İçeriğe Yönlendir

O Bir Fransız :)

Okan Tansel

Recommended Posts

Ahmet İhsan Akşen
(düzenlendi)

Maşallah. On koltuk nasıl ters çevrildi? Yasal mi? Aynaya engel olmuyor mu? :)

Ekleme: atlamisim bir sayfa cevaplar oradaymis :)

muayene kısmı cevapsız bende hala.

tarihinde Ahmet İhsan Akşen tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Maşallah. On koltuk nasıl ters çevrildi? Yasal mi? Aynaya engel olmuyor mu? :)

Ekleme: atlamisim bir sayfa cevaplar oradaymis :)

muayene kısmı cevapsız bende hala.

şimdik araçta modüler paketin verdi avantaj var .koltuklar sök taklı muayne konusu evet şüpheli lakin bu paket sayesinde ek 2 hava yastı geliyor. normalinde yok yani mantıken kardeşim bu 2 hava yastıklı neden 4 hava yastı varda demeleri gerekir de. ilk muaynede 9 ayda direk böyle gidecem bakalım nolacak tahminen geçer çünkü opsiyon donanım ve fabraika çıkışı.yok gak guk derlerse çevirmesi kolay T 40 alyanla 4 civata sök çevir sık .ertesi gün muyneye gir okeyi al çık gel işlemin tersini yap koltuk çevir huhaaaaa  :D  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Abim hayırlı olsun yeni gördüm. Kazasız belasız inşallah. Sıfır araba candır. :)

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Abim hayırlı olsun yeni gördüm. Kazasız belasız inşallah. Sıfır araba candır. :)

ALLAH razı olsun kardeşim daha iyileri sana olsun  :air_kiss:

Yorum bağlantısı
Fatih Kasa

Sayeniz de  üçüz çocuğumuz olursa nasıl yolculuk yapacağıımız hakkında bilgi sahibi olduk. Allah bağışlasın. 

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Sayeniz de  üçüz çocuğumuz olursa nasıl yolculuk yapacağıımız hakkında bilgi sahibi olduk. Allah bağışlasın. 

Aminnnn kardeşim cemil cümlemize bende daha ne tiyolar var ohooo  :D  :D

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

önce park tel koydum bir tane inceden

MLmj0Q.jpg

qPVzbD.jpg

Park farlarını ledledik

QZmja3.jpg

XLmZ0R.jpg

direksiyone sarman kılıf diktik

bJmPrd.jpg

ve Doğuş kardeşimin en çok merak etti husus ön koltuğu çevirip çocuk koltuğu koyunca sağ dikiz aynası kapanmıştı içerideki çocuk gözleme aynası gayet sağ ayna görevi görüyordu. lakin yılların verdi alışkanlık ve eşiminde aracı kullanma olasılı yüzünde sağ tarafa ekstra bir ayna ekledim feneda durmadı gibi görevini fevkalede yerine getiriyor kerata  :D

dkm9PV.jpg

5Mbjgj.jpg

A5WjLp.jpg

0m9319.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

ve Doğuş kardeşimin en çok merak etti husus ön koltuğu çevirip çocuk koltuğu koyunca sağ dikiz aynası kapanmıştı içerideki çocuk gözleme aynası gayet sağ ayna görevi görüyordu. lakin yılların verdi alışkanlık ve eşiminde aracı kullanma olasılı yüzünde sağ tarafa ekstra bir ayna ekledim feneda durmadı gibi görevini fevkalede yerine getiriyor kerata  :D

Merakımı giderdin valla abi korkulur senden çözmüşsün olayı :D neyin aynası o bu arada ?  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Merakımı giderdin valla abi korkulur senden çözmüşsün olayı :D neyin aynası o bu arada ?  :biggrin:

Sen iste yeter kardeşim .Aynayı hb sitesinden çifti 51 TL aldım sinyalli minyalli katlanır hemide 2 kademeli hatta benim aldım karbon kaplamalıydı da yine yanlış ürün siyah gelmiş uğraşmadım tahminen kuşları modifi ederken kullanıyorlar f1 kopyası bunlar baya iş görüyor sol taraf elimde kaldı onuda taksam mı diye düşünüyorum uçuş moduna geçerim o zaman  :D  :D  :D  :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Hayırlısı olsun abi.. :flowers: Eskide sağ ayna mı varmış?  ;)  :D

:D  ALLAH razı olsun kardeşim. he vallah nerede eskiler .baksana 2 tane birden huhaaa  :D

Hayırlı olsun aracınız,park tel ayrıntısıda güzelmiş :good1:

sagol kardeşim .öylesine  kargo ücreti vermeyim kota dolsun diye aldım ama fena işe yarıyor haa

Yorum bağlantısı
Evren Erdoğan

:D  ALLAH razı olsun kardeşim. he vallah nerede eskiler .baksana 2 tane birden huhaaa  :D

sagol kardeşim .öylesine  kargo ücreti vermeyim kota dolsun diye aldım ama fena işe yarıyor haa

Hangi siteden aldınız bende alsam iyi olur aslında

Yorum bağlantısı

Sen iste yeter kardeşim .Aynayı hb sitesinden çifti 51 TL aldım sinyalli minyalli katlanır hemide 2 kademeli hatta benim aldım karbon kaplamalıydı da yine yanlış ürün siyah gelmiş uğraşmadım tahminen kuşları modifi ederken kullanıyorlar f1 kopyası bunlar baya iş görüyor sol taraf elimde kaldı onuda taksam mı diye düşünüyorum uçuş moduna geçerim o zaman  :D  :D  :D  :D

Abi karbon kaplamalı gelseydi psikolojik olarak 10 beygir artardı arabanın gücü :D Onuda ön camın sağ üzerine tak tırlarda varya onun gibi :D 

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Hangi siteden aldınız bende alsam iyi olur aslında

hesiburada  ama açıkça söyleyim delirtiler beni 10 ürünün sadece 2 si ilandaki ürün diğerleri hep farklı ynlış kullanılmış geldi  :angry:

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Abi karbon kaplamalı gelseydi psikolojik olarak 10 beygir artardı arabanın gücü :D Onuda ön camın sağ üzerine tak tırlarda varya onun gibi :D

fena fena  :D  :D

Yorum bağlantısı
Guest Misafir
(düzenlendi)

önce park tel koydum bir tane inceden

ve Doğuş kardeşimin en çok merak etti husus ön koltuğu çevirip çocuk koltuğu koyunca sağ dikiz aynası kapanmıştı içerideki çocuk gözleme aynası gayet sağ ayna görevi görüyordu. lakin yılların verdi alışkanlık ve eşiminde aracı kullanma olasılı yüzünde sağ tarafa ekstra bir ayna ekledim feneda durmadı gibi görevini fevkalede yerine getiriyor kerata :D

Park tel mi[emoji15] Nereden buldunuz bana da alalim bana da alalim[emoji85][emoji56] tarihinde E. Ozlem Kaya tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Emin Önal

Bem hayırlı olsun diyene kadar araba eskimiş, modifiye yapılmış, iş bitmiş maşallah.

Allah kaza bela vermesin :nazar:

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Güle güle kullan Okan'ım yine güzel işler yapmışsın... :)

Vaay Kardeşim ALLAH razı olsun .Daha iyileri sana olsun inşallah

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Park tel mi[emoji15] Nereden buldunuz bana da alalim bana da alalim[emoji85][emoji56]

Özlem hanım şu linkten aldım fazla almadım alsaydım size yollardım çok işe yarıyormuş fena güzel birşey

http://www.hepsiburada.com/park-tel-aracinizda-telefonunuz-gozuksun-aparati-p-OTELF20868

Bem hayırlı olsun diyene kadar araba eskimiş, modifiye yapılmış, iş bitmiş maşallah.

Allah kaza bela vermesin :nazar:

ALLAH razı olsun kardeşim daha iyileri sizlere inşallah

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Okan Bey tesekkurler:) Aldim bile[emoji5] Cok iyi oldu bu ya kart birakiyordum, ya kagit o da ucuyor, islaniyor vs:)

Güzel günlerde kullanın inşallah. evet bende sizin yaptınız gibi yapıyordum tam bir işkenceydi  :biggrin:  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Guest Misafir

Güzel günlerde kullanın inşallah. evet bende sizin yaptınız gibi yapıyordum tam bir işkenceydi :biggrin::biggrin:

Sira kameralarda [emoji85]

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...