İçeriğe Yönlendir

85 Model W124 Kasa 260E Otomatik

Kubilay Evis

Recommended Posts

Bulamadığınız parçayı birde Bursa'da arattırın imkanınız varsa. Bursa Modifiye ve parça yönünden bir çok il'den daha zengindir..

Teşekkür ederim abi. Araştıracağım.  :good1:

Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin

babanız almaz ise ilk ben talip oldum hatırlatırım. sonunda forum için bayram öncesi kaos ve kavga çıkarmayalım.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Kubilay Evis

babanız almaz ise ilk ben talip oldum hatırlatırım. sonunda forum için bayram öncesi kaos ve kavga çıkarmayalım.

Buradan bildiririm abi, sonuç olarak isteği olanlar talebini yazılı halde belirtti. "Söz uçar, yazı kalır" :)

Yorum bağlantısı
Kubilay Evis

Araçta yapılması gerekenler ilk etapta;

1. Motor revizyonu

2. Şanzıman revizyonu

3. Yürüyen alt takım (eksiği yok gibi ama yine de ufak tefek çıkacağını düşünüyorum)

4. Motor ve kabin içi detaylı temizlik (İçi leş gibi toz-toprak olmuş)

5. Lastik gerekli kesinlikle ama çıkma kış lastiği alabilirim

6. Muayeneye girmesi gerekli

7. Sunroof motoru arızalı (genellikle w124'ün kronik arızalı oluyor)

8. Artık son olarak gövdenin ufak ufak toplanması (tampon, jant vs gibi)

Ortalama minimum 5-6bin TL bu eksiklere gideceğini düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

bir sorun var.. muayene olmadan satış alınamaz. satış alınmadan toplatmak ta ahbaplık samimiyeti gerektirir. usta bol maslak seyrantepe ikitlelli organize dolu...

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Ben hemen alırdım....Eve getirir bir de güzel çay demler karşısına oturur içerdim.... :yes:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Motor ve şanzımanında sıkıntı var ise tüv e gidemeyecek demektir. Vazgeçilmeli temiz düzgününe bakılmalı bence, bir arkadaşımda vardı sürekli masraf açıyordu zor sattı kurtuldu

Yorum bağlantısı
Kubilay Evis

Motor ve şanzımanında sıkıntı var ise tüv e gidemeyecek demektir. Vazgeçilmeli temiz düzgününe bakılmalı bence, bir arkadaşımda vardı sürekli masraf açıyordu zor sattı kurtuldu

Kafamızdaki kuzuyu bayramdan önce kurda kaptırdın abi :) Aslında ben otomatik olduğu için hiç istemiyorum, "manuel" candır  :seytan:   :f1: Ama işte babam öyle heves etti ki, hiç hevesi yoktur... Onun için bir araba onu getirip, götürsün yeter. Ama işte tek korkumuz bahsettiğin mevzu olmasa çoktan almıştık. 4-5 aydır aklımızdan çıkmıyor çünkü :)

Yorum bağlantısı
Kubilay Evis

manuel merso mu olur teesüf.....

Olur abi olur, 190D 2.5 Turbo manuel mesela... Ah ahh  :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Kubilay Evis

yok bir de diesel mi olurmuş taş yağacak başımıza

Çok fazla Alamancı kafasına düştüğüm için böyle düşünüyor olabilirim.

şunu gördüğümden beri de olabilir tabi :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

yengeci düz görtürmeye zorlamak ne kadar üzücü :D

bizim ülkede de ada etrafında 20 ile falan drift yapıp video çeken oluyor

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kubilay Evis

Hayırlısı abi artık :) RS'i kafamdan kaldırırsam alınık 3.18ti düşürürsem değerlendiricem anında. Tabi apaçilik için değil harbi harbi piste girelim, etkinlik kovalayalım manasında :) Hırsı profesyonelce atmak lazım :)

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır

Yakın bir arkadasimda var 89 Ov 2.0 190E çok keyifli bir otomobil :)8cc3ac4f2725ddeff9592d1edc54474e.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Kafamızdaki kuzuyu bayramdan önce kurda kaptırdın abi :) Aslında ben otomatik olduğu için hiç istemiyorum, "manuel" candır :seytan::f1: Ama işte babam öyle heves etti ki, hiç hevesi yoktur... Onun için bir araba onu getirip, götürsün yeter. Ama işte tek korkumuz bahsettiğin mevzu olmasa çoktan almıştık. 4-5 aydır aklımızdan çıkmıyor çünkü :)

Hurdacılığı bırak demirciler yapsın kardeşim ;)

Apaçiler ile karıştırmayalım Mercedes sahiplerini ;)

Yorum bağlantısı
Erdem Çağla

konuyu tam okumadım ama 4. sırada ben olayım 5 bine mercedesin çöpü olsa alınır

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Mercedes var dediler geldik.yürüyor ise 5.5 vereyim. :)

Motor şanzıman masrafı ne. Randımanlı mı değil yoksa yürümüyor mu. 260 ın motor parçası bulunanaya bilir. Bu arada onu söyleyeyim. 86 pakosuz toplanacak ise şekil durmaz makyaj şart kaput bagaj tamponlar jantlar derken kaporta 5 6 yer. Motor şanzıman bitikse bi 6 da ona yazın. Forumda 200 dizel toplayan vardı konulara bakmak lazım bi kaç sene evvel.

Pazarda toplu 200e lere 25 28 istiyorlar.

Hele Bi tane gümrük çıkışlı 300te dizel vardı.eğer turbolu olsa takas edecektim :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

170 bindeki mercedes motor ve sanzumanina ne olmus olablir ki? Revizyon istedigini kim soyledi,genel bir bakim bence o motoru kurtarir,tum sivilar,hortum ve kayislar degistimi tamam olur bence.yani bilindik bir arizasi mi var?Hep konusmuyor muyuz yildizin motoru 500 bin gider diye.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Kubilay Evis

Motor çalışıyor, şanzıman bazen vites değiştirmiyor. Üzerinde lastik olmadığı için yürütemedik hiç ama şanzımanın muhtemelen uzun dönemden beri yattığı için yağı içerisinde kurumuş olabilir ki belki de hiç değişmemişte olabilir. Aracın bir de vergi borcu çıktı 2bin TL civarı. Tam anlamıyla babam vazgeçti :) Satan arkadaş vergi borcunu ödemeyi kabul etmiyorum diye bikbik yapmış.

Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger

Parça olarak satsa daha uygun olur. Yok mu bu aracın bir fotoğrafı, görsek...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...