durdum. Daha sonra boyu arabadan daha kısa olan çocuğu arabanın sağ köşesinde şok olmuş halde gördüm ve ben de bir tuhaf oldum. Allah'a çok şükür çarpmadım çocuğa. Annesi çocuğa bağırmaya başladı ben de annesine çocuk zaten şokta bir de sen üstüne gitme dedim, bayan teşşekkür etti, ayrıldık. 17 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 9 Mayıs 2015 Paylaş 9 Mayıs 2015 En korktuğum şeydir bu. Suçun kimde olduğunun zerre kadar önemi yok vicdan azabı öldürür insanı. Allah ikinizi de korumuş. 12 Yorum bağlantısı
İbrahim Ethem Şenkurt 9 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2015 En korktuğum şeydir bu. Suçun kimde olduğunun zerre kadar önemi yok vicdan azabı öldürür insanı. Allah ikinizi de korumuş. Aynen öyle teşekkür ederim. Geçmiş olsun . teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Recep Güney 9 Mayıs 2015 Paylaş 9 Mayıs 2015 (düzenlendi) Cok gecmis olsun 9 Mayıs 2015 tarihinde Recep Güney tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 9 Mayıs 2015 Paylaş 9 Mayıs 2015 Çok geçmiş olsun. Aynı durumu biz (Ali eren hocamla) yaşadık. Avm nin önünde çocuğun önünde anne baba çocuk 3 yaşlarında. Çocuk koştuğunu farkettim an frenledim. Gözümü kapattım. Kaçacak hiç bir yer yok. Tek araçlık yol. Çocuğa vurmadan durmuşum. Baba çocuğu dövüyor. Dedim kendi hatanı telafi etmek için çocuğu Dövme. Hata senin çocuğun elini tutmayan sensin. Adam ters ters bana baktım. Baya kızdım adama. Çocuğun koştuğunu farketmesem vurmuştuk. Rabbim korusun. 10 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Mayıs 2015 Paylaş 9 Mayıs 2015 Çok geçmiş olsun, en fena durumlardan birisidir.... Yorum bağlantısı
İbrahim Ethem Şenkurt 9 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2015 Çok geçmiş olsun. Aynı durumu biz (Ali eren hocamla) yaşadık. Avm nin önünde çocuğun önünde anne baba çocuk 3 yaşlarında. Çocuk koştuğunu farkettim an frenledim. Gözümü kapattım. Kaçacak hiç bir yer yok. Tek araçlık yol. Çocuğa vurmadan durmuşum. Baba çocuğu dövüyor. Dedim kendi hatanı telafi etmek için çocuğu Dövme. Hata senin çocuğun elini tutmayan sensin. Adam ters ters bana baktım. Baya kızdım adama. Çocuğun koştuğunu farketmesem vurmuştuk. Rabbim korusun. Çok geçmiş olsun Mehmet Bey bu durumlar gerçekten de çok tehlikeli vakalar, aslında aileleri bilinçlendirmek lazım bu konularda Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim umarım başınıza böyle bir olay gelmez. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 9 Mayıs 2015 Paylaş 9 Mayıs 2015 Çok geçmiş olsun Mehmet Bey bu durumlar gerçekten de çok tehlikeli vakalar, aslında aileleri bilinçlendirmek lazım bu konulardaDaha önce okulumun orda bir çocuk Koşarak geliyor. Anne biriyle sohbet ediyor. Ben durdum bekliyorum. Çocuk 2 Yaşında arabaya çarpacak. Anne ne zaman farkedecek diye bekledim. Kadın hala laf Peşinde. En son korna çaldım. Çocuk korktu anne nasıl panik. O da çocuğu dövmeye başladı. Abla bebek bu ya. Çocuğun değil suç senin. Çocuğu bırakın dedim. Tüm dengesizler beni buluyor [emoji23][emoji23] 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Mayıs 2015 Paylaş 9 Mayıs 2015 vesile ile çocuğa baktım koşmaya başladı fren yapsam yetmez gaza bastım. o günki araba da bol sesli. çocuk geldi sağ ön çamurluğa çarpıp geri düştü. ahali olayı ters anlasa da babası kurtardı beni ellerinden sonra çocuğa girişmişti. 7 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 9 Mayıs 2015 Paylaş 9 Mayıs 2015 Şehir içinde 50 km hızı geçmemek lazım.Yol üç şerit de olsa yaya, öğrenci olan yerde çok dikkatli olmak lazım. 40-50 ile çarpsan yaya büyük ihtimal ölmez, ama 70-80 km den sonra çok zor kurtuluş. Yorum bağlantısı
Onur Bulut 9 Mayıs 2015 Paylaş 9 Mayıs 2015 vesile ile çocuğa baktım koşmaya başladı fren yapsam yetmez gaza bastım. o günki araba da bol sesli. çocuk geldi sağ ön çamurluğa çarpıp geri düştü. ahali olayı ters anlasa da babası kurtardı beni ellerinden sonra çocuğa girişmişti. Abi çocuk koşuyo sen gaza basıyorsun bol sesli diye ahalinin anladığı gibi anlasa baba işin yaşmış. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 9 Mayıs 2015 Paylaş 9 Mayıs 2015 vesile ile çocuğa baktım koşmaya başladı fren yapsam yetmez gaza bastım. o günki araba da bol sesli. çocuk geldi sağ ön çamurluğa çarpıp geri düştü. ahali olayı ters anlasa da babası kurtardı beni ellerinden sonra çocuğa girişmişti.Araba çocuğa carpacagina çocuk arabaya çarpmış çok mantıklı. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 9 Mayıs 2015 Paylaş 9 Mayıs 2015 Şehir içinde 50 km hızı geçmemek lazım.Yol üç şerit de olsa yaya, öğrenci olan yerde çok dikkatli olmak lazım. 40-50 ile çarpsan yaya büyük ihtimal ölmez, ama 70-80 km den sonra çok zor kurtuluş.+1Yaşlılar da büyük tehlike. Trafikte tesadüfen denk geldiğim bir kazada önü düz olan yarım otobüsün çok düşük bir hızda en fazla 25 km yayaya dokunması sonucu yaşlı adam kafasını yere vurup vefat etti servis şoförü kahroldu. Yorum bağlantısı
İbrahim Ethem Şenkurt 9 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2015 Daha önce okulumun orda bir çocuk Koşarak geliyor. Anne biriyle sohbet ediyor. Ben durdum bekliyorum. Çocuk 2 Yaşında arabaya çarpacak. Anne ne zaman farkedecek diye bekledim. Kadın hala laf Peşinde. En son korna çaldım. Çocuk korktu anne nasıl panik. O da çocuğu dövmeye başladı. Abla bebek bu ya. Çocuğun değil suç senin. Çocuğu bırakın dedim. Tüm dengesizler beni buluyor [emoji23][emoji23] bosch yola atlayan çocuklar için bir sistem geliştirdi mi acaba 1 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Mayıs 2015 Paylaş 9 Mayıs 2015 bosch yola atlayan çocuklar için bir sistem geliştirdi mi acaba Volvo s60'ta city safe modu yaya güvenliği ve düşük hızda öndeki araca çarpmayı önlemek için fren yapıyor sürücü yerine. 4-5 senedir var bu opsiyon araçlarda. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Mayıs 2015 Paylaş 9 Mayıs 2015 Abi çocuk koşuyo sen gaza basıyorsun bol sesli diye ahalinin anladığı gibi anlasa baba işin yaşmış. hadisenin detayları daha fena. gaza bastım olay bitti çocuk geri düştü hemen sonrasında kum tepesi vardı sağda.. oraya da daldım ortalık toz duman . biraz da woofer açık egzos bir yandan... yine de drudum indim . kasko da tüm klozlar var diye yazlık mekan ayakta şort kafada şapka.. kumsal kıyafeti falan 3 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 9 Mayıs 2015 Paylaş 9 Mayıs 2015 Herkese geçmiş olsun, çok dikkatli olmakta fayda var her zaman. 1 Yorum bağlantısı
Onur Bulut 9 Mayıs 2015 Paylaş 9 Mayıs 2015 hadisenin detayları daha fena. gaza bastım olay bitti çocuk geri düştü hemen sonrasında kum tepesi vardı sağda.. oraya da daldım ortalık toz duman . biraz da woofer açık egzos bir yandan... yine de drudum indim . kasko da tüm klozlar var diye yazlık mekan ayakta şort kafada şapka.. kumsal kıyafeti falan Abi sesli güldüm vallaha Yorum bağlantısı
Nevzat YÜKSEL 10 Mayıs 2015 Paylaş 10 Mayıs 2015 (düzenlendi) Çarşamba günü ben de daracık sokakta çocuğa çarpacaktım az kalsın neyse ki lastikleri kitledik kıl payı durdum. Çocuk da kıraathanenin çaycısıymış, ustadan sağlam bir osmanlı yedi 10 Mayıs 2015 tarihinde Nevzat YÜKSEL tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serhat Böcek 10 Mayıs 2015 Paylaş 10 Mayıs 2015 (düzenlendi) Çok geçmiş olsun, Allah korumuş. vesile ile çocuğa baktım koşmaya başladı fren yapsam yetmez gaza bastım. o günki araba da bol sesli. çocuk geldi sağ ön çamurluğa çarpıp geri düştü. ahali olayı ters anlasa da babası kurtardı beni ellerinden sonra çocuğa girişmişti. Çağlar abim senin mesajı okuyunca akıma bir fıkra geldi. Temel bir gün kamyoneti ile giderken kamyonetin frenleri patlamış. Önündeki arabalara vurmamak için sağ ve sol tarafına bakmış sol tarafta bir tane çocuk sağ tarafta ise pazar varmış. Ertesi gün gazetelerde şöyle bir haber çıkmış -Kamyonet pazara girdi 20 ölü, 50 yaralı.Temel karakola getirilmiştir. Komiser Temel'e;-Ula Uşağum madem frenler patladı niye diğer yöne gitmedin de pazara daldın?Temel şöyle yanıt verir;-Evet komiserum bende sizin gibi düşünmüştüm lakin çocuk da pazara doğru kaçınca bende peşinden pazara girdim. 10 Mayıs 2015 tarihinde Serhat Böcek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli 10 Mayıs 2015 Paylaş 10 Mayıs 2015 Rabbim esirgesin herkesi. Vicdan azabı öldürür insanı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts