Baha Kanberoğlu 3 Kasım 2015 Paylaş 3 Kasım 2015 (düzenlendi) Merhaba arkadaşlar, Eşime ehliyet aldıktan sonra onunda aracı kullanması için düz vites alıştırmaları yapıyoruz ama otomatik bir araca geçiş yapmak gibi bir planım var. hem o rahat araba kullansın hemde benim aklım biraz daha rahat olsun diye hali hazırda aracıma taliplerde var ve en azından bir fiyat aklımda olsun istiyorum ama ne kadar eder aracım tam kestiremiyorum? sitelere baktığımda geniş bir fiyat skalası var. o yüzden sizden yardım istiyorum aracım 2013 fiesta 1.25 benzinli trend model 31500 km'de. 2013'ün ağustos ayında ford Akgün'den satın aldım. yaptığım mesafenin 10-11 bin km'si kış lastikleri ile yapıldı. teşekkür ederim 3 Kasım 2015 tarihinde Baha Kanberoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 3 Kasım 2015 Paylaş 3 Kasım 2015 Piyasaya göre 35Sahibinden.com'a göre 39Satıcıya göre 43.. 13 Yorum bağlantısı
Sercan AKAN59 3 Kasım 2015 Paylaş 3 Kasım 2015 Piyasaya göre 35 Sahibinden.com'a göre 39 Satıcıya göre 43.. Ortalama 39 eder 1 de FordClubTr den Gelse 40 YAPAR.... Dedikleriniz acı ama gerçek Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 3 Kasım 2015 Paylaş 3 Kasım 2015 Araç satmakta çok zor iş bence ki hele büyük şehirlerde tanıdığa vereceksem rakamımdan iyi bi indirim bile yaparım. Yorum bağlantısı
Baha Kanberoğlu 3 Kasım 2015 Yazar Paylaş 3 Kasım 2015 Piyasaya göre 35 Sahibinden.com'a göre 39 Satıcıya göre 43.. işte geniş skala piyasa ile sahibinden.com ortalaması gibi birşey mi almak gerekiyor? kararsızlık moduna devam piyasanın 2 senede böyle olacağını bileydim iyicene borçlanıp otomatik focus alır araba işini 10 seneliğine kapatırdım.. Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 3 Kasım 2015 Paylaş 3 Kasım 2015 işte geniş skala piyasa ile sahibinden.com ortalaması gibi birşey mi almak gerekiyor? kararsızlık moduna devam piyasanın 2 senede böyle olacağını bileydim iyicene borçlanıp otomatik focus alır araba işini 10 seneliğine kapatırdım.. Şöyle de yapılabilir; Aracınızı alın bir galeriye götürün satmak istediğinizi söyleyin (Onlar aracınızda 40 tana kusur bulacaklardır) ve onların aracınıza biçtiği değere 3-4 bin gibi bir rakam ilave ederek piyasa için ilanınızı oluşturun.. 5 Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 3 Kasım 2015 Paylaş 3 Kasım 2015 Piyasaya bakarak fiyat belirlemek aslında çok yanlış. 2006 yılında aldığı 0km Punto'yu aldığı fiyatın üzerine satan tanıdığım var. Piyasalar maalesef kendi kendini arttırıyor durduğu yerde. Bence aracın alınan fiyatı baz alınarak üzerinde eksikler varsa o fiyatı düşmek veya artı bir şey yapıldıysa onu eklemek en doğru yol olur ama şöyle bir gerçek de var millet 20 ye aldığı arabayı 30 a satıp piyasayı 30 a yükseltirken sizin 25 lira demeniz akıllarda hep soru işareti bırakacak. Zor iş. Alırken de satarken de.. Allah kolaylık versin... 2 Yorum bağlantısı
TamerErdoğan 3 Kasım 2015 Paylaş 3 Kasım 2015 Şuanki piyasayı baz almak gerçekten çok yanlış ama galeri işi mantıklı bencede..malum siteye göre hareket ederseniz elinizde kalır.Hani derler ya her malın bir kör alıcısı vardır diye nedense bana hiç denk gelmedi o KÖR alıcılar ) Yorum bağlantısı
Serdar Akgül 3 Kasım 2015 Paylaş 3 Kasım 2015 Ben cevabimi piyasa fiyati olarak veriyorum. Cunku mevcut sartlar bunu gerektirir... Piyasa yukselmis ederi budur deyip, alt fiyata yada ortalama altina satmazdim sahsen... Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 3 Kasım 2015 Paylaş 3 Kasım 2015 Sahibinden.com a bakıyorum Focus3 sedan trend powershift için 46-47000 bandındaki ilanlar hemen satılıyor 50 ve üzeri ilanlar bekliyor gibi..40 lı fiyata Fiesta manuel bekler bence satmak istiyorsanız 38-39 bandında kalın bence..ama bu işlerde nasip işi 45 dersiniz yarın satılır 1 Yorum bağlantısı
Baha Kanberoğlu 3 Kasım 2015 Yazar Paylaş 3 Kasım 2015 Şuanki piyasayı baz almak gerçekten çok yanlış ama galeri işi mantıklı bencede..malum siteye göre hareket ederseniz elinizde kalır.Hani derler ya her malın bir kör alıcısı vardır diye nedense bana hiç denk gelmedi o KÖR alıcılar ) Şöyle de yapılabilir; Aracınızı alın bir galeriye götürün satmak istediğinizi söyleyin (Onlar aracınızda 40 tana kusur bulacaklardır) ve onların aracınıza biçtiği değere 3-4 bin gibi bir rakam ilave ederek piyasa için ilanınızı oluşturun.. Galeri işi bana da mantıklı geldi. yolum düşünce bir fiyat alırım bir tanesinden.. ya da sıfır bir araba bakmaya gidip oradan takas fiyatı sordururum. ford toyota honda hyundai hepsi 2.el de satıyorlar yandan... Sahibinden.com a bakıyorum Focus3 sedan trend powershift için 46-47000 bandındaki ilanlar hemen satılıyor 50 ve üzeri ilanlar bekliyor gibi..40 lı fiyata Fiesta manuel bekler bence satmak istiyorsanız 38-39 bandında kalın bence..ama bu işlerde nasip işi 45 dersiniz yarın satılır 40 bin lira manuel benzinli için çok zaten. oyle bir fiyat veremem. sıfırı zaten 45 bin. pazarlık filan 43e alınır bayiden 36-37 bin iyi bir fiyat olarak duruyor şimdilik. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 4 Kasım 2015 Paylaş 4 Kasım 2015 Baha hocam sen 38 olarak belirle fiyatı. Söylediğin rakama verirsin. 3 Yorum bağlantısı
Baha Kanberoğlu 5 Kasım 2015 Yazar Paylaş 5 Kasım 2015 Baha hocam sen 38 olarak belirle fiyatı. Söylediğin rakama verirsin. sanırım oyle yapacagım. 36-bin civarı bir rakam bulursak satma kararı aldık arabayı. yıkatıp fotoğraflama işi kaldı geriye.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts