Osman Bilgin 14 Ocak 2016 Paylaş 14 Ocak 2016 yahu Okan pejo mu aldın kimin aklına uydun da aldın demiştim klüp de iken görmedin sanırım? :=)neyse Allah tekerlerini düz bastırsın..kimin aklına uyduysan da bence iyi yapmışsın, senin seçeneklerin arasın da bence en iyisi buydu.. memnun kalırsın İnşaAllah Yorum bağlantısı
Okan Tansel 14 Ocak 2016 Yazar Paylaş 14 Ocak 2016 Güle güle, kazasız belasız kullanmak nasip olsun abijim.. ALLAH razı olsun kardeşim daha iyileri sizlere nasip olsun inşallah Okan hayırlı olsun,iyi günlerde kullanın inşallah. Bu arada Sonax yeni bir cila getirmiş seni bekliyorlarmış ALLAH razı olsun ABimmm duydum abi o cilayı sonax arıyorum şuan huhaaa Hayirli olsun gule gule kullanin;) teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Alper Başdemir 14 Ocak 2016 Paylaş 14 Ocak 2016 Hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin Yorum bağlantısı
Okan Tansel 14 Ocak 2016 Yazar Paylaş 14 Ocak 2016 Hayırlı olsun güle güle kullanın Allah kaza bela vermesin ALLAH razı olsun abi cemil cümlemize inşallah hayırlı olsun abi Allah kaza bela vermesin teşekkür ederim kardeşim İy günlerde, kazasız belasız günlerde kullanmak nasip olsun. Aminnn cemil cümlemize inşallah yahu Okan pejo mu aldın kimin aklına uydun da aldın demiştim klüp de iken görmedin sanırım? :=) neyse Allah tekerlerini düz bastırsın.. kimin aklına uyduysan da bence iyi yapmışsın, senin seçeneklerin arasın da bence en iyisi buydu.. memnun kalırsın İnşaAllah Sen bu kişilerden biri ola bilinmi acep gardaşım.ALLAH razı olsun kardeşim daha iyileri sizlere nasip olsun inşallah Allah kaza bela vermesin abi. Amin cemil cümlemize inşallah kardeşimmm Hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin ALLAH razı olsun Alperim 1 Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı 14 Ocak 2016 Paylaş 14 Ocak 2016 Hayırlı olsun Tekerine taş değmesin Aslanın. Yorum bağlantısı
Emrah Altun 14 Ocak 2016 Paylaş 14 Ocak 2016 Hayırlı olsun. Allah tekerine taş değdirmesin. Yalnız ön tarafını ben İrem Derici'nin ağzına benzettim 2 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 14 Ocak 2016 Paylaş 14 Ocak 2016 Hayırlı olsun Yakıt konusunda on numara araç. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ocak 2016 Paylaş 14 Ocak 2016 Öle valla kardeşim yanız baya etkiliyor o iki modül Trim sesi olacakmı abi merakla bekliyorum kurye kadar olmaz inşallah Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ocak 2016 Paylaş 14 Ocak 2016 Her fani birgün Fransızı tadacak! W. Jr. Dll. Exe. Minaz Yorum bağlantısı
Yasir Baş 14 Ocak 2016 Paylaş 14 Ocak 2016 Hayırlı uğurlu olsun..Gülerek kazasız belasız güzel günlerde.. Yorum bağlantısı
Sedat Irgın 14 Ocak 2016 Paylaş 14 Ocak 2016 Hayırlı uğurlu olsun , sıfır araba ,sıfır arabadır. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ocak 2016 Paylaş 14 Ocak 2016 Okan abi hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. Hazır bende izmirde iken bir tatlısını yeriz artık Yorum bağlantısı
Oğuz Yılmaz 14 Ocak 2016 Paylaş 14 Ocak 2016 Kazasız belasız. Plaka menemen plaka mı ne Yorum bağlantısı
Berkcan Ergen 14 Ocak 2016 Paylaş 14 Ocak 2016 Okan Abi hayırlısı olsun, kazasız belasız sürüşler. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 14 Ocak 2016 Yazar Paylaş 14 Ocak 2016 (düzenlendi) Hayırlı olsun Tekerine taş değmesin Aslanın. Amin cemil cümlemize inşallah Hayırlı olsun. Allah tekerine taş değdirmesin. Yalnız ön tarafını ben İrem Derici'nin ağzına benzettim : aslında bende ön tasrımı sevdim arklar falan kütük gibi geldi 14 Ocak 2016 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Okan Tansel 14 Ocak 2016 Yazar Paylaş 14 Ocak 2016 Trim sesi olacakmı abi merakla bekliyorum kurye kadar olmaz inşallah Valla kardeşim 120 km yol gittim şuan tık yok kuryeyi aldım anda vardı bakalım ilerleyen zamanda napacak bilgi verrim Her fani birgün Fransızı tadacak! W. Jr. Dll. Exe. Minaz Sorma kardeşim hiç aklıma gelmezdi bir ara gençken 206 çok sarmıştım ama 5,20 i alınca nasip olmamıştı Hayırlı uğurlu olsun..Gülerek kazasız belasız güzel günlerde.. ALLAH razı olsun kardeşim Hayırlı uğurlu olsun , sıfır araba ,sıfır arabadır. Teşekkür ederim Elerinden hürmetle öperim ustam Okan abi hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. Hazır bende izmirde iken bir tatlısını yeriz artık ALLAH razı olsun kardeşim istedin tatlı olsun organize edelim uyar bana yalnlız izmiri sen benden daha iyi biliyon yer ve ürünü sen belirlicen NAYLONCUUUUUUU Eee denildi gibi büyük lokma ye büyük laf konuşma demişler ve Abi ne dua edermişsin yahu lönk diye tuttu naylona bulaştık yahu Kazasız belasız. Plaka menemen plaka mı ne Amin cemil cümlemize evet menemen Okan Abi hayırlısı olsun, kazasız belasız sürüşler. ALLAH razı olsun kardeşim Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ocak 2016 Paylaş 14 Ocak 2016 Hayırlı olsun abi, Allah kaza bela vermesin. Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 14 Ocak 2016 Paylaş 14 Ocak 2016 Abi hayırlı olsun. Sende nayloncu oldun ya artık herkes naylon alabilir. Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 14 Ocak 2016 Paylaş 14 Ocak 2016 Hayırlı olsun. Kazasız belasız binin inşallah... Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 14 Ocak 2016 Paylaş 14 Ocak 2016 hayırlı uğurlu olsun abi. maşallah. yalnız fotoğraflara bakıyorum, kaportanın her yerinde bi taş izi, boya kalkmış. sonradan anladım ki makinenin ekranındanmış. kov abi şu sineği mercekten. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts