Okan Tansel 14 Ocak 2016 Yazar Paylaş 14 Ocak 2016 Okan ben yanlış düşünmüşüm Ali hocam bana örnek oldu batum'a gelirseniz sizi misafir edeyim. düşünmen yeter kardeşim Her zaman ki gibi, konu yine mangal'a gidiyor Kaçarı yok hemide öyle böyle değil Abi Hayırlı uğurlu olsun kardeşim. Allah utandırmasın, kazasız belasız mutluluk içinde binmeyi nasip etsin. Turneoyu her Allah'ın günü sile sile, parlata parlata eskittin, şimdi de bunu eskiteceksin. Daha yeni aldın, bu ne ilk günden parlatmalar, nasihatler (nasiol : ) ) ALLAH razı olsun canım Abim benim.Cemil cümlemize inşallah.dediler bunun boyası narin dedim koruyalım o zaman hihihi. ALLAH daha iyilerini sizlere nasip etsin öperim hörmetle ellerinden 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 14 Ocak 2016 Paylaş 14 Ocak 2016 Hayırlı olsun. Kazasız belasız güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Ali Uymaz 14 Ocak 2016 Paylaş 14 Ocak 2016 Hayırlı ugurlu olsun kazasız belasiz abi :-) Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 14 Ocak 2016 Paylaş 14 Ocak 2016 güle güle kullanın...Allah kaza bela göstermesin... Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 14 Ocak 2016 Paylaş 14 Ocak 2016 Güle güle kullan abi başlığı açan sen olmasaydın Fransız'a hiç bakmayacaktım bile Yorum bağlantısı
Alperen Artam 14 Ocak 2016 Paylaş 14 Ocak 2016 Allah ailenizle güzel günlerde binmeyi nasip etsin abi Yorum bağlantısı
Uğur Çimen 14 Ocak 2016 Paylaş 14 Ocak 2016 Okan abi hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela göstermesin. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ocak 2016 Paylaş 14 Ocak 2016 Hayirli olsun. Ticari demek zorlasiyor giderek bu araclara. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 14 Ocak 2016 Paylaş 14 Ocak 2016 Güle güle kullan Okan'ım Allah ailenle birlikte iyi günlerde kullanmayı nasip etsin... Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 14 Ocak 2016 Paylaş 14 Ocak 2016 Hayırlı olsun Okan, ilgi çekici bir plaka olmuş. Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 14 Ocak 2016 Paylaş 14 Ocak 2016 Kazasız belasız kullanırsınız inşallah, sorunsuz güzel bi araç Partner. Yorum bağlantısı
Ömer Sezer 14 Ocak 2016 Paylaş 14 Ocak 2016 Hayırlı olsun Okan Abim.. Allah ım kazasız,belasız,ağız tadıyla güzel günlerde binmeyi nasip etsin inş. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 15 Ocak 2016 Yazar Paylaş 15 Ocak 2016 (düzenlendi) Hayırlı uğurlu olsun Güle güle kullanın kazasız belasız Çok teşekkür ederim.cemil cümlemiz inşallah Hayırlı olsun. Kazasız belasız güle güle kullanın. ALLAH razı olsun Abim.inşallah Hayırlı ugurlu olsun kazasız belasiz abi :-) ALLAH razı olsun kardeşim güle güle kullanın...Allah kaza bela göstermesin... Çok teşekkür eder Abi. Amin cemil cümlemize inşallah Güle güle kullan abi başlığı açan sen olmasaydın Fransız'a hiç bakmayacaktım bile ALLAH razı olsun kardeşim.sorma bende bakmazdım sonucu görüyon Allah ailenizle güzel günlerde binmeyi nasip etsin abi Amin cemil cümlemize inşallah. Okan abi hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela göstermesin. ALLAH razı olsun kardeşim. Hayırlı olsun. Çok teşekkür ederim Abi. Hayırlı olsun Okan abi ALLAH razı olsun kardeşim Hayirli olsun. Ticari demek zorlasiyor giderek bu araclara. Saygilarimla. Teşekkür ederim kardeşim.dedin gibi ticari deniliyor lakin donanım paketi içinde aile paketi adı altında donanım var . 15 Ocak 2016 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 15 Ocak 2016 Paylaş 15 Ocak 2016 Güle güle kullan abi başlığı açan sen olmasaydın Fransız'a hiç bakmayacaktım bile Ben de diyordum ,niye Dalaman da Boingler öncelikli.Airbuslar hep geç iniyor 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 15 Ocak 2016 Yazar Paylaş 15 Ocak 2016 Güle güle kullan Okan'ım Allah ailenle birlikte iyi günlerde kullanmayı nasip etsin... ALLAH rağzı olsun gardaşım benim .daha iyileri sizlere nasip olsun inşallah Hayırlı olsun Okan, ilgi çekici bir plaka olmuş. ALLAH razı olsun abi.sorma çok fena kafa yapıyorlar iş yerinde Kazasız belasız kullanırsınız inşallah, sorunsuz güzel bi araç Partner. Çok teşekkür ederim .inşallah dediniz gibi üzmez beni Hayırlı olsun Çok teşekkür ederim abi 2 Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 15 Ocak 2016 Paylaş 15 Ocak 2016 Hayırlı olsun Okan, kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 15 Ocak 2016 Yazar Paylaş 15 Ocak 2016 Hayırlı olsun Okan Abim.. Allah ım kazasız,belasız,ağız tadıyla güzel günlerde binmeyi nasip etsin inş. Oy kardeşim ALLAH razı olsun.cemil cümlemize inşallah. Hayırlı olsun Okan, kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim. ALLAH razı olsun Emrem . Ben de diyordum ,niye Dalaman da Boingler öncelikli.Airbuslar hep geç iniyor Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 15 Ocak 2016 Paylaş 15 Ocak 2016 Kazasız problemsiz binmeniz dileği ile hayırlı olsun. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 15 Ocak 2016 Paylaş 15 Ocak 2016 (düzenlendi) aaa plaka MICmış... You g ot(birleşik yazamadım) the mic(rophone) man Okan abiden dj performansı bekliyorum araç başında 15 Ocak 2016 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts