Taha TAŞGIRAN 18 Kasım 2015 Paylaş 18 Kasım 2015 Abiler aranıza yeni katıldım.Sizlere bi sorum olacak geçen hafta bi kaza geçirdim.Arabamın ön sağından hızla gelen bi araba vurdu ve arabamıda sürükledi kendi gitti yola.Sağdan darbe yediğim için ve sürterek geçtiği için ön taraf farlar tampon filan hep değişecek.Ama şasemde yamulmuş sol tarafa doğru onuda değiştiricekmiş tamirci.Benim daha yaşım çok yok sizin kadar görmüşlüğüm filan yok sizin tecrübelerinize danışmak istiyorum sizce ne yapmalıyım arabayı tamir ettirmeli miyim?Çevremdekiler bu halinde sat diyorlar ama ben arabamdan çok memnunum gerek performans gerekse yakıt olarak.Km başına 1.90 krş gibi bi yakışı var arabamın.Yani tam benim gibi bi öğrenci için çok uygun.Anlatamam ya çok seviyorum arabamı gerek yol tutuşu gerek gidişi filan.Bide eğer tamir ettirirsem orjinal parçalarla tamir ettirmeyi düşünüyorum ama tamirci bu saydığım yerlerin orjinal parçaları için 2100 tl gibi bi rakam söyledi çok değil mi sizcede?Lütfen bi akıl verin bide tahmini hasar kaç tl tutar sizce? Yorum bağlantısı
Özgür Altındağ 18 Kasım 2015 Paylaş 18 Kasım 2015 Geçmiş olsun. Benim yaptığım kazaya çok benziyor ama ben de hız epey düşüktü 308'in hali içler acısı idi. Kazamın videosu ve sonucu aşağıda: Bu kaza sonrası 12000 TL hasar çıktı aracımda artı şanzımanın tüm yağı aktığı için şanzıman arızası riski de vardı. Sonra kasko aracı sattı bana da 12000 TL'yi ödedi. Şasi uçları eğildi ise tampon, farlar, tampon altı demiri, bağlantı elemanları falan epey tutuyor. Fiyat bence gayet iyi. Resim çok net değil sonrasında çekilen fotoğraflar olsa daha net fikir yürütülebilir tabi. Bununla geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 18 Kasım 2015 Paylaş 18 Kasım 2015 Geçmiş olsun o kadar sürtme ile şasi nasıl yamuldu akıl almıyor.Bence aracınızı en yüksek fiyattan satın.Bir başka temiz focus ya da muadili bir araba bakın. Burada kazalı bir arabayı tamir edip piyasaya sürüyorlar ve hiç kaza yapmamış bir focusu çarpıştırıyorlar.Seçim sizin. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Ünal 19 Kasım 2015 Paylaş 19 Kasım 2015 siz çevrenizdekilere kulak asmayın,eğer aracın yürür aksamında bir sorun yada hasar yok ise yaptırılıp binilir. tabi bu yorumu hasarı tahmin ederek yapıyorum daha detaylı fotoğraf olsa daha net şeyler söylenebilir ama yerinizde olsam yaptırır kullanırım satılacak bir durumu yok gibi görünüyor. yaptıracaksanızda parçalarınızı kendiniz temin edin,ustaya bırakmayın. geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 19 Kasım 2015 Paylaş 19 Kasım 2015 Geçmiş olsun. Bence de yaptırıp binin. Çünkü şu piyasa ortamında en iyi araba bildiğiniz araba.... Yorum bağlantısı
Misafir 19 Kasım 2015 Paylaş 19 Kasım 2015 Geçmiş olsun,memnunsanız yaptırıp binin.bu haliyle satarsanız zararınızda çok olur ayrıca. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Kasım 2015 Paylaş 19 Kasım 2015 Tanıdığınız yoksa ve bu haliyle takas yapmayacaksanız araç ölü fiyatına gider. Şase bence etkilenmemiştir ama öndeki şase uçları eğilmiştir. O da hemen her kazada şiddeti absorbe etmek iççin eğilir. Yani aracı öncamın sol üst köşesinden sağ çamurluk ucuna kadar, aynı şekilde camın sağ üst köşesinden sol çamurluk ucuna çaprazlama ölçtüğünüzde ölçü aynıysa sorun yoktur. Alıcı bu bu haliyle araca 12-13 verir. Üzerine masraf yapıp kar edeceği ve siz de alternatifiniz yokmuşçasına ısrarcı olursanız fiyatı düşük tutarlar. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Kasım 2015 Paylaş 19 Kasım 2015 Geçmiş olsun. Allah beterlerinden korusun. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 19 Kasım 2015 Paylaş 19 Kasım 2015 Geçmiş olsun.bildin araç en iyisidir anladım kadarıyla suçlu karşı taraf sigorta karşılıyacak orjinal parçalar kullanınız şase görünüşe göre okadar etkilenmemiştir bence ya daha önceden büyük kazası var yada tamirci biraz şişirmiş Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu 19 Kasım 2015 Paylaş 19 Kasım 2015 En mantıklısı yaptırıp binin piyasa çok yüksek ve karışık. Aracınızı bu haliyle satarsınız yine sizinki gibi kaza yapmış ya da daha ağır kaza yapıp onarılmış başka bir araç alırsınız. Şuan satılık araçlarda kazasız araç göremiyorum. Yorum bağlantısı
Hami Erışık 19 Kasım 2015 Paylaş 19 Kasım 2015 o haliyle satarsan ,sattıgın paraya dogan alırsın bence,,yaptır binmeye devam et. Yorum bağlantısı
Kazım Yılmaz 19 Kasım 2015 Paylaş 19 Kasım 2015 Bencede yaptırıp bin. Daha uygun fiyatlı onarım alternatiflerini değerlendirebilirsin. Farklı usta, yan sanayi parça vs... Yorum bağlantısı
Taha TAŞGIRAN 19 Kasım 2015 Yazar Paylaş 19 Kasım 2015 Cevaplar için çok teşekkür ederim buyrun aracın başka bir görüntüsü.Bide bu aracımın ilk kazası daha önce hiç kazası yoktu. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Kasım 2015 Paylaş 19 Kasım 2015 Geçmiş olsun. Diğer arkadaşlara katılıyorum. Yaptırıp binmeniz daha iyi olacaktır. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 19 Kasım 2015 Paylaş 19 Kasım 2015 (düzenlendi) kardeşim ön den bakınca sol köşe metariyellerinde içiri girme var bence hiç birşey olmaz direklerde birşey yok zaten yaptır bin memnunsan tabi ustalarımız daha net yorumlarlar.ve dediğim gibi nasıl olsa sigort karşılıcak suçlu karşı taraf ise orjinal ekipman kullandır ve yapılırken fotolarını çek elinde dursun birgün satarken alıcıya daha iyi bilgi vermiş olursun şahibe oluşmaz 19 Kasım 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Taha TAŞGIRAN 19 Kasım 2015 Yazar Paylaş 19 Kasım 2015 kardeşim ön den bakınca sol köşe metariyellerinde içiri girme var bence hiç birşey olmaz direklerde birşey yok zaten yaptır bin memnunsan tabi ustalarımız daha net yorumlarlar.ve dediğim gibi nasıl olsa sigort karşılıcak suçlu karşı taraf ise orjinal ekipman kullandır ve yapılırken fotolarını çek elinde dursun birgün satarken alıcıya daha iyi bilgi vermiş olursun şahibe oluşmaz Bende öyle yapmayı düşünüyorum fotoları kaydedicem eğer ilerde satarsam göstericem sattığım kişiye ilk kazası böyle oldu işte diye. Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş 19 Kasım 2015 Paylaş 19 Kasım 2015 öncelikle geçmiş olsun. Aracının masrafı yoksa ve memnunsan bir kaç kaportacı ile görüş yaptır bin huyunu suyunu bildiğin araç alacağın araç seninki kadar temiz olmaz benim görüşüm Yorum bağlantısı
Recommended Posts