İçeriğe Yönlendir

Aux Ve Bluetooth Çalışmıyor

Barış Çelik

Recommended Posts

Barış Çelik

Merhaba arkadaşlar 2012 silver full aracım mevcut ve aktif olarak kullandığım aux ve Bluetooth durduk yere calismamaya başladı teyp üzerinde aux tuşuna bastığımda 1 sn duruyor ve geri atıyor aynı şekilde bluetooth çalışır gösteriyor telefon bağlanıyor ama arama yapmıyor bu sorunu nasıl düzeltebilirim yada teyp akü baslaniri sokmeden resetlemenin bir faydası varmıdır yardimci olursanız çok mutlu olurum.

Yorum bağlantısı
Ersin Ulupınar

Aynı sorun benim başımada geldi servise götürdüm yeni yazılım attılar düzelmişti sizdede aynı sorun olabilir

Yorum bağlantısı
Barış Çelik

Teşekkür ederim başka çözümü yok sanırım

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Sezgin Ustuntas

Benimde 2009 full kasası var bluetootha bağlanıyorum görüşme yapıyorum sadece telefondan müzik açınca hoparlöre vermiyor birde sesli komutta yeniden ara dedğimde en sonu arıyor ancak isim ara dediğimde kayıt yok diyor bilen varmı

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Barış Çelik

merhaba konu cort hala aynı sorun devam ediyor, servise gittim durumu anlattım ama bu işe biz bakmıyoruz dediler güncelleme biz yapmıyoruz dediler ben bu sorunu nerde nasıl yapabilirim kendim yapabilirmiyim artık çok sinir bozucu olmaya başladı lütfen yardımcı olurmusunuz.

Yorum bağlantısı
Barış Çelik

Resetleme islemini yaptım birkaç kere resetledim hatta ama sorun devam etmekte

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...