Barış Çelik 16 Temmuz 2015 Paylaş 16 Temmuz 2015 Merhaba arkadaşlar 2012 silver full aracım mevcut ve aktif olarak kullandığım aux ve Bluetooth durduk yere calismamaya başladı teyp üzerinde aux tuşuna bastığımda 1 sn duruyor ve geri atıyor aynı şekilde bluetooth çalışır gösteriyor telefon bağlanıyor ama arama yapmıyor bu sorunu nasıl düzeltebilirim yada teyp akü baslaniri sokmeden resetlemenin bir faydası varmıdır yardimci olursanız çok mutlu olurum. Yorum bağlantısı
Ersin Ulupınar 16 Temmuz 2015 Paylaş 16 Temmuz 2015 Aynı sorun benim başımada geldi servise götürdüm yeni yazılım attılar düzelmişti sizdede aynı sorun olabilir Yorum bağlantısı
Barış Çelik 18 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 18 Temmuz 2015 Teşekkür ederim başka çözümü yok sanırım Yorum bağlantısı
Sezgin Ustuntas 6 Ekim 2016 Paylaş 6 Ekim 2016 Benimde 2009 full kasası var bluetootha bağlanıyorum görüşme yapıyorum sadece telefondan müzik açınca hoparlöre vermiyor birde sesli komutta yeniden ara dedğimde en sonu arıyor ancak isim ara dediğimde kayıt yok diyor bilen varmı Yorum bağlantısı
Barış Çelik 27 Aralık 2016 Yazar Paylaş 27 Aralık 2016 merhaba konu cort hala aynı sorun devam ediyor, servise gittim durumu anlattım ama bu işe biz bakmıyoruz dediler güncelleme biz yapmıyoruz dediler ben bu sorunu nerde nasıl yapabilirim kendim yapabilirmiyim artık çok sinir bozucu olmaya başladı lütfen yardımcı olurmusunuz. Yorum bağlantısı
Naim Demirbaş 27 Aralık 2016 Paylaş 27 Aralık 2016 Teyp bin power tusuna 15 sn basılı tut resetlenmiş olacak düzelecek Yorum bağlantısı
Barış Çelik 27 Aralık 2016 Yazar Paylaş 27 Aralık 2016 Resetleme islemini yaptım birkaç kere resetledim hatta ama sorun devam etmekte Yorum bağlantısı
Recommended Posts