Tolga Can 12 Kasım 2015 Paylaş 12 Kasım 2015 arkadaşlar merhaba aracımda az önce aniden fren hidroliği eksik servise götürün gibi bir uyarı çıktı 2 ay kadar önce baskı balata değiştirmiş 45 bin bakımlarını yaptırmıştım.bu uyarının sebebi ne olabilir Yorum bağlantısı
Fatih Hanoğlu 12 Kasım 2015 Paylaş 12 Kasım 2015 Fren ana sistemlerinde ya da fren hidrolik hortumlarında kaçak olabilir. Bir de fren hidrolik yağı kapağını fazla açık tutma. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Kasım 2015 Paylaş 12 Kasım 2015 Balatalarınız bitmiş muhtemelen. Biten balata yüzünden yerlerine hidrolik iniyor, bu sebeple sensörde hidrolik az uyarısı veriyor. Hidrolik ekletmeyin, öncelikle balataları kontrol ettirin. 1 Yorum bağlantısı
Tolga Can 12 Kasım 2015 Yazar Paylaş 12 Kasım 2015 Balatalarınız bitmiş muhtemelen. Biten balata yüzünden yerlerine hidrolik iniyor, bu sebeple sensörde hidrolik az uyarısı veriyor. Hidrolik ekletmeyin, öncelikle balataları kontrol ettirin. hocam sağ ön balata cik cik ses çıkarıyordu.ustaya sorduk 10 bin km daha götürür seni değiştirmeye gerek yok demişti.bu mudur sebebi? Yorum bağlantısı
Fatih Hanoğlu 12 Kasım 2015 Paylaş 12 Kasım 2015 Bir de balataların bitmiş olsa o da uyarı verir ve sende farkederdin sanırım sorun balatalardan olsa? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Kasım 2015 Paylaş 12 Kasım 2015 hocam sağ ön balata cik cik ses çıkarıyordu.ustaya sorduk 10 bin km daha götürür seni değiştirmeye gerek yok demişti.bu mudur sebebi? 10bin gitmezmiş demek ki Bir de balataların bitmiş olsa o da uyarı verir ve sende farkederdin sanırım sorun balatalardan olsa? E vermiş işe uyarıyı araç Yorum bağlantısı
Oğuz Yılmaz 12 Kasım 2015 Paylaş 12 Kasım 2015 Debriyaj üzerinde yağ gördünüz mü hiç? Debriyaj üst merkezi de kaçırıyor olabilir. Fren ve debriyaj için ayni hidrolik deposu. Yorum bağlantısı
Tolga Can 12 Kasım 2015 Yazar Paylaş 12 Kasım 2015 Debriyaj üzerinde yağ gördünüz mü hiç? Debriyaj üst merkezi de kaçırıyor olabilir. Fren ve debriyaj için ayni hidrolik deposu. yok görmedim hocam.ben bir ustaya göstereyim inş çok masraf çıkmaz Yorum bağlantısı
Önder Özcan 12 Kasım 2015 Paylaş 12 Kasım 2015 uyarı çıktı,peki.siz kaputu açıp hidrolik seviyesine baktınız mı? bu uyarı neden çıktı diye sormuşsunuz,hidrolik neden biter diye değil.sanırım bakmadınız seviyeye.belki tamamdır?akü biteceği için saçma uyarılar çıkabiliyor mesela. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Kasım 2015 Paylaş 12 Kasım 2015 Eklemeyin. Kaçak kontrolü yapın. Kaçak yoksa balatalarınızı değiştirin Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Kasım 2015 Paylaş 12 Kasım 2015 (düzenlendi) Motoru çalıştır, freni pompala iyice şişsin, sonra pedala sertleştikten sonra basılı tut, pedal çok yavaş olmamak kaydıyla iniyorsa sistemde kaçak vardır, inmiyorsa, balatalara yada debriyaj üst merkezine baktır bence... pedal iniyorsa, motor çalışır vaziyetteyken pedalı 3-4 kez şişir ve basılı tut tekniğini uygula, sonra aracın altına jantların içine bak, jantlarda kaça varsa hidrolik akıntısı göreceksin, jantlar temizse aracın altına dikkatle bak, kaçak varsa damlama yapar, kaçak yerini bulursun 12 Kasım 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Kasım 2015 Paylaş 12 Kasım 2015 Motoru çalıştır, freni pompala iyice şişsin, sonra pedala sertleştikten sonra basılı tut, pedal çok yavaş olmamak kaydıyla iniyorsa sistemde kaçak vardır, inmiyorsa, balatalara yada debriyaj üst merkezine baktır bence... pedal iniyorsa, motor çalışır vaziyetteyken pedalı 3-4 kez şişir ve basılı tut tekniğini uygula, sonra aracın altına jantların içine bak, jantlarda kaça varsa hidrolik akıntısı göreceksin, jantlar temizse aracın altına dikkatle bak, kaçak varsa damlama yapar, kaçak yerini bulursun murat 131 forumu mu bu 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Kasım 2015 Paylaş 12 Kasım 2015 (düzenlendi) murat 131 forumu mu bu Klasik takilalim birazda caniiim 131 değil 124 heheee 12 Kasım 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tolga Can 14 Kasım 2015 Yazar Paylaş 14 Kasım 2015 Evet arkadaşlar bugün arabaya bindim geri vitese takıp biraz geri geldikten sonra araba stop etti.vites takıldı birinci boşa zor aldım.sonra birinci vitese de girmedi.debriyaj tüy gibi bomboş oldu.No name servisten Fatih ustayı aradım çekiciyle getirmen gerekiyor dedi.Haliyle çekici bekledik ve götürdük.Balata bittiyse ne çıkar masrafı aşağı yukarı ya da kaçak varsa Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Kasım 2015 Paylaş 15 Kasım 2015 Evet arkadaşlar bugün arabaya bindim geri vitese takıp biraz geri geldikten sonra araba stop etti.vites takıldı birinci boşa zor aldım.sonra birinci vitese de girmedi.debriyaj tüy gibi bomboş oldu.No name servisten Fatih ustayı aradım çekiciyle getirmen gerekiyor dedi.Haliyle çekici bekledik ve götürdük.Balata bittiyse ne çıkar masrafı aşağı yukarı ya da kaçak varsaVolanin durumuna gore değişir. Geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Recommended Posts