Ahmet Çıplak 2 Haziran 2015 Paylaş 2 Haziran 2015 Tüm fordclub türkiye ailesine selamlar. Hayırlısıyla yeni bir çalışma daha bitirdim ve sizlerle paylaşmak istiyorum. Yaptıkça insan tecrübe sahibi oluyor ve daha başka şeyler yapmak istiyor.Kısmet olursa daha farklı stoplar yapıp paylaşmaya devam edeceğim. Aklıma ilk focus için yaptığım stopları geldi, tam bir yıl olmuş. Amatör bir çalışma ile başlayıp sonra burda paylaştıktan sonra almış olduğum pozitif geri beslemelerle buraya kadar geldi.Desteklerinizi esirgemediğiniz için gerçekten çok teşekkür ediyorum. Başta peteklerin arkasından yapmak istedim ama hoşuma gitmedi sonra kesmeye karar verdim. 16 Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 2 Haziran 2015 Paylaş 2 Haziran 2015 çokta güzel olmuş ellerine sağlık abi. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Haziran 2015 Paylaş 2 Haziran 2015 Yine döktürmüşsün kardeşim eline koluna emeğine sağlık süper olmuş. :bravo: Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 2 Haziran 2015 Yazar Paylaş 2 Haziran 2015 Harika olmuş,ellerinize sağlık. çokta güzel olmuş ellerine sağlık abi. Yine döktürmüşsün kardeşim eline koluna emeğine sağlık süper olmuş. :bravo: Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Ercan Ayas 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 (düzenlendi) Abi adresi ver bir takim stop atayim kargoya 3 Haziran 2015 tarihinde Ercan Ayas tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mükremin Aktuğ 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Elinize sağlık çok güzel bi çalışma olmuş. Yorum bağlantısı
Gökhan Efiloğlu 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 şimdiye kadar beğendiğim connect için en güzeli diyebilirim eline sağlık 1 Yorum bağlantısı
Davuthan Erkılıç 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Eline sağlık gerçekten güzel olmuş 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Bunu da mı sen yaptın birader Ellerine emeğine sağlık 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 3 Haziran 2015 Yazar Paylaş 3 Haziran 2015 Elinize sağlık çok güzel bi çalışma olmuş. Eline sağlık.Şekil olmuş. Elinize sağlık.. Çok güzeller. şimdiye kadar beğendiğim connect için en güzeli diyebilirim eline sağlık Eline sağlık gerçekten güzel olmuş Bunu da mı sen yaptın birader Ellerine emeğine sağlık Herkese çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için. Yorum bağlantısı
Gökhan Çelik2 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 ellerinize saglık cok güzel olmus 1 Yorum bağlantısı
Erdal Bayrak 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 çok çok çok güzel olmuş elerine sağlık.... bunu seri uretime dökersen bir takım sparişini almış bil cok güzel olmuş... 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Tasarım çok güzel olmasına rağmen parklar ve fren sanki güçsüz kalmış gibi? 3 Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 3 Haziran 2015 Yazar Paylaş 3 Haziran 2015 çok çok çok güzel olmuş elerine sağlık.... bunu seri uretime dökersen bir takım sparişini almış bil cok güzel olmuş...İnşallah ileride olur bende çok istiyorum seri üretimi ama biraz daha zaman. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Elinize emeğinize sağlık güzel iş. Zevk meselesi ama ben beğenmedim çapraz duran led leri.daha oval c yada ters c şeklinde olsaydı dahamı bir hoş olurdu... Yorum bağlantısı
Cihan Göllü 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Abi sen bu işi biliyorsun:) çok güzel olmuş yine 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Tasarım çok güzel olmasına rağmen parklar ve fren sanki güçsüz kalmış gibi? Evet çokk güzel fakat: Sinyallere de biraz fazla güç gitmiş sanki. Bu konuda bir denge için fren +stop lamba sayısını artırıp sinyal lamba sayısını azaltmalı mı ne dersin Ahmet abi? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Evet çokk güzel fakat: Sinyallere de biraz fazla güç gitmiş sanki. Bu konuda bir denge için fren +stop lamba sayısını artırıp sinyal lamba sayısını azaltmalı mı ne dersin Ahmet abi? Teoride sinyal gücü ile fren gücü aynı olmalı. İkisi de 21watt sonuçta. Parklar ise 5watt ile 4'te 1 gücünde yanmalı. Ama burada sanki parklar 2-3watt, frenler ise 15watt gibi. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Eline sağlık abi [emoji122] Senin şu tanıtım videosuna koyduğun müziklere hastayım [emoji3][emoji23] Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Teoride sinyal gücü ile fren gücü aynı olmalı. İkisi de 21watt sonuçta. Parklar ise 5watt ile 4'te 1 gücünde yanmalı. Ama burada sanki parklar 2-3watt, frenler ise 15watt gibi. Değerleri bilmiyordum ama sağda eskisi solda yenisi yanarken parkların şiddettinin az olduğu anlaşılıyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts