İçeriğe Yönlendir

Mondeo Mk2- Bi Xenon Projesi Tamamlandı

Berkay Özdemir

Recommended Posts

Berkay Özdemir

Seat Ibizam icin almış olduğum ve takamadan aracimi sattigim icin mondeoya kısmet olan merceklerin montajini yaptım.. Cok şükür bir aksilik olmadan islemi tamamladim.. Sorduğum sorularda bana yardımcı olan oktay abime burdan teşekkürü borç bilirim..

Seffaf far cami yaptirarak başladığım islemde , Morimoto Mini 6.0 H1 Bi-Xenon mercek kullandım..

Görüş açısı, şapka hızı bekledigimden cok cok iyi durumda.. Far çizgisi v.s tam olmasi gerektiği gibi..

Video aksama yüklenecegim..

5d5202a868b5c944f6196e8911283dd7.jpg

d269196e900be37cdfcdc891c2c5b2c3.jpg

3915341e78291cee76c80c45796068a3.jpg

96c65aeff776bc814469a7c9ab57208c.jpg

948148a6c30abb470ce3c9def39e9498.jpg

• Beğen 15
Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu

hayırlı olsun güle güle kullan maliyetleri de yazabilirsen projesi olan arkadaşlara örnek teşkil etmiş olur :)   :good1:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Berkay Özdemir

Herkese değerli yorumlari icin Teşekkürler. Maliyet 800tlyi buldu.. Ama deger tek kelimeyle GORUYORUM :))

Berkay benim Mk2 yi sana bırakayım bir kaç ay kalsın onuda bi elden geçiriver ;)

Olur abi benimkini bitireyimde :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Ethem Şenkurt

Berkay Bey şeffaf camı nerede yaptırdınız ve kaça mal oldu? ben de yaptırmayı düşünüyorum çünkü  :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Devrim Kara

güle güle kullan kardeşim uzunlarıda mercek yapıp far tasını siyaha boyayınca daha hoş olur birde panjuru siyah yapmanı tavsiye ederim

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
önder deli

Berkay Bey şeffaf camı nerede yaptırdınız ve kaça mal oldu? ben de yaptırmayı düşünüyorum çünkü  :)

+1 bana da far camı lazım. zira 18 yıllık sararma mevcut  :biggrin:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Berkay Özdemir

far camı sıfırdan mı yapıldı?

Evet abicim sıfırdan yapıldı

Berkay Bey şeffaf camı nerede yaptırdınız ve kaça mal oldu? ben de yaptırmayı düşünüyorum çünkü :)

Far camlari 200 tlye maal oldu. Eger bi xenon veya mercdk takmicaksaniz seffaf cam yaptirmayin.. Çünkü normalde aydinlatmayi buzlu camlar sağlıyor.. Ankara 2000 stopta yaptirdim
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Berkay Özdemir

Sis farlarındaki ampül hakkında bilgi verebilir misiniz? marka model

H3 8000k Sentinel Xenon kit mevcut..
Yorum bağlantısı
önder deli

az bi sararma (18yıl :biggrin: ) için 200 tl birde conta yanıkken ı ıh virmem virmem... daha doğrusu veremem..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...