Emre Şimşek 15 Ocak 2016 Paylaş 15 Ocak 2016 Ben de diyordum ,niye Dalaman da Boingler öncelikli.Airbuslar hep geç iniyor Ayrım yapamadığım tek yer orası Haşmet abi Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 15 Ocak 2016 Paylaş 15 Ocak 2016 Abim benim ALLAH razı olsun.var abi bu yüzden peugeot tercih ettim citroen de biliyorsun aynı kasa kullanıyor lakin esp ve yokuş kalakış yok 2014 itibariyle tüm araçlarda ESP zorunlu olmamış mıydı yahu bu arada araçtaki aux girişler torpidoda ve araç anahtarı acayip küçük oyuncak gibi ve araç kullanım klavuzu devrini değiştirip artık bu şekilde veriyorlarr usb ben fiestayı aldığımda hem kitapçık hem CD şeklinde vermişlerdi Yorum bağlantısı
Okan Tansel 15 Ocak 2016 Yazar Paylaş 15 Ocak 2016 2014 itibariyle tüm araçlarda ESP zorunlu olmamış mıydı yahu ben fiestayı aldığımda hem kitapçık hem CD şeklinde vermişlerdi Serhat vallaha kardeşim bildin yok nasıl ve neden bilmiyorum 1 Yorum bağlantısı
Fatih Kasa 16 Ocak 2016 Paylaş 16 Ocak 2016 Güle güle kullanın...Allah kaza bela göstermesin... Çok ekonomik bir motoru var. Benim berlingoda Trim sesleri vardı . Çünkü amortisörler sert olduğu için. Birde arkada yolculuk bozuk yolda zor oluyor. Çünkü arkayı çalkalıyor resmen. Maşallah... Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat 16 Ocak 2016 Paylaş 16 Ocak 2016 Hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde kullan inşallah. Kendisi en sevdiğim fransız olur, çok anımız var Yorum bağlantısı
Misafir 17 Ocak 2016 Paylaş 17 Ocak 2016 Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Ocak 2016 Paylaş 17 Ocak 2016 2014 itibariyle tüm araçlarda ESP zorunlu olmamış mıydı yahu ben fiestayı aldığımda hem kitapçık hem CD şeklinde vermişlerdi Ticarilerde zorunluluk olmayabilir belki Serhat.Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 19 Ocak 2016 Paylaş 19 Ocak 2016 Ticarilerde zorunluluk olmayabilir belki Serhat. Saygilarimla. evet evren abi dediğin gibi olabilir teşekürler. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 19 Ocak 2016 Yazar Paylaş 19 Ocak 2016 Okancığım,MIC'a ne zaman cila atacaksın Gardaşım aldımğım güm nasyonelledim bir gün sonrada hızlı cila attım. şimdi içine girecem oraları korumaya alcam huhaaaaaaa Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 20 Ocak 2016 Paylaş 20 Ocak 2016 41 X Rabbim güle güle kullanmanı nasip etsin kardeşim Yorum bağlantısı
Okan Tansel 20 Ocak 2016 Yazar Paylaş 20 Ocak 2016 41 X Rabbim güle güle kullanmanı nasip etsin kardeşim ALLAH razı olsun Abim benim .hörmetle öperim ellerinden 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 20 Ocak 2016 Paylaş 20 Ocak 2016 ALLAH razı olsun Abim benim .hörmetle öperim ellerinden Estağfurullah abim, yanaklarından öpüyorum bende ( La yarın dillere düşmeyek gardaş ) Yorum bağlantısı
Okan Tansel 20 Ocak 2016 Yazar Paylaş 20 Ocak 2016 (düzenlendi) Estağfurullah abim, yanaklarından öpüyorum bende (La yarın dillere düşmeyek gardaş) Abi herşey olur burada diyecem lakin olmaz sevdiğimiz sevenimiz çok Burada . 20 Ocak 2016 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 22 Ocak 2016 Yazar Paylaş 22 Ocak 2016 (düzenlendi) Eveeet Abilerim kardeşlerim ilk izlenimler gelsin araç şuan 700 km sini doldurdu bu süreçte yakıt tüketimi 5.2 LT ortalama yol tutuşu orta derece motor sesi gayet iyi tirim sesleri şuan sadece emniyet kemeri dip tolkarı salandığında tirime çarpınca ses geliyor başka yok koltuklar rahat direksiyon hızlandıkça sertleşiyor. tepkimeleri iyi fren mesafesi ve kabiliyeti güzel sağlamlık bilmiyorum hala test etmedim. Gelelim Yaptımız değişikliklere ön yocu koltu ters monte edildi modiler paketin vetdiği bir avantaj olsa gerek sağ ekipmanlar sola aynen taşına biliyor. yerleri mevcut ve ekstra bel bağlama emniyet kemeri eklendi çocuk koltuğu konca için içi ferahladı böyle olunca Motorumuza iyi bakarsanız her yerde peugeot ve citroen armaları var. koltuk revize ek emniyet kemeri 22 Ocak 2016 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ocak 2016 Paylaş 22 Ocak 2016 Ön koltuk güvenlik açısından bir tehlike yaratmaz mı abi allah korusun? Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ocak 2016 Paylaş 22 Ocak 2016 Hayırlısı olsun abi. Kaç hava yastığı var araçta? Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 22 Ocak 2016 Paylaş 22 Ocak 2016 Motoru bizim fiesta ların motor yapısına benziyor Yorum bağlantısı
Okan Tansel 22 Ocak 2016 Yazar Paylaş 22 Ocak 2016 Ön koltuk güvenlik açısından bir tehlike yaratmaz mı abi allah korusun? Kardeşim oraya oto koltuğu gelecek çocuk orada olacak normalde öne konula biliyor. lakin ben güvenli bulamadımdan çevirdim ön sağ hava yastığını kapattım ön darbelere karşı artı sırtlık destek olmuş olacak yan darbeler karşı ise orta diregin yanına geliyor direkler daha sağlam oldu için kafama yattı ALLAH kaza bele vermesin yinede cemil cümlemize Abi yenge koltuğa oturunca yan aynayı nasıl göreceksin ? Kardeşim Hanım o koltuğa oturmuyor.çocuk koltuğu gelecek arkada iki tane daha olacak hanım arkada bu koltun karşısına oturacak orta dikiz aynasının üstünde hareketli bebek aynası var o sağ ayna görevini görecek 1 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ocak 2016 Paylaş 22 Ocak 2016 Kardeşim oraya oto koltuğu gelecek çocuk orada olacak normalde öne konula biliyor. lakin ben güvenli bulamadımdan çevirdim ön sağ hava yastığını kapattım ön darbelere karşı artı sırtlık destek olmuş olacak yan darbeler karşı ise orta diregin yanına geliyor direkler daha sağlam oldu için kafama yattı ALLAH kaza bele vermesin yinede cemil cümlemize Amin abi kazasız belasız Yorum bağlantısı
Okan Tansel 22 Ocak 2016 Yazar Paylaş 22 Ocak 2016 Hayırlısı olsun abi. Kaç hava yastığı var araçta? Sağol kardeşim 4 hava yastı var.ön sağ iptal olacak sağ yan hava yastı koltuktakide ortaya doğru açılıcak birşey olursa ALLAH göstermesin. Motoru bizim fiesta ların motor yapısına benziyor valla şaşırdım hepsi bir birinin malını kullanıyor artık Yorum bağlantısı
Uğur Çimen 22 Ocak 2016 Paylaş 22 Ocak 2016 Okan abi sonunda aklındakini gerçekleştirdin çok sevindim.Allah güle güle kullanmayı nasip etsin. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 22 Ocak 2016 Yazar Paylaş 22 Ocak 2016 Okan abi sonunda aklındakini gerçekleştirdin çok sevindim.Allah güle güle kullanmayı nasip etsin. ALLAH razı olsun kardeşim aslında hiç istemiyordum lakin bilrsin şartlar el vermeyince eldekini değerlendirmen gerekli büyük araç tan sonra bu araç bildin kutu gibi geliyor alışacaz inşallah Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 22 Ocak 2016 Paylaş 22 Ocak 2016 Okan abi sizin araç tipi sanırım wv sharan tarzı bir arac bu yaptığınız sistemi onda da utgulayabiliyorsunuz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts