Okan Tansel 17 Şubat 2016 Yazar Paylaş 17 Şubat 2016 Maşallah bugün fransiza bindik çok fonksiyonlu bebek arabası maşallah abi kazasız belasız tekrar [emoji2] Gardaşım ALLAH razı olsun daha iyileri sana nasip olsun inşallah Yorum bağlantısı
Okan Tansel 21 Şubat 2016 Yazar Paylaş 21 Şubat 2016 (düzenlendi) ve temizlik-tezgahın rulmanlarını beklerken temizle vurdum yoksa oparatörümü öpecektim ohh ne sitres attım be The motorVe Missss [emoji307] 21 Şubat 2016 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 21 Şubat 2016 Paylaş 21 Şubat 2016 Maşallah, neyle temizledin motoru abi ? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Şubat 2016 Paylaş 21 Şubat 2016 Ömrü hayatımda hiçbir aracımın motörü böyle olmadı benim 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 21 Şubat 2016 Paylaş 21 Şubat 2016 Ömrü hayatımda hiçbir aracımın motörü böyle olmadı benim Mesaj alınmıştır abi Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 21 Şubat 2016 Paylaş 21 Şubat 2016 Ömrü hayatımda hiçbir aracımın motörü böyle olmadı benim Bi dk, sene 20xx sende CRV varken forumca yıkama etkinliği yapılmıştı Bakırkoy'de. Orada senin motoru temizlediler hatırlıyorum.. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 21 Şubat 2016 Yazar Paylaş 21 Şubat 2016 Maşallah, neyle temizledin motoru abi ? Temizlik losyonu olarak Köksalımın hediye etti bir ürün vadı o koruma olrakta meguers step 2 kullandım kardeşim Ömrü hayatımda hiçbir aracımın motörü böyle olmadı benim Başımla beraber Abi Temizleriz cillop gibi olur Mesaj alınmıştır abi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 21 Şubat 2016 Paylaş 21 Şubat 2016 (düzenlendi) Okan abi çok güzel olmuş tertemiz maşallah geçenlerde bende temizlemis dim tabi bizim ki yaş olarak biraz büyük olduğu için [emoji16] temizlemek baya yorucu oldu 21 Şubat 2016 tarihinde Samet Daz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Okan Tansel 21 Şubat 2016 Yazar Paylaş 21 Şubat 2016 Sametim mis gibi olmuş vallaha ha şöyle temiz motor ciks motor Yorum bağlantısı
Okan Tansel 22 Şubat 2016 Yazar Paylaş 22 Şubat 2016 Abi yine döktürmüşsün valla eline sağlık Yorum bağlantısı
Okan Tansel 10 Mart 2016 Yazar Paylaş 10 Mart 2016 Sarp D. Uygur kardeşimin tarafıma hediye etti Osram Nightbreaker unlimited ampüllerim taktım kendisine buradanda sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum tekrar teşekkür ederim kendisine. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Mart 2016 Paylaş 10 Mart 2016 Eline sağlık abi güle güle kullan ama yakında sokturecegim sana o ampulleri [emoji23] Yorum bağlantısı
Okan Tansel 10 Mart 2016 Yazar Paylaş 10 Mart 2016 Eline sağlık abi güle güle kullan ama yakında sokturecegim sana o ampulleri [emoji23] bilim yaparsın Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 10 Mart 2016 Paylaş 10 Mart 2016 Abi güle güle kullan, umarım memnun kalırsın. Ben connect ile kullanırken çok beğenmiştim, şimdi Focus için h7 Philips Diamond vision aldım ama inan onlar kadar beğenmedim. Çakıveriyon mu uzunları Gece sürüşü nasıl? Yorum bağlantısı
Misafir 11 Mart 2016 Paylaş 11 Mart 2016 (düzenlendi) Güle güle kullan abi bende alacam şunlardan herkes öve öve bitiremiyor valla 11 Mart 2016 tarihinde Doğuş Bağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Misafir 11 Mart 2016 Paylaş 11 Mart 2016 Güle güle kullan abi bende alacam şunlardan herkes öve öve bitiremiyor valla Neymis o alacagin [emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 11 Mart 2016 Paylaş 11 Mart 2016 Neymis o alacagin [emoji23] Artık kısmetimizde ne varsa o Yorum bağlantısı
Guest Misafir 11 Mart 2016 Paylaş 11 Mart 2016 Artık kısmetimizde ne varsa o Yine Okan Abi'nin konusu degil mi [emoji23][emoji23] Ikimizi men edecek konularinin altina yazmamizdan [emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 11 Mart 2016 Paylaş 11 Mart 2016 Yine Okan Abi'nin konusu degil mi [emoji23][emoji23] Ikimizi men edecek konularinin altina yazmamizdan [emoji23] Valla Özlem'in sucu der kaçarım Okan abiye anlatırsın artık derdini Yorum bağlantısı
Okan Tansel 11 Mart 2016 Yazar Paylaş 11 Mart 2016 (düzenlendi) Abi güle güle kullan, umarım memnun kalırsın. Ben connect ile kullanırken çok beğenmiştim, şimdi Focus için h7 Philips Diamond vision aldım ama inan onlar kadar beğenmedim. Çakıveriyon mu uzunları Gece sürüşü nasıl? Kardeşim tekrardan teşekkür ederim normal de bişi anlamadım ama selektörde çakıyor huhaaaaaaaaa ve bu beni mest etti hedefi led kitledim fena heveslendim haaaa Güle güle kullan abi bende alacam şunlardan herkes öve öve bitiremiyor valla Eyvallah kardeşim bunlara girme direk led al fena onlar fena bende düşünmeye başladım ledleri bu farlar çok hoşuma gitti ledleri düşünemiyorum bile neler yapar .sepete ekledim led haber bekliyom düşün o kadar gaza geldim Yine Okan Abi'nin konusu degil mi [emoji23][emoji23] Ikimizi men edecek konularinin altina yazmamizdan [emoji23] Hiç bişi olmaz Gardaşlarıma selbes her şey 11 Mart 2016 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 11 Mart 2016 Paylaş 11 Mart 2016 Eyvallah kardeşim bunlara girme direk led al fena onlar fena bende düşünmeye başladım ledleri bu farlar çok hoşuma gitti ledleri düşünemiyorum bile neler yapar .sepete ekledim led haber bekliyom düşün o kadar gaza geldim Kısalara led oluyormu abi Nasıl yani xenon gibi olmazmı karşıdan gelen araba için? Yorum bağlantısı
Guest Misafir 11 Mart 2016 Paylaş 11 Mart 2016 Kardeşim tekrardan teşekkür ederim normal de bişi anlamadım ama selektörde çakıyor huhaaaaaaaaa ve bu beni mest etti hedefi led kitledim fena heveslendim haaaa Eyvallah kardeşim bunlara girme direk led al fena onlar fena bende düşünmeye başladım ledleri bu farlar çok hoşuma gitti ledleri düşünemiyorum bile neler yapar .sepete ekledim led haber bekliyom düşün o kadar gaza geldim Hiç bişi olmaz Gardaşlarıma selbes her şey Tesekkur ederiz [emoji56][emoji5] Yorum bağlantısı
Recommended Posts