İçeriğe Yönlendir

Kaza Yaptım

Taha TAŞGIRAN

Recommended Posts

Ayhan Onaran

Geçmiş olsun.Yaptırıp binmeniz sizin için daha iyi olacaktır.Çünkü aracınızı sevdiğinizi söylemişsiniz en önemli nokta bu bence.. kötü zamanda ona sahip çıkın..

Yorum bağlantısı
Bekir Afşar

Geçmiş olsun. Allah daha beterinden korusun.

Diğer konuda söylenilecekler söylenmiş.

Hayırlısı olsun.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Böyle bir kazada focusun şasi dönmez.. Bence eğilen başka bişeydir.. 

Şasi döndüyse de zaten değişmez, düzeltilir... 

Bir yanlış anlama var şasi konusunda.. 

Yorum bağlantısı
Serkan Erden
(düzenlendi)

yan sanayi parçalarla 1500-2000 tl arası tutar. işçilik dahil.

bence orjinale gerek yok. araç eski model yan sanayi işini görür. motor aksamı dışında yan sanayi kullan bence.

tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

geçmiş olsun. trafik sigortası kasko ? ödeme nasıl olacak?

şase deedşği tampon bağlantısındaki ön kol dur. 2000 li rakamalr içinde zaten başka türlü tamir olmaz. şu an bu kasada yan sanyi parça bulıunmuyor zatenm orjinal. fırsattır aracın ön tarafını far+tamponu 2004 makyajlıya çevirebilirsiniz. rakam farkı çok tutmaz. veya 2001 kasanın ghia on tampoınu takılabilir. inkelajlı.

Yorum bağlantısı
Taha TAŞGIRAN

Böyle bir kazada focusun şasi dönmez.. Bence eğilen başka bişeydir.. 

Şasi döndüyse de zaten değişmez, düzeltilir... 

Bir yanlış anlama var şasi konusunda.. 

Valla abi ben bana söylenilenleri söylüyorum ama arabanın duruşu sağdan sola doğru kaymış bariz bi şekilde belli bu.

Suçlu kim çıktı. Kaçtı mı eleman. Bulunmadı mı. Cepten mi yapılacak.

Olay anlattığım gibi oldu ama işte çarpan araç kavşağın sağından geldiği için  sigorta %100 beni hatalı buldu aslında kanunlara görede haklılar durup beklemeliydim gelen giden var mı diye ama diğer araçların beklemeden geçtiğini görünce bende geçeyim dedim gelen araçta çok hızlı geldiği için duramadı işte.:(

Yorum bağlantısı
Kaan KAHRAMANER

Açı yok ama anladığım kadarıyla sağ çamurluktan itibaren darbe var. sıkıntı olacak bir yer değil gibi duruyor. Yaptırın binin derim. Vur kaç değildir herhalde sigortadan veya kaskodan yaptırın derim.

Yorum bağlantısı
Taha TAŞGIRAN

geçmiş olsun. trafik sigortası kasko ? ödeme nasıl olacak?

şase deedşği tampon bağlantısındaki ön kol dur. 2000 li rakamalr içinde zaten başka türlü tamir olmaz. şu an bu kasada yan sanyi parça bulıunmuyor zatenm orjinal. fırsattır aracın ön tarafını far+tamponu 2004 makyajlıya çevirebilirsiniz. rakam farkı çok tutmaz. veya 2001 kasanın ghia on tampoınu takılabilir. inkelajlı.

Kasko yokta sigorta var abi oda beni suçlu buldular keşke kaza olan yerde bi kamera olsaydı araştırdım ama yokmuş eğer kamera olsaydı ben haklı çıkardım diye düşünüyorum karşı araç çok hızlı olduğu için.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

verilen rakam normal . maalesef hız dan önce geçiş öncelipğine bakar tramerdekiler.

makjaylı far ve ön tampon şu an daha ucuz bile olabilir araştırsın ustanız

Yorum bağlantısı
Taha TAŞGIRAN

verilen rakam normal . maalesef hız dan önce geçiş öncelipğine bakar tramerdekiler.

makjaylı far ve ön tampon şu an daha ucuz bile olabilir araştırsın ustanız

Peki abi söylerim yarın sağolasın.

Yorum bağlantısı
Murat Coşkun
(düzenlendi)

Geçmiş olsun, ben olsam yaptırır binerdim, ısınamazsam satardım. Şu haliyle satarsanız büyük zarar ettirir. 

Bi yandan airbag ler açılmadığna göre şasi kollarında bi zarar olmaması lazım.

tarihinde Murat Coşkun tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Murat Coşkun

Ayrıca paylaşılan videoyu izledim, kazalı araç tekrar kaza yapınca normaline göre daha çok yamuluyor içe çöküyor. Bunun önüne geçmek için şasi kolları düzeltildikten sonra destek parçalarla şasi güçlendirmesi yapılabilir, ustaya ve size bağlı isterseniz eskisinden sağlam olur :)

Yorum bağlantısı
  • 5 ay sonra...
baris ozkan

Konuu biraz eski belki ama banada park halinde vurdular ayni sekilde ama tekerden darbe aldigi icin camurluk farlar ve panjurla kurtardim kardesim.yaptirdim ve biniyorum aracima seviyorsan aracini zaten yaptirmissindir.satmamis biniyorsundur insallah.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...