Efe Özer 19 Eylül 2015 Paylaş 19 Eylül 2015 Merhaba annemın aracının yıldan oturu bakım zamanı geldı.Arac 2012 model 20.000 km de 1.6 tdı ambıtıon stronıc.Dogus oto yakıt fıltresıyle bırlıkte 700 un ustunde fıyat ıstedı.Bızde dısarda yaptırmaya karar verdık. Normalde 2 yılda bır degısen yakıt fıltresınıde her sene degıstırmek ıstıyoruz malum yakıt kalıtesızlıgınden oturu. Sizce ankarada asagıdakı lıstedekı parcaların orjınallerını nerden temın edebılırız?Motor yagı olarak ne onerırısınız?Bakım ıcın ne kadar ıscılık vermelıyız?Bılındık bır ustamızda yok malesef.Tavsiyelere acıgız. Tesekkurler. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 19 Eylül 2015 Paylaş 19 Eylül 2015 Araç dsg şanzıman ise yetkili servisten şaşmayın. Neden derseniz dsg nin en ufak problemi 6 bin tl. Audi yetkili servise giren araçlara iyi niyet garantisi sunarak şanzıman arızalarını ücretsiz gideriyor. Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayın. Ayrıca servisin kullandığı yağ özel bir yağdır ve dışarıda muadili mobil1 standart yağ araca zarar verebiliyor dikkatinize. 5 Yorum bağlantısı
Efe Özer 19 Eylül 2015 Yazar Paylaş 19 Eylül 2015 Araç dsg şanzıman ise yetkili servisten şaşmayın. Neden derseniz dsg nin en ufak problemi 6 bin tl. Audi yetkili servise giren araçlara iyi niyet garantisi sunarak şanzıman arızalarını ücretsiz gideriyor. Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayın. Ayrıca servisin kullandığı yağ özel bir yağdır ve dışarıda muadili mobil1 standart yağ araca zarar verebiliyor dikkatinize. Evet arac dsg sanzıman.Servisin kullandıgı yag dısında baska yag koyamaz mıyız?290 TL işçiliğe ve 220 tl yaga vermek insana biraz koyuyor malesef. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 19 Eylül 2015 Paylaş 19 Eylül 2015 Evet arac dsg sanzıman.Servisin kullandıgı yag dısında baska yag koyamaz mıyız?290 TL işçiliğe ve 220 tl yaga vermek insana biraz koyuyor malesef. Bakın 2 ayrı DSG araç kullandım hala da ablam dsg var. Çok akıcı güzel şanzıman ama hassas bir şanzıman. Ben olsam servisten şaşmazdım. Octaviam ın dsg şanzımanı iyi niyet garantisinden komple değişmişti 18 bin tl lik değişimden benden önceki sahibine tek kuruş ödeme çıkmamış servis kayıtlarında görüp inanamamıştım. Bence bu risk için o fiyat değer. Zaten orjinal ekipman almaya kalktığınızda karınız 100 tl bile olmayacak zira parçacılar da servisten alıyorlar. Öyle bir arabaya bilmeden yan sanayi ekipman takarsanız da yazık olur. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 19 Eylül 2015 Paylaş 19 Eylül 2015 Premium araç .bakım parasına değer yılda bir defa zaten. Yorum bağlantısı
Akif Özkan 19 Eylül 2015 Paylaş 19 Eylül 2015 Kasko yaptırıyormuşsunuz gibi düşünün.Yetkili servisten çıkmayın Dsg için. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Eylül 2015 Paylaş 19 Eylül 2015 doğuşun az garanti süresi üstüne iyi niyet garantisi sunmasıundan dolayı yetkili servise devam derim. honda 5 yıl garantili ama algıda doğuş daha yardımcı 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 19 Eylül 2015 Paylaş 19 Eylül 2015 Mazot filtresi deşimi de şart değil bana göre. Km az. 2 Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 19 Eylül 2015 Paylaş 19 Eylül 2015 (düzenlendi) Mazot filtresi deşimi de şart değil bana göre. Km az. Mazot filtresi benim yeni değişti.90 tl verdim. 19 Eylül 2015 tarihinde M.Fatih Yüce tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 19 Eylül 2015 Paylaş 19 Eylül 2015 Polen filtresi Hyundai den daha ucuz, sasmayin servisten 1 Yorum bağlantısı
Volkan Turkmen 19 Eylül 2015 Paylaş 19 Eylül 2015 Fiyatlar uçuk değil bence, işçilik ve yağ konusunda pazarlık yapmayı deneyin. Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 19 Eylül 2015 Paylaş 19 Eylül 2015 Aralık ayında Focus3 15.000 km bakımına 450 TL ödedim. Fiyat çok uçuk değil bence Audi için... Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 19 Eylül 2015 Paylaş 19 Eylül 2015 araban daha bebek gibi yetkiliye git 3-5 kuruş fazla verirsin ama çekincelerin olmaz yeri değil belki ama kardeş arabayı satmayı düşünüyormusunuz? Yorum bağlantısı
Efe Özer 19 Eylül 2015 Yazar Paylaş 19 Eylül 2015 (düzenlendi) Bakın 2 ayrı DSG araç kullandım hala da ablam dsg var. Çok akıcı güzel şanzıman ama hassas bir şanzıman. Ben olsam servisten şaşmazdım. Octaviam ın dsg şanzımanı iyi niyet garantisinden komple değişmişti 18 bin tl lik değişimden benden önceki sahibine tek kuruş ödeme çıkmamış servis kayıtlarında görüp inanamamıştım. Bence bu risk için o fiyat değer. Zaten orjinal ekipman almaya kalktığınızda karınız 100 tl bile olmayacak zira parçacılar da servisten alıyorlar. Öyle bir arabaya bilmeden yan sanayi ekipman takarsanız da yazık olur. Hesapladım dısardan alınca yagıda kendımız koyunca 375 e kurtarıyoruz.Bakalım ben bır arastırıyım yardımınız ıcın tesekkurler. Premium araç .bakım parasına değer yılda bir defa zaten. Abi arac a6 degıl a3.730 lira cok para bakım ıcın.Listedekı fıyatlar gecen seneye aıt ayrıca kdvsı vs eklenmemıs halı sanırım.Valla ıyı yoluyorlar ya Kasko yaptırıyormuşsunuz gibi düşünün.Yetkili servisten çıkmayın Dsg için. Kaskosu zaten var abı Fıyatlar cok ucuk malesef.730 lira nedir ya. doğuşun az garanti süresi üstüne iyi niyet garantisi sunmasıundan dolayı yetkili servise devam derim. honda 5 yıl garantili ama algıda doğuş daha yardımcı İyi niyet olayını iyi biliyorum abi.Aracın garantısını fazladan bır yıl uzatmamıza ragmen arızalanan kol dayama garantıye gırmeyı ıyı nıyet zımbırtısıyla sadece 40 tl vererek degıstırıldı. Mazot filtresi deşimi de şart değil bana göre. Km az. Ne olur ne olmaz her yıl degıstırelım dıye dusunduk ama degısmıyecek gıbı gozukuyor malesef. Polen filtresi Hyundai den daha ucuz, sasmayin servisten Fıyatlar gecen sene fıyatları abı.Ayrıca kdv sınıde eklemeyı unutmayın Fiesta polen 80 lira Cok paraymıs valla Fiyatlar uçuk değil bence, işçilik ve yağ konusunda pazarlık yapmayı deneyin. Valla Bır kurus ındırım yapmıyorlar. Aralık ayında Focus3 15.000 km bakımına 450 TL ödedim. Fiyat çok uçuk değil bence Audi için... 730 tl normal mi abi?Buda c segmenti arac. araban daha bebek gibi yetkiliye git 3-5 kuruş fazla verirsin ama çekincelerin olmaz yeri değil belki ama kardeş arabayı satmayı düşünüyormusunuz? 3-5 kurus nerdeyse 350 tlye denk gelıyor Aracı satatsak yerıne daha ıyı bısey almamız lazım A4 e suan butcemız yetmez 19 Eylül 2015 tarihinde Efe Özer tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 19 Eylül 2015 Paylaş 19 Eylül 2015 İnşallah bugün kaçtığın 350 tl ye yarın üzülmezsin. 2 Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 19 Eylül 2015 Paylaş 19 Eylül 2015 Hesapladım dısardan alınca yagıda kendımız koyunca 375 e kurtarıyoruz.Bakalım ben bır arastırıyım yardımınız ıcın tesekkurler. Abi arac a6 degıl a3.730 lira cok para bakım ıcın.Listedekı fıyatlar gecen seneye aıt ayrıca kdvsı vs eklenmemıs halı sanırım.Valla ıyı yoluyorlar ya Kaskosu zaten var abı Fıyatlar cok ucuk malesef.730 lira nedir ya. İyi niyet olayını iyi biliyorum abi.Aracın garantısını fazladan bır yıl uzatmamıza ragmen arızalanan kol dayama garantıye gırmeyı ıyı nıyet zımbırtısıyla sadece 40 tl vererek degıstırıldı. Ne olur ne olmaz her yıl degıstırelım dıye dusunduk ama degısmıyecek gıbı gozukuyor malesef. Fıyatlar gecen sene fıyatları abı.Ayrıca kdv sınıde eklemeyı unutmayın Cok paraymıs valla Valla Bır kurus ındırım yapmıyorlar. 730 tl normal mi abi?Buda c segmenti arac. 3-5 kurus nerdeyse 350 tlye denk gelıyor Aracı satatsak yerıne daha ıyı bısey almamız lazım A4 e suan butcemız yetmez Efecim normal değil ama kaçırdığın nokta parayı parçaya değil Allah korusun ileride şanzımanda çıkabilecek bir sorun durumunda garantiye veriyorsun..Bak ben Golf V kullanırken garanti bittikten 1 yıl sonra (2007 yılında) arabanın klima sistemi bozuldu..Garanti bitmesine rağmen Allah razı olsun Doğuş arabayı garantiye soktu servis bakımlı olduğu için 2007 yılında 3.800 TL tuttu klima sisteminin komple değişimi ki arabanın 2.el fiyatı o dönem 27-28 gibiydi.. Şimdiki arabamdada çok parçayı toplayıp çıkarıyorum yağ değişimi dahil 150 TL'yi geçmeyecek işe 450 TL ödüyorum..ama napayım 2 gün sonra Powershift sıkıntı çıkarırsa garantiye güvenicez..arabanın garantisi bitmeye yakında uzatıcam muhtemelen garantiyi..Çok memnunum Focus3'den Allah bozmasın Kasko yaptırmak gibi düşün..kaza yapmazsan paran boşa gidiyor gibi..ama hasar gerçekleşirse çok şükür diyorsun.. Bence yetkili servisten kaçma 2012 model araba daha çok yeni.. 2 Yorum bağlantısı
Efe Özer 19 Eylül 2015 Yazar Paylaş 19 Eylül 2015 İnşallah bugün kaçtığın 350 tl ye yarın üzülmezsin. O zaman servise yolunmaya devam edecez musterı memnunıyetı dıye tesekkurler yardımınız ıcın. Efecim normal değil ama kaçırdığın nokta parayı parçaya değil Allah korusun ileride şanzımanda çıkabilecek bir sorun durumunda garantiye veriyorsun..Bak ben Golf V kullanırken garanti bittikten 1 yıl sonra (2007 yılında) arabanın klima sistemi bozuldu..Garanti bitmesine rağmen Allah razı olsun Doğuş arabayı garantiye soktu servis bakımlı olduğu için 2007 yılında 3.800 TL tuttu klima sisteminin komple değişimi ki arabanın 2.el fiyatı o dönem 27-28 gibiydi.. Şimdiki arabamdada çok parçayı toplayıp çıkarıyorum yağ değişimi dahil 150 TL'yi geçmeyecek işe 450 TL ödüyorum..ama napayım 2 gün sonra Powershift sıkıntı çıkarırsa garantiye güvenicez..arabanın garantisi bitmeye yakında uzatıcam muhtemelen garantiyi..Çok memnunum Focus3'den Allah bozmasın Kasko yaptırmak gibi düşün..kaza yapmazsan paran boşa gidiyor gibi..ama hasar gerçekleşirse çok şükür diyorsun.. Bence yetkili servisten kaçma 2012 model araba daha çok yeni.. Dogus otoya devam tesekkurler. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 19 Eylül 2015 Paylaş 19 Eylül 2015 Efe Bey 730 tl lik fiyat liste fiyatı mı gidip görüşerek aldığınız fiyat mı? 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Eylül 2015 Paylaş 19 Eylül 2015 Yakıt filtresini her bakımda değişmenize gerek yok ki? 2 bakım / 40bin km gayet yeterli. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 19 Eylül 2015 Paylaş 19 Eylül 2015 Gecen tamircide konuauyolar di rakamlari belki yannis soylebilirim adam serviste bakim ucreti 1000 kusur tl cikinca disarda yaptirmislar arac garantili bmw 5 arac zincir kopartiyo disarda yaptirdigi araci garanti disi birakmislar adamlar cebinden 20 bin kusur belki fazla veya az masraf yapmislar siz dusunun sans isi birazda da 1000 tl den kactigindan bi araba parasi masraf yapmislar 1 Yorum bağlantısı
Efe Özer 19 Eylül 2015 Yazar Paylaş 19 Eylül 2015 (düzenlendi) Efe Bey 730 tl lik fiyat liste fiyatı mı gidip görüşerek aldığınız fiyat mı? Telefonla arayıp fıyat aldım.Fiyata mazot fıltresıde dahıl.Mazot fıltresı olmazsa 640 dedıler.Ayrıca koydukları yag yarı sentetık en azından yagı ben dısardan tam sentetık alıp bunu koyun desem olmaz mı? Yakıt filtresini her bakımda değişmenize gerek yok ki? 2 bakım / 40bin km gayet yeterli. Türkiyenin kalitesiz yakıtına ragmen mi abi?O zaman sorun yok.2 yılda degıstırelım. Annem 40 000 km yi 10 senede yapamaz.Araba sadece günde 14 km yapıyor, haftasonu ve kısın yatıyor 19 Eylül 2015 tarihinde Efe Özer tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Eylül 2015 Paylaş 19 Eylül 2015 Telefonla arayıp fıyat aldım.Fiyata mazot fıltresıde dahıl.Mazot fıltresı olmazsa 640 dedıler.Ayrıca koydukları yag yarı sentetık en azından yagı ben dısardan tam sentetık alıp bunu koyun desem olmaz mı? Türkiyenin kalitesiz yakıtına ragmen mi abi?O zaman sorun yok.2 yılda degıstırelım. Annem 40 000 km yi 10 senede yapamaz.Araba sadece günde 14 km yapıyor, haftasonu ve kısın yatıyor Ben 2013'de değiştirdim son yakıt filtremi. Senede 7bin km ancak yapıyorum. 2016'da değiştiririm herhalde. Yakıt kalitesi eskisi gibi değil artık. Çok arttı. Yakıt kalitesi dediğiniz olay 2000'lerin başında kaldı. Şimdiki olay istasyon kalitesi artık. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 20 Eylül 2015 Paylaş 20 Eylül 2015 Audi asistan a üye değilmisiniz? Genel de işçilik ve parçada %15 indirim yapıyorlar. Ayrıca asistan hizmeti kasko ya yakın imkanlar veriyor. http://www.audi.com.tr/tr/brand/tr/service/audi_mobilite_garantisi.html Yorum bağlantısı
Koray Demir 20 Eylül 2015 Paylaş 20 Eylül 2015 Araca mutlaka kaskolu binin ve yetkili servisten şaşmayın. Yorum bağlantısı
Recommended Posts