Ümit Mavigöz 6 Ocak 2016 Paylaş 6 Ocak 2016 Merhaba Forumdaşlar Yılbaşından önce şirket aracım olan ford connecti 90.000 km bakımına otokoça götürdüm, FMY marka diye bi yağ konulmuş araca faturaya görede 6 lt ve litresi 40 tl toplamda 240 tl miş bana anormal geldi fiyat. birde ilk kez duydum bu markayı fmy. benim bildiğim servisler motocraft kullanıyordu... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ocak 2016 Paylaş 6 Ocak 2016 opet yağı falan olabilir. mobil esp gibi rakam maşallah. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Mavigöz 6 Ocak 2016 Yazar Paylaş 6 Ocak 2016 opet yağı falan olabilir. mobil esp gibi rakam maşallah. servis acımıyor geçiriyor çağlar abi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ocak 2016 Paylaş 6 Ocak 2016 binli m2 plaza istemiyorum.. serviste iyi işçilik / makul piyasa rakamlarından fatura istiyorum diye kaç müşteri şikayet açtırmıştır? bazen de müşteri ses çıkarmalı derim. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 6 Ocak 2016 Paylaş 6 Ocak 2016 Fmy .Ford motor yağları kısaltması varil yağ kullanıyor bende takılmıştım buna sordum atıyorum fort castrolle anlaşıyor castrol forda yağ sağlıyor. lakin Fmy ismiyle diyelimki castrolle anlaşma bitti atıyorum shell le anlaştı yağ shellin lakin fmy olarak ambalajalnıyor. benim bildiğim bu yani her türlü aslında firma çıkarına hangi yağ üreticisi iyiyse fiyat konusunda onun yağı kullanılıyor. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Mavigöz 6 Ocak 2016 Yazar Paylaş 6 Ocak 2016 binli m2 plaza istemiyorum.. serviste iyi işçilik / makul piyasa rakamlarından fatura istiyorum diye kaç müşteri şikayet açtırmıştır? bazen de müşteri ses çıkarmalı derim. abi zaten servise giden kesim garanti bozulmasın diye garanti süresini bekleyen kişiler birde bizimkiler gibi kurumsal şirketler... herkes herşeyin farkında piyasada düzgün bi usta buldun mu servisin kapısının önünden geçilmez... Fmy .Ford motor yağları kısaltması varil yağ kullanıyor bende takılmıştım buna sordum atıyorum fort castrolle anlaşıyor castrol forda yağ sağlıyor. lakin Fmy ismiyle diyelimki castrolle anlaşma bitti atıyorum shell le anlaştı yağ shellin lakin fmy olarak ambalajalnıyor. benim bildiğim bu yani her türlü aslında firma çıkarına hangi yağ üreticisi iyiyse fiyat konusunda onun yağı kullanılıyor. çok iyi kar yapıyorlar yanlız abi 240 tl iyi fiyat valla Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ocak 2016 Paylaş 6 Ocak 2016 giden değişmeyecek yine aynı kesim gitsin de.. distrribütördeki ceo lar sizin binli m2 plaza istediğinizi sanıyor ? zira bu konuda şilkayet yok ise? ben bekleme odasında plazma.. karşılama salonunda espresso makinesi yerine . piyasada kabul görmüş makul rakam ile iyi işçilik isterim mesela 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 6 Ocak 2016 Paylaş 6 Ocak 2016 Anormal yüksek itiraz edilmeli. 5w 20 fiyatı mı kestiler acaba? Yorum bağlantısı
Kazım Yılmaz 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 (düzenlendi) Günaydın, FMY marka yağ daha önceden Ford Motor Yağları olarak geçiyordu. Fakat EPDK lisans mevzusu yüzünden adı FMY olarak değişti. Ford için TS16949 ve Ford Q1 belgeli tesislerde Opet madeni yağları tarafından üretiliyor. Bu yağlar Ford Gölcük, İnönü fabrikalarına ilk doluma da gönderiliyor. Otokoç'un tüm bayileri bu yağı dökme olarak alıyor. Fiyat cidden iyiymiş Ford, Koç'un Otokoç, Koç'un Opet, Koç'un Konunun özeti bu Geriye bizede Koç'un boynuzu kalıyor Merhaba Forumdaşlar Yılbaşından önce şirket aracım olan ford connecti 90.000 km bakımına otokoça götürdüm, FMY marka diye bi yağ konulmuş araca faturaya görede 6 lt ve litresi 40 tl toplamda 240 tl miş bana anormal geldi fiyat. birde ilk kez duydum bu markayı fmy. benim bildiğim servisler motocraft kullanıyordu... Fmy .Ford motor yağları kısaltması varil yağ kullanıyor bende takılmıştım buna sordum atıyorum fort castrolle anlaşıyor castrol forda yağ sağlıyor. lakin Fmy ismiyle diyelimki castrolle anlaşma bitti atıyorum shell le anlaştı yağ shellin lakin fmy olarak ambalajalnıyor. benim bildiğim bu yani her türlü aslında firma çıkarına hangi yağ üreticisi iyiyse fiyat konusunda onun yağı kullanılıyor. 7 Ocak 2016 tarihinde Kazım Yılmaz tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 Connect varken ilk sene castrol yağ kullandık, 140 lira ödedim, ikinci bakımda FMY aldım, 90 ya da 100 lira gibi bir rakam ödedim, ilk seneye göre motor daha rahat çalışıyordu bunu resmen hissettim. Üretimini hangi firmanın üstlendiğini bilmiyorum ama Ford yedek parça tedarikçilerinden aldığım bilgiye göre FMY Ford'un kendi servislerinde de kullandığı yağ imiş. Ben memnun kalmıştım. Yorum bağlantısı
Eray Çalışkan 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 Ben fmy yağ markasının açılımını Ford Motor Yağları diye düşünmüştüm hep İyi sallamış olabilirim demek ki Yorum bağlantısı
Kazım Yılmaz 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 İsabetli bir sallama olmuş İlk başlarda zaten Ford Motor Yağları diye satılıyordu. Daha sonra EPDK bir düzenlemeye gitti. Bu düzenleme neticesinde; Ford'un markaya (yağ markasına) kendi adını verebilmesi için EPDK'dan madeni yağ üretim lisansı alması gerekti. Lisansı alamayacağı için marka değişikliğine gidilerek isim "FMY" ye dönüştürüldü. Bu nedenlede ambalajların üzerinde yeralan araç resimlerindeki Ford logoları gizlendi. Eskiden böyleydi: Ben fmy yağ markasının açılımını Ford Motor Yağları diye düşünmüştüm hep İyi sallamış olabilirim demek ki Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 (düzenlendi) Doğru duymuşsun, orta kalite ve YARI sentetik eh işte bir yağdır, bu arada servise bakıma gittiğinde Mobil tam sentetik Süper3000 yağını kendin al ve götür, Ford onaylıdır, servis değişmek zorundadır, yağı onlardan almak zorunda değilsin, Ford onaylı olsun yeter, üstelik tam sentetik sizdeki gibi tırtetik değil dersin diğer şeyleri onlardan alda fazla hoplamasınlar yalnız 7 Ocak 2016 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 8 Ocak 2016 Paylaş 8 Ocak 2016 Merhaba Forumdaşlar Yılbaşından önce şirket aracım olan ford connecti 90.000 km bakımına otokoça götürdüm, FMY marka diye bi yağ konulmuş araca faturaya görede 6 lt ve litresi 40 tl toplamda 240 tl miş bana anormal geldi fiyat. birde ilk kez duydum bu markayı fmy. benim bildiğim servisler motocraft kullanıyordu... geçen sene bu zamanlar antalya otokoça, yaştan dolayı ilk bakıma gittiğimde mobil süper 5 30 yağ konuldu. litresi 42,33 tl den (kdvli) geçen hafta gene yaştan dolayı aynı yerde bakım yapıldı. bu sefer fmy formula 5 30 yağ konuldu. litresi sizinki gibi 47,20 tl (kdvli) fmy yi ben de fordun kendi yağ markası tahminini yaparak kabullenmiştim. yalnız toplam 240 lira değil 283,20 lira kdvyi unutmayalım. ve evet fiyat gerçekten çok, ama ne yapalım garanti süresince katlanacağız. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Ocak 2016 Paylaş 8 Ocak 2016 (düzenlendi) geçen sene bu zamanlar antalya otokoça, yaştan dolayı ilk bakıma gittiğimde mobil süper 5 30 yağ konuldu. litresi 42,33 tl den (kdvli) geçen hafta gene yaştan dolayı aynı yerde bakım yapıldı. bu sefer fmy formula 5 30 yağ konuldu. litresi sizinki gibi 47,20 tl (kdvli) fmy yi ben de fordun kendi yağ markası tahminini yaparak kabullenmiştim. yalnız toplam 240 lira değil 283,20 lira kdvyi unutmayalım. ve evet fiyat gerçekten çok, ama ne yapalım garanti süresince katlanacağız. katlanmayacaksın, dışardan Ford onaylı bir yağ alıp bunu kullanın dersin, garantiden çıkmaz ve itiraz haklarıda yoktur, ayrıca aldığın yağ tam sentetik, onların yarı sentetiğinden dahada iyi 8 Ocak 2016 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Guest Misafir 8 Ocak 2016 Paylaş 8 Ocak 2016 Ben fmy yağ markasının açılımını Ford Motor Yağları diye düşünmüştüm hep İyi sallamış olabilirim demek ki [emoji39][emoji23] Yorum bağlantısı
Semih Usluer 8 Ocak 2016 Paylaş 8 Ocak 2016 Castrol 5-20 yi ben kendim alıp götürüyorum servise kimse bişey demiyor.. Yağınızı kendiniz götürün.. Baskı balata fiyatıda sormuştum çok pahalı geldi dışarısıyla 1000 tl fark çıkıyor dedim orjinalini getir takarız sıkıntı yok dediler.. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Ocak 2016 Paylaş 8 Ocak 2016 (düzenlendi) Tüm parçaları isterseniz dışardan alabilirsiniz, yeterki orjinal olsun, tabii hepsini alınca biraz ayıp oluyor kritik şeyleri alın, haa bu arada bakım kiti gibi kalemleride kabul etmeyin, ödeyeceğiniz parça fiyatı ve işçilik(pazarlık yapın), kit mit tanımam 2. seçenekte dingiliz stayla, evde kendiniz yapın, alın bit 5lt. pet şişe, yan kısmını delin sürün aracın altına boşaltın yağı, sonra gider bir yere verirsiniz yağı, diğer konular zaten çocuk oyuncağı, filtrede değişemeyecekseniz satın arabayı Kritik arıza yada değişimlerde bilginiz yoksa elbette servis şart, tabii işten anlayan servis olacak.... 8 Ocak 2016 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 8 Ocak 2016 Paylaş 8 Ocak 2016 katlanmayacaksın, dışardan Ford onaylı bir yağ alıp bunu kullanın dersin, garantiden çıkmaz ve itiraz haklarıda yoktur, ayrıca aldığın yağ tam sentetik, onların yarı sentetiğinden dahada iyi bir sonraki bakım km.den değil gene yaştan dolayı 2016 aralıkta seneye bu vakitler olacak galiba. o zaman da garantisi bitmiş olacak 2016 sonunda. yani kısaca seneye bu vakitler 3. bakıma gittiğinde yapayım dediğini abi sağol. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Ocak 2016 Paylaş 8 Ocak 2016 (düzenlendi) bir sonraki bakım km.den değil gene yaştan dolayı 2016 aralıkta seneye bu vakitler olacak galiba. o zaman da garantisi bitmiş olacak 2016 sonunda. yani kısaca seneye bu vakitler 3. bakıma gittiğinde yapayım dediğini abi sağol. geçti gitti bizim paralar diyorsun yani neyse hayırlısı olsun, bende ilk zamanlar senin gibiydim, sonra uyandık tabii, şimdi erkenden milleti uyandırmaya çalışıyorum, bak sana bir fiyat söyliyimde şaş, malzemeler benden, yağ filtresi servisten, bakım yapıldı, garanti yok, dosya açtırmadım, fatura kesildi tabii, birşey uydurdular, araba liftteyken kendimde kurcaladım bazı yerlere bakım yaptım, alttaki tüm lastik aksama sonax gummi sprey sıktım (2006 model ve tüm lastik aksamda hala çatlak yok, rot başı toz lastikleri mesela) 50 tl. verdim çıktım, çay sınırsız öğle yemeğide yedim, ustalar bilinçli üstelik, hepside arkadaşım, işin anahtarı servisle iyi geçinmek ve devamlı müşteri olmakta... tabii küçük yerde yaşamanın avantajı bunlar, büyük şehirde çok zor, tanıdık şart... 8 Ocak 2016 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ümit Mavigöz 8 Ocak 2016 Yazar Paylaş 8 Ocak 2016 Benim naylona onaylı yağ ne acaba bende giderken yağı kendim alayım bari Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 8 Ocak 2016 Paylaş 8 Ocak 2016 geçti gitti bizim paralar diyorsun yani neyse hayırlısı olsun, bende ilk zamanlar senin gibiydim, sonra uyandık tabii, şimdi erkenden milleti uyandırmaya çalışıyorum, bak sana bir fiyat söyliyimde şaş, malzemeler benden, yağ filtresi servisten, bakım yapıldı, garanti yok, dosya açtırmadım, fatura kesildi tabii, birşey uydurdular, araba liftteyken kendimde kurcaladım bazı yerlere bakım yaptım, alttaki tüm lastik aksama sonax gummi sprey sıktım (2006 model ve tüm lastik aksamda hala çatlak yok, rot başı toz lastikleri mesela) 50 tl. verdim çıktım, çay sınırsız öğle yemeğide yedim, ustalar bilinçli üstelik, hepside arkadaşım, işin anahtarı servisle iyi geçinmek ve devamlı müşteri olmakta... tabii küçük yerde yaşamanın avantajı bunlar, büyük şehirde çok zor, tanıdık şart... abi bakımı geçen hafta yaptırdım keşke daha önce haberim olsaydı, neyse tavsiyene uyalım bakalım seneye. Yorum bağlantısı
Recommended Posts