Özgen Acar 2 Ocak 2016 Paylaş 2 Ocak 2016 Merhabalar Her gün park ederken aynayı aşağı eğme ritüelinden usandım artık benim merak ettiğim konu bu özellik araca sonradan eklenebilir mi ? bir modülle veya yazılım vs . Yorum bağlantısı
Hüseyin Akyol 2 Ocak 2016 Paylaş 2 Ocak 2016 ++ Takip, şayet böyle bir özellik varsa süper olur. Yaklaşık 1 yıl Mercedes E200 kullandım geriye alınca kendisi arka lastiği ve kaldırımı net gösteriyordu ve oldukça kullanışlıydı. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ocak 2016 Paylaş 2 Ocak 2016 2004 model Fiat Stilom da vardı bu özellik. Şoför tarafı, geri vitese takıldığında kaldırımı gösteriyordu.. Fiat Stilo, Stilo.. Ahh Stilo ahh.. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ocak 2016 Paylaş 2 Ocak 2016 Murat Dere Hoca böyle bir çalışma yapmış mıydı, yoksa yanlışmı hatırlıyorum. Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu 2 Ocak 2016 Paylaş 2 Ocak 2016 geçenlerde böyle bi modül görmüştüm sanırım bi bakayım linkini bulabilirsem eklerim. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 2 Ocak 2016 Paylaş 2 Ocak 2016 Yüksek araçlarda belki gereklidir ama normal bineklerde bence gerek yok.. Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu 2 Ocak 2016 Paylaş 2 Ocak 2016 ve buldum ilgilenenler bakabilir :) http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-geri-vitesle-sag-ayna-indirme-modulu-171311837/detay Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ocak 2016 Paylaş 2 Ocak 2016 Nasil yapiliyor? forumda yapıldı ama kim yapmıştı inan hatırlayamadım Yorum bağlantısı
Fatih Söğütçü 2 Ocak 2016 Paylaş 2 Ocak 2016 http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-geri-vitesle-sag-ayna-indirme-modulu-171311837/detay Yorum bağlantısı
Emrah Altun 2 Ocak 2016 Paylaş 2 Ocak 2016 Bunun montajını her elektrikci yapabilir mi? Yorum bağlantısı
Arif Aydın 2 Ocak 2016 Paylaş 2 Ocak 2016 Çok basittir bunlar genelde geri vites sensörü mantığındadır. Ben daha önce takmadım ama niyetliyim Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ocak 2016 Paylaş 2 Ocak 2016 2004 model Fiat Stilom da vardı bu özellik. Şoför tarafı, geri vitese takıldığında kaldırımı gösteriyordu.. Fiat Stilo, Stilo.. Ahh Stilo ahh.. Ben bu alıntıyı neden yaptım, bilmiyom neden yaptım, iyi mi yaptım kötü mü yaptım, yaptım işte Kokusu çıkar nasılsa Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ocak 2016 Paylaş 2 Ocak 2016 Ben bu alıntıyı neden yaptım, bilmiyom neden yaptım, iyi mi yaptım kötü mü yaptım, yaptım işte Kokusu çıkar nasılsa Bizi birbirimize mi kırdırmak istiyon nedir? Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ocak 2016 Paylaş 2 Ocak 2016 Bizi birbirimize mi kırdırmak istiyon nedir? Tam tersi abi Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ocak 2016 Paylaş 2 Ocak 2016 Tam tersi abi Ben Stilo, Mükremin Abi C-Max için mi ahlıyoruz? Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ocak 2016 Paylaş 2 Ocak 2016 Bizi birbirimize mi kırdırmak istiyon nedir?Sen biraz stiloyu anlatsana, [emoji16] [emoji5] Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ocak 2016 Paylaş 2 Ocak 2016 Ben Stilo, Mükremin Abi C-Max için mi ahlıyoruz? Bak cevap geldi Mükremin abiden Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ocak 2016 Paylaş 2 Ocak 2016 Evet böyle bir modül var,hatta connect aracına uygulayan bir üyemizde var. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ocak 2016 Paylaş 2 Ocak 2016 Sen biraz stiloyu anlatsana, [emoji16] [emoji5] Olmaz abi.. Ne haddime. Sen varken! Önce sen bi C-Max i anlat hele. Sonra ben girerim devreye.. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ocak 2016 Paylaş 2 Ocak 2016 Olmaz abi.. Ne haddime. Sen varken! Önce sen bi C-Max i anlat hele. Sonra ben girerim devreye.. Stiloyu merak ediyorum, fiatın tek c sınıfı aracı. Focusla kıyaslanabilir mi? Çok donanımlı olduğunu filan yazıyorlar. Motor şanzıman marea ile aynı. Kronik problemi var mı. Vs. Vs. Vs. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ocak 2016 Paylaş 2 Ocak 2016 Stiloyu merak ediyorum, fiatın tek c sınıfı aracı. Focusla kıyaslanabilir mi? Çok donanımlı olduğunu filan yazıyorlar. Motor şanzıman marea ile aynı. Kronik problemi var mı. Vs. Vs. Vs. Haaaa.. Siz Watsup tan şettiyseniz benim haberim olmayabilir.. 1. si Focus ile kıyaslanmaz. 5 basar. Kısaca Stilo: Benzinli kullanırsan ocağına incir ağacı dikersin. Lpg ve simit tip şart. (Bagajı kapatmaması adına) İyi bir Lpg kite uyum sağlar ama arıza verme olasılığı da mevcuttur. Parça sıkıntısı çekmezsin. Rahat bulunur. Ama elektronik arıza filan yaparsa usta bulmakta zorlanabilirsin. Ustasını bulduktan sonra arkana bakma derim. Gerçi bu araçlar Ankara da daha meşhur gibi. Bizim bura küçük yer. Orada sorun yaşamazsın tahminen. Cam tavanda sorun olabilir. Arızalı ise uzak dur. 50-200 Tl arası tamir yalanlarına çok inanma. Çoğunda komple tavan değişimi gerekiyor ve 2.000 Tl üzeri masraf açabilir. Birde tavandan su alıp almadığını iyice kontrol et/ ettir. Yoksa cam tavan çok zevkli bişi.. Ön takım kronik problemlidir. Tıkırtı, lakırtı, lukurtu sesi varsa, bnunlar problem alametidir. Alıp kar edilecek bir araç değil. Onu göz önünde bulundur. Alırsan fiyatta deli gibi pazarlık yap ki satarken 3 ü, 5 i düşünme. 2. el araçlarda maalesef masraf çıkar. Kaçınılmaz. Bunu da düşünerek 20.000 Tl yi çok geçirme derim. Araç yürür aksam %100 yeni Bravo ile aynı. Gerisi bulunabilir parça. Sorun olacağını sanmam. Stilo tam bir yol canavarı. Hız olarak 1,6 107 Hp olmasına rağmen ben ibre sonunu görmüştüm. Konfor, yol tutuşu, barındırdığı opsiyon özellikleri, malzeme kalitesi, sessizliği (gram motor, trim ve yol sesi almıyor), görüntüsü vb.. Ben hastayım kısacası. Otomatik viteslisi olaydı 5 dakka durmaz, alırdım. Minik bir tiyo. Stilo tabiri caizse gırtlak opsiyon olan bir araçtır. Dynamic yazar, birinde arka yolcu yemek masası vardır, birinde yoktur. Birinde bagajda Subwoofer/ anfi vardır, birinde yoktur. Eğer bakarsan bunlara dikkat et. Dijital klima olmasına bak. Eğer dijital klima varsa hız sabitleme vardır. O şekilde bir paket var araçta. Manuel klima varsa CC yoktur. Esp yine opsiyon. Olanına bakmakta fayda var. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/255671-fiat-punto-evo-deneyimleri/?p=2296573 http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/251053-2001-volvo-s40-görüşler/?p=2166954 http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/243223-fiat-stilo-al%C4%B1nas%C4%B1-m%C4%B1d%C4%B1r-neden-ucuz/ Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ocak 2016 Paylaş 2 Ocak 2016 Haaaa.. Siz Watsup tan şettiyseniz benim haberim olmayabilir.. 1. si Focus ile kıyaslanmaz. 5 basar. Kısaca Stilo: Benzinli kullanırsan ocağına incir ağacı dikersin. Lpg ve simit tip şart. (Bagajı kapatmaması adına) İyi bir Lpg kite uyum sağlar ama arıza verme olasılığı da mevcuttur. Parça sıkıntısı çekmezsin. Rahat bulunur. Ama elektronik arıza filan yaparsa usta bulmakta zorlanabilirsin. Ustasını bulduktan sonra arkana bakma derim. Gerçi bu araçlar Ankara da daha meşhur gibi. Bizim bura küçük yer. Orada sorun yaşamazsın tahminen. Cam tavanda sorun olabilir. Arızalı ise uzak dur. 50-200 Tl arası tamir yalanlarına çok inanma. Çoğunda komple tavan değişimi gerekiyor ve 2.000 Tl üzeri masraf açabilir. Birde tavandan su alıp almadığını iyice kontrol et/ ettir. Yoksa cam tavan çok zevkli bişi.. [emoji3] Ön takım kronik problemlidir. Tıkırtı, lakırtı, lukurtu sesi varsa, bnunlar problem alametidir. Alıp kar edilecek bir araç değil. Onu göz önünde bulundur. Alırsan fiyatta deli gibi pazarlık yap ki satarken 3 ü, 5 i düşünme. 2. el araçlarda maalesef masraf çıkar. Kaçınılmaz. Bunu da düşünerek 20.000 Tl yi çok geçirme derim. Araç yürür aksam %100 yeni Bravo ile aynı. Gerisi bulunabilir parça. Sorun olacağını sanmam. Stilo tam bir yol canavarı. Hız olarak 1,6 107 Hp olmasına rağmen ben ibre sonunu görmüştüm. Konfor, yol tutuşu, barındırdığı opsiyon özellikleri, malzeme kalitesi, sessizliği (gram motor, trim ve yol sesi almıyor), görüntüsü vb.. Ben hastayım kısacası. Otomatik viteslisi olaydı 5 dakka durmaz, alırdım. Minik bir tiyo. Stilo tabiri caizse gırtlak opsiyon olan bir araçtır. Dynamic yazar, birinde arka yolcu yemek masası vardır, birinde yoktur. Birinde bagajda Subwoofer/ anfi vardır, birinde yoktur. Eğer bakarsan bunlara dikkat et. Dijital klima olmasına bak. Eğer dijital klima varsa hız sabitleme vardır. O şekilde bir paket var araçta. Manuel klima varsa CC yoktur. Esp yine opsiyon. Olanına bakmakta fayda var. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/255671-fiat-punto-evo-deneyimleri/?p=2296573 http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/251053-2001-volvo-s40-görüşler/?p=2166954 http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/243223-fiat-stilo-al%C4%B1nas%C4%B1-m%C4%B1d%C4%B1r-neden-ucuz/ Çok iyi gözlemler. Kısmet..... Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ocak 2016 Paylaş 2 Ocak 2016 Stilo tam bir yol canavarı. Hız olarak 1,6 107 Hp olmasına rağmen ben ibre sonunu görmüştüm. Konfor, yol tutuşu, barındırdığı opsiyon özellikleri, malzeme kalitesi, 103 hp o şoförü dahil etmesen olmaz Yorum bağlantısı
Recommended Posts