İçeriğe Yönlendir

Focus 2,5 Titanium 09 Tdci Yol Bilgisayarı Soru?

Kaan Ozdemir

Recommended Posts

Kaan Ozdemir

aracımın yol bilgisayarı anlık yakıt konusunda sıkıntım yok ama ortalama yakıt 6.5 hiç değişmiyor onu nasıl kontrol ya da sıfırlayabiliyoruz? teşekkürler

Yorum bağlantısı

Bende öyle bildiğim için sordum Ki zaten Teyp direksiyon kontrolünde voice tuşu olması lazım ki arkadaşın aracında bu tuş yok 

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Bende öyle bildiğim için sordum Ki zaten Teyp direksiyon kontrolünde voice tuşu olması lazım ki arkadaşın aracında bu tuş yok 

Arkadaş hem focus 2 demiş ama 2009 model demiş nasıl oluyor?

tarihinde DOĞUŞ BAĞ tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Konusunda Aracı 2.5 fotoda da öyle ondan 2.5 dedim abi :) zaten 2009 2.5 oluyor

tarihinde Samet Daz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Konusunda Aracı 2.5 fotoda da öyle ondan 2.5 dedim abi :)

Hatırladım bu arabayı tamam 2,5 bu tekno değil titanium haklısın. :yes: Tekno titanium diye birşey yok zaten neyse konuyu trollemeyelim daha fazla  :D

tarihinde DOĞUŞ BAĞ tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Hatırladım bu arabayı tamam 2,5 bu tekno değil titanium haklısın. :yes: Tekno titanium diye birşey yok zaten neyse konuyu trollemeyelim daha fazla  :D

Aklıma Takılınca kendimi tutamıyorum abi :D 

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Peki arkadaşlar bu araç tekno değil ise, benim aracımdan farklı donanımlar var araçta ön cam ısıtma, adaptip farlar, öbür konuda tekno olabileceğini ben söyledim. 

2,5 larda tekno yok ise bu farklar nereden geliyor. araçta sunroof yok, deri döşeme de yok yani x paket de değil nedir o zaman bu araç 

aracımın yol bilgisayarı anlık yakıt konusunda sıkıntım yok ama ortalama yakıt 6.5 hiç değişmiyor onu nasıl kontrol ya da sıfırlayabiliyoruz? teşekkürler

yol bilgisayarı değerlerinizi sıfırlayın. menüden değişecektir. 

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Teknonun özelliklerinde AFS + IR Cam + Sesli komut 3 lüsü olması lazım. titanium x paket de afs var ama sunroof da var ön cam ısıtma yok. bu araç da Afs olduğunu biliyor muyuz belki önceki sahibi Afs far taktı yada bi xenon ? ama ön cam ısıtma olayını bilmiyorum. varmı araçta ön cam ısıtma ? Arkadaş hiç bi yerde ön cam rezistansı yazmamış.

tarihinde Samet Daz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Peki arkadaşlar bu araç tekno değil ise, benim aracımdan farklı donanımlar var araçta ön cam ısıtma, adaptip farlar, öbür konuda tekno olabileceğini ben söyledim. 

2,5 larda tekno yok ise bu farklar nereden geliyor. araçta sunroof yok, deri döşeme de yok yani x paket de değil nedir o zaman bu araç 

yol bilgisayarı değerlerinizi sıfırlayın. menüden değişecektir. 

Hangi konu abi ? Bu araçta ısıtmalı ön cam'mı var ?

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Teknonun özelliklerinde AFS + IR Cam + Sesli komut 3 lüsü olması lazım. titanium x paket de afs var ama sunroof da var ön cam ısıtma yok. bu araç da Afs olduğunu biliyor muyuz belki önceki sahibi Afs far taktı yada bi xenon ? ama ön cam ısıtma olayını bilmiyorum. varmı araçta ön cam ısıtma ?

farların adaptip olduğu virajlarda döndüğünü söylemişti,bu sonradan takılacak bir özellik değil bildiğim kadarı ile,

ön cam ısıtmanın olduğunu belirtince bende teknodan başka bir şeye yormamıştım.

Hangi konu abi ? Bu araçta ısıtmalı ön cam'mı var ?

senin birleştirdiğin konu hakancım :D 

İlteberin konusu ile birleştirmiştin. 

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/251115-focus-mk2-makyajl%C4%B1-kasa-2008-2011-teknik-genel-bilgiler/page-11#entry2842626

Yorum bağlantısı

47a0a9d5512ee24b694af8f5ec062f7e.jpg

e583539279a109785f3813af5ee36b39.jpg

1ad7422a87d31d1a3a6c5fe4209527ef.jpg

İr cam afs far on cam rezistans sesli komut voice tuşu en önemli özellikleri tekno paketlerin kendi aracim

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Bence arkadaşımız karıştırmış,sahip olduğu araç titanium X paket.

vay arkadaş ya sende sahibindeki adamları geçtin titaniumlarun hepsi x paket diye satış da zaten. 

araçta sunroof yok, deri döşeme de yok nasıl bir x paket bu

Yorum bağlantısı

vay arkadaş ya sende sahibindeki adamları geçtin titaniumlarun hepsi x paket diye satış da zaten. 

abi yoksa araba toplama mı kazalı x paketin önünü normal titantiuma takıp mı satmışlar yoksa :p İşin şakası bi yana benimde kafam karıştı :D

Yorum bağlantısı

+ Far yıkama yok..  :i-ih: Sen aracını bi sorgula Samet..  ;)  :D Pert çıkıyormuş bide.  :D Aslen Comfort paketmiş.   :D

Yorum bağlantısı

Araç sahibi detaylı Fotoğraflar yüklesin öyle yorumlayalım abi,durum bayağı karışık  :biggrin:

Yorum bağlantısı

+ Far yıkama yok..  :i-ih: Sen aracını bi sorgula Samet..  ;)  :D Pert çıkıyormuş bide.  :D Aslen Comfort paketmiş.   :D

Abi sorun benimkinde değilki :D Arkadaşın araba titanium görünümlü x paket eklemeli tekno paket yansımalı :D

Yorum bağlantısı

abi yoksa araba toplama mı kazalı x paketin önünü normal titantiuma takıp mı satmışlar yoksa :p İşin şakası bi yana benimde kafam karıştı :D

Şu adaptifler için bir video yükleyebilir mesela.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...