İçeriğe Yönlendir

B-Max - Rampa Çıkamıyor


Şükrü Tiyanşan

Recommended Posts

Şükrü Tiyanşan

arkadaşlar. şubat ayında ford bmax aldım.devir saati 980 d/dak altına inmiyor.servis test etti.test de 820 devir gösteriyor. araç da 980.dijital ile klasik farkı dediler. niye uyumlu devir saati araça takılmaz ki,ayrıca şanzıman silkelemesi özellikle sıkışık trafik de yani şanzıman ısınınca çok yapıyor. ayrıca araç rampada çıkış yapamıyor. çiddi bir rampada deneyin.ançak tam gazda yürüyor. yok böle bişi.ltfn araçınızı rampada deneyin .sonuçları paylaşın.şükrü tiyanşan

Yorum bağlantısı

Şu bmax lerden tamamen mutlu olan olmadı herhalde, hep bir farklı sorun. Bir yakınım da niyetlendi, vazgeçirdim, kendisi de okudu yazıları. Şuan aynı alt yapıya sahip courier aldı aşırı mutlu.

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

motor nedir?

otomatik mi?

Abi 1.6 benzinli powershift otomatik oluyor B max'lerde. Otomatik olanlar baya sorunlu gibi.  

Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel

Bu durum B Max'e özgü sanırım..

 

Ben alışveriş merkezinin o dik rampalarında Powershit Focus'um ile hiç kasmadan rahat rahat çıkıyorum ki çıkarken neredeyse aracın burnunu görüyorum o derece dik..

 

Yazılımla halledilir..gelir yakında güncelleme

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Deniz Sayın

Aynı sorun bende de mevcut. Aracim 1.5 dizel manuel alali daha 1 ay olmadı evin arkasında garaja çıkarken bi yokuş var oraya gelip 1 ile çıkarken neredeyse stop etcek araba gaz yemiyor resmen sonra birden gazi yiyip çıkmaya başlıyor neden olabilir bu.?

Yorum bağlantısı
Deniz Sayın

Devir saatine bakararak çekişin başladığı devir nedir

Hımm onu kontrol etmem lazım şuan bir şey demek yanlış olur.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Ahmet Akkayagil

Selam Beyler..herkese hayırlı günler...benim 1.5 dizel Bmax de köy rampasını çıkmayınca yazılım attırdım.İşletmeciinin dediğine göre..Araç 75 bg den 105 bg ye çıktı.Akabinde tekrar köye gittim.Aynı rampayı keçi gibi çıktı arkadaşlar.Tavsiye ederim.İyi bir chip Tuning cide yazılım attırın.Bana 800 tl ye mal oldu.Biraz kazık ama değer:)

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil
1 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı:

75 ten 105 e çok olmuş sanki.
90 iyiydi.

Büyük ihtimal bol dumanlı olmuştur Mehmet abi.
Benim araç şuan 95 cıvarı (75'ti) kullanım esnasında aşırı bir duman farkı yok. Bol dumanlı olursa 115'e kadar çıkartılabiliyor.
 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...