İçeriğe Yönlendir

O Bir Fransız :)

Okan Tansel

Recommended Posts

Okan Tansel

Maşallah bugün fransiza bindik çok fonksiyonlu bebek arabası maşallah abi kazasız belasız tekrar [emoji2]

Gardaşım ALLAH razı olsun daha iyileri sana nasip olsun inşallah  :air_kiss:  :air_kiss:

Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)

ve temizlik-tezgahın rulmanlarını beklerken temizle vurdum yoksa oparatörümü öpecektim ohh ne sitres attım be  :biggrin:

b20d34fb5839d701c447a8b2dac89315.jpg
2e1fa165752e67a46be768b6e44fc5bd.jpg
14110b1663fe4ee332081bf5ea1641d0.jpg
d5555145605c907407cf1271ed47f2ad.jpg

The motor

1f0953ee5f2fec6908f275f5254ba2ca.jpg
1890566fd46a0a5cb8e2acb2e58b56a3.jpg
bb90f8dab866c43cdade1730810a96b8.jpg

Ve Missss [emoji307]

164390205b52906a1dccea05f84a1e24.jpg
858926e654aa554ca58033b0fdeb4c4c.jpg
62725a603e9b9c69f74e30dff7e98baa.jpg

tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Ömrü hayatımda hiçbir aracımın motörü böyle olmadı benim :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Mesaj alınmıştır abi ;)
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Bi dk, sene 20xx sende CRV varken forumca yıkama etkinliği yapılmıştı Bakırkoy'de. 

Orada senin motoru temizlediler hatırlıyorum..  :D  :D

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Maşallah, neyle temizledin motoru abi ? 

Temizlik losyonu olarak Köksalımın hediye etti bir ürün vadı o koruma olrakta meguers step 2 kullandım kardeşim

Başımla beraber Abi Temizleriz cillop gibi olur

Mesaj alınmıştır abi ;)

:good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Okan abi çok güzel olmuş tertemiz maşallah geçenlerde bende temizlemis dim tabi bizim ki yaş olarak biraz büyük olduğu için [emoji16] temizlemek baya yorucu oldu

1dd4e4ba16861b6efa15e6baece53b2c.jpg

9b0160cc045049d3bb3a6da31ab821cd.jpg

tarihinde Samet Daz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Sametim mis gibi olmuş vallaha ha şöyle temiz motor ciks motor  :nazar:  :good1:

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Abi yine döktürmüşsün valla eline sağlık  :bravo:  :bravo:

:air_kiss:  :air_kiss:  :air_kiss:

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Okan Tansel

Sarp D. Uygur  kardeşimin tarafıma hediye etti Osram Nightbreaker unlimited ampüllerim taktım kendisine buradanda sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum tekrar teşekkür ederim kendisine.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Eline sağlık abi güle güle kullan :) ama yakında sokturecegim sana o ampulleri [emoji23]

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Eline sağlık abi güle güle kullan :) ama yakında sokturecegim sana o ampulleri [emoji23]

bilim yaparsın  :D  :air_kiss:

Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur

Abi güle güle kullan, umarım memnun kalırsın. Ben connect ile kullanırken çok beğenmiştim, şimdi Focus için h7 Philips Diamond vision aldım ama inan onlar kadar beğenmedim. Çakıveriyon mu uzunları :D Gece sürüşü nasıl?

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Güle güle kullan abi bende alacam şunlardan herkes öve öve bitiremiyor valla  :biggrin:

tarihinde Doğuş Bağ tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Guest Misafir

Güle güle kullan abi bende alacam şunlardan herkes öve öve bitiremiyor valla :biggrin:

Neymis o alacagin [emoji23]

Yorum bağlantısı
Guest Misafir

Artık kısmetimizde ne varsa o ;):biggrin:

Yine Okan Abi'nin konusu degil mi [emoji23][emoji23] Ikimizi men edecek konularinin altina yazmamizdan [emoji23]

Yorum bağlantısı
Misafir

Yine Okan Abi'nin konusu degil mi [emoji23][emoji23] Ikimizi men edecek konularinin altina yazmamizdan [emoji23]

Valla Özlem'in sucu der kaçarım Okan abiye anlatırsın artık derdini  :biggrin:  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)

:spiteful:  :spiteful:  :kutlama:  :hahahoho:

Abi güle güle kullan, umarım memnun kalırsın. Ben connect ile kullanırken çok beğenmiştim, şimdi Focus için h7 Philips Diamond vision aldım ama inan onlar kadar beğenmedim. Çakıveriyon mu uzunları :D Gece sürüşü nasıl?

Kardeşim tekrardan teşekkür ederim normal de bişi anlamadım ama selektörde çakıyor huhaaaaaaaaa ve bu beni mest etti hedefi led kitledim fena heveslendim haaaa 

Güle güle kullan abi bende alacam şunlardan herkes öve öve bitiremiyor valla  :biggrin:

Eyvallah kardeşim bunlara girme direk led al fena onlar fena bende düşünmeye başladım ledleri bu farlar çok hoşuma gitti ledleri düşünemiyorum bile neler yapar .sepete ekledim led haber bekliyom düşün o kadar gaza geldim

Hiç bişi olmaz Gardaşlarıma selbes her şey   :flowers:

tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

Eyvallah kardeşim bunlara girme direk led al fena onlar fena bende düşünmeye başladım ledleri bu farlar çok hoşuma gitti ledleri düşünemiyorum bile neler yapar .sepete ekledim led haber bekliyom düşün o kadar gaza geldim

Kısalara led oluyormu abi  :unsure2: Nasıl yani xenon gibi olmazmı karşıdan gelen araba için?

Yorum bağlantısı
Guest Misafir

:spiteful::spiteful::kutlama::hahahoho:

Kardeşim tekrardan teşekkür ederim normal de bişi anlamadım ama selektörde çakıyor huhaaaaaaaaa ve bu beni mest etti hedefi led kitledim fena heveslendim haaaa

Hiç bişi olmaz Gardaşlarıma selbes her şey :flowers:

Tesekkur ederiz [emoji56][emoji5]

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...