İçeriğe Yönlendir

Ww Jetta

CANER HAZAN

Recommended Posts

CANER HAZAN
(düzenlendi)

Herkese hayırlı geceler değerli form üyeleri yine ben  :D  Bu kez size ww jetta hakkında birşeyler sormak istiyorum. 

1. Jettaların tutulan modelleri hangisi.

2. Hangi yılda çıkarılan modeller daha çok tutuldu.

3. Bir çok yerde lpg şuna takılıyo buna takılmıyo gibi karmaşık yazılar var bunlardan hangisine takılıyo bilen varmı  :biggrin:

4. Dsg- manuel hangisini önerirsiniz.

5. Benzin-dizel hangisi sizce

6. Beni çektiğiniz için hepinize teşekkürler  :tongue:  :bravo:

tarihinde CANER HAZAN tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

7- başka hangi marka ve model önerirsiniz 

Senin adına sorayım dedim kardeş  :D  :flowers:

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
CANER HAZAN

ww biteceğini sanmıyorum ahmet hocam 

7- başka hangi marka ve model önerirsiniz 

Senin adına sorayım dedim kardeş  :D  :flowers:

sıkıntı yok ali bey sorabilirsiniz  :fiuw:  :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren

jetta alıcaksanız eger 2010-2012 1.6tdı derim

Yorum bağlantısı
CANER HAZAN

Furkan hocam 10-12 modellere gücüm yemiyor malesef

3 ay bekleyin, sıfırların fiyatı düşecek :)

ah ahhhhh  :(  keşke o kadar çıkabilsemde alabilsem  :(

Yorum bağlantısı
CANER HAZAN

Bu kaybın fazla süreceğini sanmıyorum hocam belirli süre sonra unutulup gidecek gibime geliyor  :biggrin:  :D  fikirlerinizi almak istemiştim 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

3 ay bekleyin, sıfırların fiyatı düşecek :)

:D  :good1:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

yılda kaç km kullanılacak. bundan önce ne kullandınız

Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

Vw nin yurtdisinda deger kaybedecegini soyleyip tartisabilirz ama turkiyede asla değer kaybetmez. Birak emisyonu o egzostan alev cikararak gitsin gene alır yurdum insani. Nede olsa vosvogen:)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

petrol 40 dolar.. yağ fiyatlarının yarıya düştüğünü göremiyorum?

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Alper DEMİR
(düzenlendi)

Merhabalar,

1-Model demissiniz uzanti olarak algilarsak bosline yani trendline ve comfortline tutuldu.Motor olarak en cok 1.6 hitler ve 1.6 fsi'lerdir.

2- Mk5 kasalar epey tuttu (2005-2012 sanırım).(para cokomel olarak sorduğunuz için diyorum)

3-Tup hitler motoruna en uyumlusudur.Çoğu marka araçtan bile en uyumlu motordur.Fsi'lerede takılıyor ama çok nadir ve randımanlı olmuyor.

4-Tsi ve tdi lar hariç atmosferiklerinde dsg yoktur.Atmolarda tam otomatik şanzıman vardır.Dsg kadar hızlı olmasada iyidir.6 ileri dsg lerde öle aham saham bi problem yoktur.Ama ikinci el alırken her otomatik yarı otomatik gibi risk taşır. Manüel tercih meselesi..

5-Benzinle cebiniz iyiyse düşük km 122 lik tsi bakabilirsiniz. Sakın 140-170 liklere bulasmayin.Akabinde 115 lik ve 140 lik FSI de önermem lpg sıkıntı oluyor.En sorunsuz hitler 102 liktir. Dizellerinde limitlerinize uygun 1.9 TDI 105 ve 2.0 TDI 140 hp lik seçenekler vardır.Bana kalırsa hitlerle bu araç çok hantal sizi deli eder. Temizinden bulunabilirse ve vergi sorun değilse 2.0 TDI - dsg kombinli bi jetta alir,arkamada bakmazdim.Bir kullanın aşık olacaginiza eminim. Şayet bu şekil düşünürseniz 2.0 TDI larin silindir kapak catlagina ve dsg'sinin zamanında kavrama ve volant değişip degismedigine dikkat ediniz.Motoru omurluktur bitiremezsiniz.

6-Uzun,hata dolu yazımı okuduğunuz için ben teşekkür ederim :)

tarihinde Alper DEMİR tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

6-Uzun,hata dolu yazımı okuduğunuz için ben teşekkür ederim :)

İşte can alıcı yorum geliyor derken .... Bizede rica etmek düşer :D

Vw nin yurtdisinda deger kaybedecegini soyleyip tartisabilirz ama turkiyede asla değer kaybetmez. Birak emisyonu o egzostan alev cikararak gitsin gene alır yurdum insani. Nede olsa vosvogen:)

Nede olsa kapısı tok sesle kapanıyor :D Sıraya girip araç almak için mükemmel bir görüş :D

Yorum bağlantısı
Sevgin Yılmaz

2004 C-Max dizel ghia aracımı Mk5 2008 model 140 bg'lik Jetta ile değiştirdim. Manuel vitesli yerine yaklaşık aynı paraya dsg şanzımanlı aldım. Alacağınız araca iyice baktırıp sonunda içinize sinerse neden olmasın. Dizel olanlar çok pahalı ben hiç değmez diye benzinli aldım.Lpg işi bunlarda fiyat ve sorunsuzluk anlamına  farklı bir dünya ayrıca lpg'siz de binebilirsiniz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

1.6 Hitler motorlu bir jetta alıp binersiniz ben 2006 kasayı sevmiyorum yeni kasalar hoşuma gidiyor şahsen:)

VW nin piyasasına ben bir şey olacağını düşünmüyorum yani VW almayı düşünen birisi emisyon hilesi yapılmış diye almaktan vazmı geçecek:) VW sıfır fiyatları azarlırsa talep iyiden iyiye artar böyle bir olay ford da yada Hyundai de meydana gelse alacak olsam gene vazgeçmem , ayrıca VW sahibi olup tedirgin olan birini görmedim neden tedirgin olayım nolacak 70 liralık sıfır caddy 40 lirayamı düşecek :) [emoji3]

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Kandıranda kandırılanda razıysa sözümüz yok tabi.Ne de olsa efsanevi "Alamanların iş disiplini ile piyasaya çıkmış bir marka"[emoji23] .Son haberlerde Alman hükümeti Vw e 7 gün süre vermiş pisliğini temizlemesi için.1-2 ay sonra konuşalım dedim ya yukarıda.

Kandırılan yetkililer düşünsün benim düşüneceğim yada bu konudan memnuniyetsizlik duyacağım bir şey yok kaldıki bahsi geçen motorun bulunduğu bir aracımda yok , inşallah umuyorum Türkiye'de yasaklanır VW 2.el fiyatlarını o Zaman görürüz [emoji23]
Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Senin caddy e5 motor değil mi?

İsvicrede 1.2 -1.6 -2.0 motorlarda olduğu tespit edildi.Senin caddy de bu motordan ben öyle hissettim [emoji23]

isviçrede nerede tespit edildi kaynak varmıdır benim bildiğim kadarıyla 2.0 TDI motora sahip 61.000 adet araçta emisyon aldatmacası var , 1.2 ve 1.6 motorlu araçlar ile alakalı birşey görmedim duymadım ancak böyle birşey var ise öğrenmek isterim
Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/otomobil/376253/Volkswagen_e_buyuk_sok__Satisi_yasaklandi.html

Bak bi istersen.

Ayrıca dünya çapında 11 milyon araçtan bahsedilmekte.Ne 61 bini :D

Astra yönetimi böyle bir karar aldı deniliyor DHA nın haberini bütün siteler kopyala yapıştır yapmış doğruluğunu ne derece acaba

Amerika'daki sonuçlarda 61bin 2.0 TDI tespit edilmiş sanırım 11 milyon aracında risk altında olması muhtemelmiş bildiğim kadarı ile

Kesin sonuçlar çıkınca ak koyun kara koyun belli olur sonuç olumluda çıksa olumsuzda çıksa aracımı gözden çıkarıpta satmam ben zaten bunu başka konudada söyledim sanırım mevzu başka bir marka olsa dahi o markayı kullanıyor olsam gene benim açımdan değişen birşey olmaz idi

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Kardeşim zaten hemen sat zararet demiyoruz .İnşaAllah halkımız da zararlı çıkmaz bu durumdan.Ancak Vw millete hileli araba sattığını itiraf ediyor bakıyorum bazı kimseler kabul etmiyor.Vw yapsın arabanızdaki değişiklikleri binin tabi.

Ama dediğim gibi bu konuyu Türkiye de konuşmak için daha erken.Devlet Vw e ne yaptırım uygulayacak.Önemli olan bu.Ha bi de bi gurup var fiyat daha da artar diyor.O neyin kafası anlayamadım işte onu :D:D

bence neyin kafası demek yanlış olur öncelikle birşeyin kafası değil hamza bey. eğer satışların sıfır araçların yasaklanması durumunda piyasaya VW eklenemeyecek ve VW nin 2.el piyasa değerini sadece kullanıcılar ve satıcılar belirleyecek malum bu ülkede iyi yada kötü bir şekilde VW tabakası ve bu markaya albeni var yasaklanırsa chevroletin Türkiye'den çekilip gitmesi gibi olacağını pek zannetmiyorum

kaldıki bu ülkede VW satışı biraz zor yasaklanır aracı kim inceleyecek Tüvtürk inceler Tüvtürk kimin Doğuşun , doğuş ile hükümet arasındaki tapeler zaten bilenlerin malumu

Konu Hakkı'nda birşey demek savunuyormuş konumuna itilmek istemiyorum ancak kandırılan memnun gibi şeyler duymak pek hoş değil

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Emre bey Vw nin özelliği ne ki?Chevroletin başina gelen Vw nin başına neden gelmesin?

Şu yazdiklarınıza bakan anlayacağını anlar zaten.Ayrıca siz Vw satışlarının durdurulma olayını yanlış anlamışsınız.Geçici durdurma kararıdır bunlar. Şu anda Wv binenler sadece seven kesim değil ekonomik açıdan bağlı kesimden binen de çok.Öyle bir durumda ne olacağını kimse kesin bilemez.

bir özelliği olduğundan değil chevroletin Türkiye'de faal olduğu zamandaki sıfır ve 2.el piyasasını bilen birisi VW ile olan piyasa farkını zaten anlar diye düşünüyorum.
Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Bence yanlış düşünüyorsun.Daha fazla konuşupta arkadaşın konuyu kirletmeye gerek yok.Ama şuna inan.Herkes bir gün hakettiģini bulur.Vw bile olsa.Adam hile yaptık dediği halde halâ bi tutma halleri falan.Anlayamıyorum.Demek ki mantığın bittiği yerde taraftarlık başlıyor.Daha fazlası ićin Vw emisyon skandal konusunada bekleriz.Bilgilerden daha çabuk haberin olur [emoji23]

bencede anlayamamışsınız Hamza bey kimsenin kimseyi tutmadığını ben anlatmaya çalıştıkça ısrarla anlamıyorsunuz 2.el piyasası herkesin malumu bunda yanlış düşünecek bir şey zaten yok konuyu uzatmamak lazım doğru ama siz başka başka yönlere çekerek sündürüyorsunuz malumunuz.
Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Ben yanlış anlamış olayım siz doğru anlatmış olun.Ne demiş Ziya Paşa

Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz.Sana mutluluklar [emoji23]

bir kişinin aklının seviyesi yaptığı işte görünür diye çok doğru demiş Ziya paşa tamamen katılıyorum
Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Senin bu yaptığın hakarettir Emre öğüt

siz Ziya paşanın lafını eksik söylediniz bende lafın devamını söyledim bunun neresi hakaret oluyor? Sizin alaycı konuşmalarınız hakaret olmuyorda ayıp olmuyor da bumu hakaret oluyor Hamza atmaca bey? Konuşmalarınıza bakarsanız eğer hakaret boyutlu alaycı cümleler nerelerde görebilirsiniz diye düşünüyorum .

Senin bu yaptığın hakarettir Emre öğüt

Edebini bilde konuş.

şükür ben edebimi biliyorum zaten üstünüze atılan bir laf olmadığı halde neden alıngan oldunuz hamza bey bir anda alaycı alaycı konuşuyordunuz

Paylaştığınız cümlenin devamının ne olduğunu bilerek paylaşıyorsunuz ben devamını getirince ayıp oluyor öylemii? Birazcık gerçekçi olalım

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Lafımı tamamlamak sana kalmadı.Gerek duysaydım ben söylerdim.anladın mi?Bi de ukala ukala yok tamamlamış yok ne yapmış.Biz gordük göreceğimizi.

evet görmemiz gereken bazı şeyleri gördük bence Çuvaldızı önce kendimize batırıp ondan sonra alaycı konuşmalara devam edilmeli yada nokta koyulmalı diye düşünüyorum ondan sonra hakaret yaftası vurulabiliyor.
Yorum bağlantısı
Misafir

Uyari almak istiyorsaniz devam edin. Hatta forumu donanim habere cevirmek istiyorsaniz daha da ileri gidin. Forumda ikili yazismalar ve kalp kirmalar diger forumlar gibi okuyanlari heyecana sevkedecek ve bakalim nereye varacak dedirtecek etki yaratmaz. Zaten konu ile ilgisiz mesajlar silinecekken yazmadan 5sn nefes alin. 1dk dusunun.Sizleri takip eden, yorumlariniza ilgi gosteren bizleri de bosuna uzmeyin.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...