celal eroğlu 27 Ekim 2015 Paylaş 27 Ekim 2015 Selamlar 2010 C-max titanium x paket aracımın ayna altı lambalarını (karşılama lambları) değiştirmek istiyorum ancak bir türlü aynayı sökemedim video vs de bulamadım yardımcı olabilecek kimse var mı acaba ? Teşekkürler şimdiden. Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ekim 2015 Paylaş 28 Ekim 2015 Hiç boşuna uğraşmayın. Aynı araçtan bende ve Lokman abide de var. Lokman abi katlanır ayna taktırınca aracına, boşa çıkan aynalarında o ışığı değiştirmeye çalıştı. Fakat onu tek parça yapmışlar. Yani içini bildiğimiz yöntemle açmak mümkün değil. Lokman abi bilmediğimiz bir yöntemle mikrodalga fırınla açmaya çalıştı, patladı Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ekim 2015 Paylaş 28 Ekim 2015 Ayna içi komple sökülmeli diye biliyorum,onu da işin erbabı yapsa iyi olur. Yorum bağlantısı
Özer Yılmaz 28 Ekim 2015 Paylaş 28 Ekim 2015 Bizim mondeolarda ayna en alta kadar indiriliyor düğme ile. daha sonra tepeden ince bir tornavida ile tek vida var o açılıp lamba çıkarılıyor. Belki c max lerde de aynı şey denenebilir. Kolay gelsin Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 28 Ekim 2015 Paylaş 28 Ekim 2015 arkadaşlar hiç boşuna uğraşmayın, komple değişiyor, ledliside yok, dremel ile kesip yapsakta bu sefer şekli değişiyor ben pes ettim. Erenin dediği gibi ısıtıp açmayıda denedim ancak lambası içerde patladı, nasıl patladı anlamadım. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Ekim 2015 Paylaş 28 Ekim 2015 ayna camı çıkmıyormu peki, nasıl ayna bu yahu Yorum bağlantısı
Tamer Yıldırım 28 Ekim 2015 Paylaş 28 Ekim 2015 Eğer 2005 ile aynı ise, benimkilerde hiç yanmıyodu. Ayna arkasındaki kapağı kanırtıp çıkarttım sonrada ayna altı lambasının kısgacını kurtararak aşağıya doğru çıkardım. Ancak Lokman abiyle Eren'in dediği gibi parça tek, kese biçe ikiye ayırdım. Benimkinin iç plastiği ampulün ısısından erimiş ve duyu kullanılamaz haldeydi. Kablolarla ek yapıp tavan ampulü taktım ve silikonla tekrar birleştirdim. Biçimi biraz bozuldu ama dışarıdan bakınca pek bi fark yok ve artık beyaz bir şekilde yanıyorlar. şuanda yanıyorsa hiç elleme derim, bir şekilde patlarlarsa kurcalarsın. 1 Yorum bağlantısı
Semih Usluer 28 Ekim 2015 Paylaş 28 Ekim 2015 Mondeo nun aynası ile benziyorsa aynanın nasıl söküleceği ve ampulün led ile değişmesi bu videoda anlatılıyor.. Ayrıca mk4 le ilgili yapılan birçok işlemin videosu var baya güzel bir kanal https://youtu.be/SvUO4hi5_BY Yorum bağlantısı
celal eroğlu 28 Ekim 2015 Yazar Paylaş 28 Ekim 2015 yanıyorda sarımsı beyaz takıp ambiyans katmak istedim de biraz sakat bir durum galiba Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 28 Ekim 2015 Paylaş 28 Ekim 2015 Mondeo nun aynası ile benziyorsa aynanın nasıl söküleceği ve ampulün led ile değişmesi bu videoda anlatılıyor.. Ayrıca mk4 le ilgili yapılan birçok işlemin videosu var baya güzel bir kanal https://youtu.be/SvUO4hi5_BY Semih bu farklı Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 28 Ekim 2015 Paylaş 28 Ekim 2015 Benimde uğraşıp pes ettiğim birşey bu. Anca patlarsa zoraki yapacağım artık Yorum bağlantısı
Semih Usluer 28 Ekim 2015 Paylaş 28 Ekim 2015 Aynanın çıkarılması aynıdır diye düşünmüştüm.. İşine yarayan bi arkadaş çıkar belki.. Kolay gelsin abi.. 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 28 Ekim 2015 Paylaş 28 Ekim 2015 bizimkilerde arka kapağı çıkarıyorsun, bir tırnak var onu kurtarınca çıkıyor. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts