Misafir 22 Aralık 2015 Paylaş 22 Aralık 2015 Abi sorun benimkinde değilki Arkadaşın araba titanium görünümlü x paket eklemeli tekno paket yansımalı Yoh ben senin araçtan bahsettim. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Aralık 2015 Paylaş 22 Aralık 2015 Yoh ben senin araçtan bahsettim. :D :D Kaan kardeşim şu konuya bi el at valla birbirimize girecez Yorum bağlantısı
Kaan Ozdemir 22 Aralık 2015 Yazar Paylaş 22 Aralık 2015 (düzenlendi) arkadaşlar bende şaşırdım:D aracın ilk sahibi tanıdık bizim sıfır almıştı bizde ondan aldık. kazası değişeni yok.-araçta adaptif direksiyona göre dönüyor,aşağı yukarı ayarıda var-mikrofon var dikiz aynası üstünde ama bir kit takılması gerekiyormuş sanırım-park sensör,yağmur sensörü far sensörü ,ayna ısıtmalı -direksiyondan müzik ve ses ayarları var-arka perdelikler -bel desteği ve elektrikli koltuk filan filan şimdi bu titanium mu tekno mu fotoğraf yada video ekleyebilirim çektiğim zamanyazın çektiğim bir kare dışarıdan 22 Aralık 2015 tarihinde Kaan Ozdemir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 22 Aralık 2015 Paylaş 22 Aralık 2015 (düzenlendi) arkadaşlar bende şaşırdım:D aracın ilk sahibi tanıdık bizim sıfır almıştı bizde ondan aldık. kazası değişeni yok. -araçta adaptif direksiyona göre dönüyor,aşağı yukarı ayarıda var -mikrofon var dikiz aynası üstünde ama bir kit takılması gerekiyormuş sanırım -park sensör,yağmur sensörü far sensörü ,ayna ısıtmalı -direksiyondan müzik ve ses ayarları var -arka perdelikler -bel desteği ve elektrikli koltuk filan filan şimdi bu titanium mu tekno mu fotoğraf yada video ekleyebilirim çektiğim zaman Yukarda kendi aracimin resimlerini attım sende sadece afs var anladığım kadarıBenim araç tekno 22 Aralık 2015 tarihinde Samet Daz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Kaan Ozdemir 22 Aralık 2015 Yazar Paylaş 22 Aralık 2015 Yukarda kendi aracimin resimlerini attım sende sadece afs var anladığım kadarı Benim araç tekno afs sadece çalıştığında ayarlar aracım dönüşlerde çalışıyor afs sadece çalıştığında ayarlar aracım dönüşlerde çalışıyor voice tuşu var aracımda Yorum bağlantısı
Misafir 22 Aralık 2015 Paylaş 22 Aralık 2015 (düzenlendi) afs sadece çalıştığında ayarlar aracım dönüşlerde çalışıyor voice tuşu var aracımda Bu resim sizin araç değil mi burda voice tuşu yok ?? Vol +- mode ve seek tuşu var sadece ? Olması gereken bu [emoji6] 22 Aralık 2015 tarihinde Samet Daz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Kaan Ozdemir 22 Aralık 2015 Yazar Paylaş 22 Aralık 2015 Bu resim sizin araç değil mi burda voice tuşu yok ?? Vol +- mode ve seek tuşu var sadece ? Olması gereken bu [emoji6] o zaman standart titanium kasası volume diyince ses açma kısmı Yorum bağlantısı
Misafir 22 Aralık 2015 Paylaş 22 Aralık 2015 o zaman standart titanium kasası volume diyince ses açma kısmıVolume değil voice yani sesli komut aktif de aktif tuşu Yorum bağlantısı
Kaan Ozdemir 22 Aralık 2015 Yazar Paylaş 22 Aralık 2015 Volume değil voice yani sesli komut aktif de aktif tuşu o zaman az makyakjı titanium kasası o zaman. arafta kalmış modeli mi diyelim:D Yorum bağlantısı
Misafir 23 Aralık 2015 Paylaş 23 Aralık 2015 Farlar sonradan takılmış olabilir yada ford bu arada bırakmış bir model olabilir. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 23 Aralık 2015 Paylaş 23 Aralık 2015 bu araç ukrayna aracı olabilirmi. 2009 yılında vergi indirimde gelen araçlar vardı trend x ler bu da titaniumun ukrayna versiyonu olabilirmi acaba. Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 23 Aralık 2015 Paylaş 23 Aralık 2015 bu araç ukrayna aracı olabilirmi. 2009 yılında vergi indirimde gelen araçlar vardı trend x ler bu da titaniumun ukrayna versiyonu olabilirmi acaba. Aynısını söyleyecektim bi ihtimal olabilir .. Ya da adaptif far eklenmiş olabilir .. 2. seçenek daha mantıklı ama .. Yorum bağlantısı
Kaan Ozdemir 23 Aralık 2015 Yazar Paylaş 23 Aralık 2015 Farlar sonradan takılmış olabilir yada ford bu arada bırakmış bir model olabilir. araç orjinal ankara ford tur dan alınmış garanti vs bütün seyleri var ukrayna değil. farlar sonradan eklenmiş olamaz orjinal göğüsten ayarı var Yorum bağlantısı
Misafir 23 Aralık 2015 Paylaş 23 Aralık 2015 araç orjinal ankara ford tur dan alınmış garanti vs bütün seyleri var ukrayna değil. farlar sonradan eklenmiş olamaz orjinal göğüsten ayarı var O halde sizden bunun gibi bir video rica ediyoruz. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 23 Aralık 2015 Paylaş 23 Aralık 2015 araç orjinal ankara ford tur dan alınmış garanti vs bütün seyleri var ukrayna değil. farlar sonradan eklenmiş olamaz orjinal göğüsten ayarı var valla ben çok merak etmeye başladım sizin aracı https://www.etis.ford.com/vehicleRegSelector.do;jsessionid=9073F96DBC343EFC98CB1C1F0639987F.eccvas504 bu adresten şase no ile aracı bir sorgulatır mısınız bütün detayları görebiliriz benim aracın özellikleri Focus 2008-, 1.6L Duratec 16V PFI (100PS) Sigma, Siyah Metalik VIN Numarası: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Tip Onayı Numarası (TAN): E13*2001/116*0144, E13*2001/116*0157 Temel Özellikler İmal Tarihi: 02.06.2009 Araç Hattı: Focus 2008- Gövde Tarzı: 5 Kapı Sedan Versiyon: 40 Serisi Motor: 1.6L Duratec 16V PFI (100PS) Sigma Vites Kutusu: 4 Vitesli Otom. Vit. Kutusu - 4F27E Çekiş: LHD FWD Egzoz Salımı: Kademe IV Salım Klima: Çift Kum. Otom. Sıc. Den. Klima Bölge: (+)"TR" Boya: Siyah Metalik İç Kumaş: New York / Abanoz Küçük Özellikler Zemin Altı Saklama Bölümsüz No.2 Valencia Fabrikası İmalatı Security Lock Group #5 Özel Ekipman Paketsiz Konfor Grupsuz Pazarlama Esnek Hazırlık Paketi Yok Eksi SVO Uygulaması/Etiketi Pazarlama Seviyesi 1 (-) SVP Lastik Onarma Servis Kiti Yok Kend. Kapanan Camlar İle Ot. Ön Camlar Tek Dok. Kapama/Açma Tek Basışta Aç./Kap.Elk. Arka Cam Standart Renkli Camlı Ön Cam Isı Kalkansız Isıtmalı Ön Cam Hariç Kons.Küllüklü Soğutmalı Torpido Gözlü Kısa Taban Konsolu ile İç M. Rengi - Orta Koyu Çakmaktaşı İç Mekan Rengi - Abanoz Ön Halı Zem.Pasp.İle Güneşlikli Yük Tabanı Halısıyla Eksi Tav. Portb. Arka Spoylerli Electrokromik Dikiz Aynası ile Çift Güçlü Htd Sinyal Aynaları Özel Ön Koltuk Örtüsü Olmayan Özel Arka Koltuk Örtüsü Olmayan Arka Orta Baş Dayaması İle Sürücü Manuel Sırt Destekli Eksi Yol.Kolt.Bel Dest. Daha Az Sıcaklık Kum.Sürücü Koltuğu Daha Az Sıcaklık Kum. Yolcu Koltuğu 4 Yöne Manuel Ayarlı Sürücü Kol.ile 2 Yöne Manuel Ayarlı Yolcu Kolt.ile Eksi Röm.Bağl. Uz. Kum. Çevirmeli Kontak Anahtarı İkinci Çevirmeli Uz. Kum. Anahtar Sürgülü Kapı Kilidi ile Kapı Giriş Uzaktan Kum. Ünitesi ile Anahtarsız Girşi Sistemi Dışında Otomatik Cam Silmeyle Ön Far Temizleyicisiz Tavan Penceresi Hariç Air Curtain Restrnt LH Sağ Hava Perdesi Koruması Sürücü Hava Yastığı ile Yolcu Hava Yastığı ile Yan Hava Yastıklı - Sürücü Tarafı Yan Hava Yastıklı - Yolcu Tarafı Isofix Bağlantıları Yok Stepne - Mini Çelik Standart Arka Amortisörler ile 7.0 X 16" 20 Çub. Alüminyum Jantlar 205/55VR-16 BSW Tyre Standart Lastik Dişleri İle - Ön With Standard Tyre Tread - Rear Kilitlenmez Kulak Somunları Standart Süspansiyon ile Arkada Disk Frenli Acil Dur.Fr.Dest.İle Dört Tkrde Kltlnmeyi Önl. Frn Sist. Eksi Kaygan Plakalar Spor Ön Kolt. Sabit Ayak Pedalları ile 4 Kollu Deri Direksiyonlu Hız Kontrolü ile Yardımcı Isıtıcı Hariç Klasik Araçlar - Seviye 2 Gösterge Tablosu - Reostalı Yol Bilgisayarlı Lastik Hava Basıncı İzleyicisi Yok Çevre / Hacim Hırsızlık Sistemi Eksi Arka Park Yardımcısı Standart Koşul Akülü Daha Az Yardımcı CD Çalar Daha Az Blue Tooth Arabirim Bağl. CD ve AM/FM Radyolu Üst Seviye 8 Üst Seri Radyo Hoparlörlü Sesle Etkinleştirilen Modüller Yok Güç Noktası Fişli Kamerasız Otomatik Farlı Halojen Ön Far İle Gündüz Işıkları Hariç Ön Sis Farları ile Siyah Far Siperlikli Alt Aydınlatmalı Baş Hizası İç/Harita Lambaları Arka Lambalar - Seviye 1 Otomatik Far Denetimi ile Yorum bağlantısı
Kaan Ozdemir 23 Aralık 2015 Yazar Paylaş 23 Aralık 2015 arkadaşlar tek olduğum için biraz kötü bir çekim oldu ama yeterli midir bilmem tekrar çekebilirim . artık sıkıldım titanium kasa paketse normalse:D Yorum bağlantısı
Misafir 23 Aralık 2015 Paylaş 23 Aralık 2015 arkadaşlar tek olduğum için biraz kötü bir çekim oldu ama yeterli midir bilmem tekrar çekebilirim . artık sıkıldım titanium kasa paketse normalse:D Teşekkürler. O halde tek seçenek kalıyor,X paket olmadığına göre bu araç Ukrayna için üretilmiş ama ülkemizde de satılmış normal bir titanium serisidir. Yorum bağlantısı
Kaan Ozdemir 23 Aralık 2015 Yazar Paylaş 23 Aralık 2015 Teşekkürler. O halde tek seçenek kalıyor,X paket olmadığına göre bu araç Ukrayna için üretilmiş ama ülkemizde de satılmış normal bir titanium serisidir. valencia üretilmiş sanırım , far orjinal heralde konu nereye geldi . şimdi ukrayna için üretilmiş ne oluyor. konu iyice karıştı. aracım TİTANİUM paket filan istemiyorum:D Otomatik Far Seviye Ayarlı Otomatik Farlı Krom Sis Farı Kapl. Var Otomatik Far Denetimi var Yorum bağlantısı
Kaan Ozdemir 23 Aralık 2015 Yazar Paylaş 23 Aralık 2015 arkadaşlar tek olduğum için biraz kötü bir çekim oldu ama yeterli midir bilmem tekrar çekebilirim . artık sıkıldım titanium kasa paketse normalse:D valencia üretilmiş sanırım , far orjinal heralde konu nereye geldi . şimdi ukrayna için üretilmiş ne oluyor. konu iyice karıştı. aracım TİTANİUM paket filan istemiyorum:D Otomatik Far Seviye Ayarlı Otomatik Farlı Krom Sis Farı Kapl. Var Otomatik Far Denetimi var birde buz özelliği paket 6 nedir Yorum bağlantısı
Misafir 23 Aralık 2015 Paylaş 23 Aralık 2015 Otomatik far seviye ayarı bi xenon olanlarda vardır öyle olsa far yıkama olmalı ama sizin farlar halojen afs li çadır karıştı Yorum bağlantısı
Misafir 23 Aralık 2015 Paylaş 23 Aralık 2015 Bu konu aşkı memnuya döndü bakalım Behlül kim çıkacak ? Çok kafa karıştıran bir durum. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Aralık 2015 Paylaş 23 Aralık 2015 (düzenlendi) Bu konu aşkı memnuya döndü bakalım Behlül kim çıkacak ? Çok kafa karıştıran bir durum. Benim araç da tekno etisten bakınca köln çıkıyor bu arkadaşın valencia ama arada ukrania var baya karışık 23 Aralık 2015 tarihinde Samet Daz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 Bunu mahkeme çözer bilir kişi talep edeceğim mahkemeden Yorum bağlantısı
Recommended Posts