Okan Tansel 14 Ocak 2016 Paylaş 14 Ocak 2016 (düzenlendi) Merhaba Abilerim,kardeşlerim bildiğiniz gibi bence aile için ideal olan lakin bazı nedenlerle satmak zorunda kaldığım Custom dan sonra 2. el araç arayışına girdim ve bildiniz gibi ikinci el isyan ettirdi derken çok değerli fikirleriniz benimle paylaştınız ve Köksel kardeşimin beni çok cezbeden bir araca yönlendirmesi sonucu tam kararımı vermiştimki reis dediki okadar ücret verecen sıfır bak .bu neticede yine sizlerin değerli fikirlerinizle görüşlerinizle bir çok marka içinde gidip geldim ve hem donanım olarak hemde bütçe olarak bunca yıl yüce rabbim bir çok araç bahşetti bana lakin hiç kullanmadım ve hiç sahip olmadım bir marka araç aldım evet Peugeot partner Tepee paketler arasında başlangıç paketi olan lakin Modüler paket ve Aile paketini eklenmesiyle hoş bir hava kazanan modeli bizim yol ve kahır arkadaşımız oldu. ALLAH sizlere Daha daha iyilerini nasip etsin inşallah. araç hakında ilk izlenimler katiyen modüler paket ve aile paketiyle alınması diğer türlü çok vasat oluyor.motor sesizliği inanılmaz bir derecede sesiz.tirimlerden gelen bir ses yok 2 gündür kullandım süreçte şuan ortalama yakıt 100 km 5 LT göstermekte .özelikle viteslere alışmam biraz tedirgindi çünkü fordun net geçişleri asla yok artı fonksiyon kolları sanki elimde kaldı kalacak gibi bir his veriyor.kullanılan özellikle ön konsol ve tirimler ben plastiğim diyor laki şuanda hoş görünüyor.tabi fordu görsel olarak ve netlik olarak aratmadı değil yol tutuşu esp olmasına rağmen asla ve asla bir ford değil ki fordun milim kımıldamadı yerde esp devreye girdi iki kere şaşırdım zaten şuanda bu bütceyle tavsiye edermiyim ederim ilerleyen zamanlarda deneyimlerimi paylaşacağım. Aldım gün Nasonel zr53 ile koruma altına alınıp kapalı bir yerde 24 saat kurumaya bıraktım ardından hzlı cilaylada nasioneli koruma altına aldım Ve son olarak biliyor Ersel Abimimmm seni çok öpüyorum. teslim aldığımda 10 km deydi nasonel atılmadan önceki hali ve plakayı hiç sormayın tamamen bayinin deyişine göre otomatik verdi dedi lakin yemedim tabi iş yerinde ilgiç benzetmeler oldu Boya koruma nasionel zr53 den sonra 14 Ocak 2016 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi 20 Yorum bağlantısı
Ali Tatlısu 14 Ocak 2016 Paylaş 14 Ocak 2016 güle güle kullanın. Allah kaza bela göstermesin Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ocak 2016 Paylaş 14 Ocak 2016 Hayırlı uğurlu olsun abi kazasız belasız kullan inşallah , depoyu yine dipte vermişler bu arada Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 14 Ocak 2016 Paylaş 14 Ocak 2016 Hayırlı olsun sıfır araç her zaman iyidir: ) Yorum bağlantısı
Okan Tansel 14 Ocak 2016 Yazar Paylaş 14 Ocak 2016 Hayırlı uğurlu olsun abi kazasız belasız kullan inşallah , depoyu yine dipte vermişler bu arada ALLAH razı olsun kardeşim o benim yalıt aldıktan sonraki hali en yakın opet vardı 50 TL lik aldım beni bildim istosyana kadar götürsün diye. normalde benzinle kendimi zor attım. güle güle kullanın. Allah kaza bela göstermesin Amin cemil cümlemize inşallah Hayırlı olsun abi Allah kaza bela vermesin ALLAH razı olsun kardeşim Hayırlı olsun sıfır araç her zaman iyidir: ) Teşekkür ederim Daha iyileri sizlere nasip olsun 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 14 Ocak 2016 Paylaş 14 Ocak 2016 Hayırlı olsun Okan. İyi günlerde kullan. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 14 Ocak 2016 Yazar Paylaş 14 Ocak 2016 Allah kaza bela vermesin. Cemil cümlemize inşallah Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 14 Ocak 2016 Paylaş 14 Ocak 2016 Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın Yorum bağlantısı
Okan Tansel 14 Ocak 2016 Yazar Paylaş 14 Ocak 2016 Hayırlı olsun Okan. İyi günlerde kullan. ALLAH razı olsun Haşmet Abim Ellerinden öperim. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ocak 2016 Paylaş 14 Ocak 2016 (düzenlendi) ALLAH razı olsun kardeşim o benim yalıt aldıktan sonraki hali en yakın opet vardı 50 TL lik aldım beni bildim istosyana kadar götürsün diye. normalde benzinle kendimi zor attım. Amin cemil cümlemize inşallah ALLAH razı olsun kardeşim Adamlar zaten en yakındaki benzinciye yetecek kadar yakıtı hesaplayıp veriyorlar herhalde Ne pintiliktir bu valla Ayıptır sorması abi bu haliyle kaç liraya geldi sana? 14 Ocak 2016 tarihinde Doğuş Bağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Okan Tansel 14 Ocak 2016 Yazar Paylaş 14 Ocak 2016 Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın Teşekkür ederim kardeşim inşallah hep bareber Yorum bağlantısı
Seçkin Kaçar 14 Ocak 2016 Paylaş 14 Ocak 2016 Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız kullan. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 14 Ocak 2016 Yazar Paylaş 14 Ocak 2016 (düzenlendi) Adamlar zaten en yakındaki benzinciye yetecek kadar yakıtı hesaplayıp veriyorlar herhalde Ne pintiliktir bu valla Ayıptır sorması abi bu haliyle kaç liraya geldi sana? Aynen öle vallaha .Kardeşim ilk gün boş paket 49 dediler ertesi gün aradımda satmıştılar. ben mırın kırın edince Modül ve aile paketlisini 49.100 bıraktılar Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız kullan. ALLAH razı olsun inşallah 14 Ocak 2016 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ocak 2016 Paylaş 14 Ocak 2016 Aynen öle vallaha .Kardeşim ilk gün boş paket 49 dediler ertesi gün aradımda satmıştılar. ben mırın kırın edince Modül ve aile paketlisini 49.100 bıraktılar ALLAH razı olsun inşallah Fiyatı gayet makul abi kısmetinde modül ve aile paketlisi varmış demekki Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ocak 2016 Paylaş 14 Ocak 2016 Güle güle, kazasız belasız kullanmak nasip olsun abijim.. Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 14 Ocak 2016 Paylaş 14 Ocak 2016 Okan hayırlı olsun,iyi günlerde kullanın inşallah. Bu arada Sonax yeni bir cila getirmiş seni bekliyorlarmış Yorum bağlantısı
Naim Durmaz 14 Ocak 2016 Paylaş 14 Ocak 2016 Hayırlı olsun güle güle kullanın Allah kaza bela vermesin Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 14 Ocak 2016 Paylaş 14 Ocak 2016 hayırlı olsun abi Allah kaza bela vermesin Yorum bağlantısı
Okan Tansel 14 Ocak 2016 Yazar Paylaş 14 Ocak 2016 Hayırlı olsun abi kazasız belasız inşallah Amin kardeşim Teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ocak 2016 Paylaş 14 Ocak 2016 İy günlerde, kazasız belasız günlerde kullanmak nasip olsun. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 14 Ocak 2016 Yazar Paylaş 14 Ocak 2016 Fiyatı gayet makul abi kısmetinde modül ve aile paketlisi varmış demekki Öle valla kardeşim yanız baya etkiliyor o iki modül Yorum bağlantısı
Recommended Posts