Celalettin Süğürtin 20 Ocak 2016 Paylaş 20 Ocak 2016 Tasarım sıfır, benim Oda kimlik kartım 5 basar. Milyon lira para toplayacaksın adam gibi bir tasarım yapılsaydı bari.... 2020 ye kadar beklerim değiştirmek için... EK: Büyük hali: http://www.bimo.org.tr/wp-content/uploads/2015/07/BMO-Kimlik-kart%C4%B1-Tasar%C4%B1m%C4%B1.jpg Benimle ayni beğeni sahip birisi daha varmış demek ki[emoji1] 1 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Ocak 2016 Paylaş 20 Ocak 2016 Hayırlı olsun, kazasız belasız cezasız sürüşler Yorum bağlantısı
İsa Erdoğan 20 Ocak 2016 Paylaş 20 Ocak 2016 Tasarım avrupayla aynı olması lazım.bize özgü birşey değil.uluslararası ehliyet. 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 20 Ocak 2016 Paylaş 20 Ocak 2016 Hayırlı olsun, bu ehliyet yurt dışında geçerli doğrumu? tekrar tuningden yurt dışı için, geçici ehliyet almaya gerek varmı? 1 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 20 Ocak 2016 Paylaş 20 Ocak 2016 Hayırlı olsun bende her Türk vatandaşının yapacağı gibi 2020'nin Aralığını bekleyeceğim... 4 Yorum bağlantısı
Murat Dere 20 Ocak 2016 Paylaş 20 Ocak 2016 Resimdeki gözlük konusu da salakça olmuş. Ben sürekli gözlük kullanıyorum ve çektireceğim resim benim asıl görünüşüm olmayacak. Bu ne salaklıktır? Polil ehliyetimi eline alıp benden gözlüğümü çıkarmamı isterse çıkarmam ki. Bir de ehliyetlerdeki 8. madde nereye gitmiş? 1 Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 20 Ocak 2016 Paylaş 20 Ocak 2016 6. madde de yok. ayrıca kan gurubunu ön tarafa alabilirlerdi. ehliyetiniz hayırlı olsun bu arada Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu 22 Ocak 2016 Yazar Paylaş 22 Ocak 2016 Resimdeki gözlük konusu da salakça olmuş. Ben sürekli gözlük kullanıyorum ve çektireceğim resim benim asıl görünüşüm olmayacak. Bu ne salaklıktır? Polil ehliyetimi eline alıp benden gözlüğümü çıkarmamı isterse çıkarmam ki. Bir de ehliyetlerdeki 8. madde nereye gitmiş? bakcez artık gözlük işi nolacak ben gözlüğü çıkarttığımda hayatım gidiyo resmen :/ 6. madde de yok. ayrıca kan gurubunu ön tarafa alabilirlerdi. ehliyetiniz hayırlı olsun bu arada maddeler yok evet ama diğer uluslararası ehliyet tiplerine baktım hemen hemen benziyorlar ve onlarda da aynı maddeler yok.. özel bişi olması lazım heralde açıklama da yok çünkü.. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 22 Ocak 2016 Paylaş 22 Ocak 2016 Bu ehliyeti Almanya'da bizi çeviren Hansa gösterince kütük no aile sıra no vs onun için çok önemli olmayacak. Tasarım olarak yurtdışında geçerli olması için belli prosedürler içerisinde. Bu belge ile 86 ülkede araç kullanılabilecek. Touring ten alınacak beynelminel ehliyete gerek kalmıyor yani. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 22 Ocak 2016 Paylaş 22 Ocak 2016 (düzenlendi) Ben şimdi gece araç kullanırken gözlük takıyorum ama ehliyetimi alırken gözlük yoktu, sağlık raporu alırken ne olacak eskisi gibi gözlüklü araç kullanır ona göre ehliyet üzerinde gözlüklü foto gerekir şartı olmayacakmı? Şuan çevirme olduğu zaman ehliyetinizde gözlüklü resim varsa polis araç kullanırken gözlük takmanızı şart koşmuyor mu? Merak etme sıkıntı yok, ben yakınlarda A2 almıştım, gittim muayene oldum, ehliyeti aldığımda gözlükte yoktu, şimdi ehliyette gözlük diye yazıyor, fotoğrafı ben gözlüksüz çektirdim üstelik polis birşey demez, bendeki tek göz 0.5 astigmat zaten, polis neden takmadın demesi için doktor olmalı, zira 0.5 astigmatta gözlüğü takmasamda olur, kısaca rahat ol, polis birşey demez. Bu arada yeni ehliyet çok çirkin olmuş, denildiği gibi bu daha çooook makyaj yer, kanuni süre dolana dek hayatta değişmem ben. Uluslararası kurala göre böyleyse çirkin olması normal yalnız... 22 Ocak 2016 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ocak 2016 Paylaş 22 Ocak 2016 Merak etme sıkıntı yok, ben yakınlarda A2 almıştım, gittim muayene oldum, ehliyeti aldığımda gözlükte yoktu, şimdi ehliyette gözlük diye yazıyor, fotoğrafı ben gözlüksüz çektirdim üstelik polis birşey demez, bendeki tek göz 0.5 astigmat zaten, polis neden takmadın demesi için doktor olmalı, zira 0.5 astigmatta gözlüğü takmasamda olur, kısaca rahat ol, polis birşey demez. Bu arada yeni ehliyet çok çirkin olmuş, denildiği gibi bu daha çooook makyaj yer, kanuni süre dolana dek hayatta değişmem ben. Bende de astigmat var abi 1 numara oldu meret Yaşlanıyorum Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 22 Ocak 2016 Paylaş 22 Ocak 2016 Neyse diger taraflarda da aynı biçimsiz ehliyet tasarımı kullanılıyormuş 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Ocak 2016 Paylaş 22 Ocak 2016 Neyse diger taraflarda da aynı biçimsiz ehliyet tasarımı kullanılıyormuş Ben gayet biçimli bi şey görüyorum valla 2 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 22 Ocak 2016 Paylaş 22 Ocak 2016 Ben gayet biçimli bi şey görüyorum valla Bekarlık başa bela. 65 doğumlu olduğunuda gördün mü 4 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 22 Ocak 2016 Paylaş 22 Ocak 2016 Ben gayet biçimli bi şey görüyorum valla 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 22 Ocak 2016 Paylaş 22 Ocak 2016 (düzenlendi) Bende de astigmat var abi 1 numara oldu meret Yaşlanıyorum 40 yaşından sonra başlarmış, sende erken başlamış, sana sorayım, gözlük kullandığımız halde bu astigmatın derecesi artıyormu, yoksa sabit tutabiliyormuyuz? Neyse diger taraflarda da aynı biçimsiz ehliyet tasarımı kullanılıyormuş ben çek ehliyeti alayım bari nasılsa buradada geçer 22 Ocak 2016 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ocak 2016 Paylaş 22 Ocak 2016 40 yaşından sonra başlarmış, sende erken başlamış, sana sorayım, gözlük kullandığımız halde bu astigmatın derecesi artıyormu, yoksa sabit tutabiliyormuyuz? Valla abi ben kötü bir örneğim, 2007 yılında gözlük verdi doktor ama ben düzenli takmadım hiçbir zaman o yüzden ilk başta 0,75 di, gecen sene 1 e yükseldi yani bende ilerledi. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 22 Ocak 2016 Paylaş 22 Ocak 2016 Valla abi ben kötü bir örneğim, 2007 yılında gözlük verdi doktor ama ben düzenli takmadım hiçbir zaman o yüzden ilk başta 0,75 di, gecen sene 1 e yükseldi yani bende ilerledi. oo fena, bundan sonra tak bence, takınca alışkanık oluyor, gözlüğü bırakamıyorsun zaten, sana şöyle anlatayım, ben puzzle severim, şimdi 3000 lik birtane yapıyorum, gözlüksüz yaptığımda en fazla 1 saat sonra sağ gözüm baya ağrıyor, bi-xenon... pardon mercek ayarını habire yapmaktan zorlanıyor göz, gözlüğü takınca oh be diyorum resmen Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ocak 2016 Paylaş 22 Ocak 2016 oo fena, bundan sonra tak bence, takınca alışkanık oluyor, gözlüğü bırakamıyorsun zaten, sana şöyle anlatayım, ben puzzle severim, şimdi 3000 lik birtane yapıyorum, gözlüksüz yaptığımda en fazla 1 saat sonra sağ gözüm baya ağrıyor, bi-xenon... pardon mercek ayarını habire yapmaktan zorlanıyor göz, gözlüğü takınca oh be diyorum resmen Bende ağrı falan olmuyor abi ama tv izlerken takmazsam hiçbir yazıyı doğru dürüst okuyamıyorum, gözlerimi kısarak ancak okuyabiliyorum ama tv dışında pek sıkıntı yaşamıyorum geceleri işte araba kullanırken falan takıyorum eğer gözlüğü evde unutmamışsam Mercekler sağlam yani bende Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Ocak 2016 Paylaş 22 Ocak 2016 Bekarlık başa bela. 65 doğumlu olduğunuda gördün mü Elini vicdanına koy söyle, fark eder mi? Yorum bağlantısı
Okan Tansel 22 Ocak 2016 Paylaş 22 Ocak 2016 oo fena, bundan sonra tak bence, takınca alışkanık oluyor, gözlüğü bırakamıyorsun zaten, sana şöyle anlatayım, ben puzzle severim, şimdi 3000 lik birtane yapıyorum, gözlüksüz yaptığımda en fazla 1 saat sonra sağ gözüm baya ağrıyor, bi-xenon... pardon mercek ayarını habire yapmaktan zorlanıyor göz, gözlüğü takınca oh be diyorum resmen Abi 14 yaşından beri takıyorum.defalarca yüzümü gözlükle yıkadım akşam yatarken çıkar uyandımda benim parçam ama hiç iyi birşey değil hele yamurlu havalarda fena Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 22 Ocak 2016 Paylaş 22 Ocak 2016 Abi 14 yaşından beri takıyorum.defalarca yüzümü gözlükle yıkadım akşam yatarken çıkar uyandımda benim parçam ama hiç iyi birşey değil hele yamurlu havalarda fena yağmuru hiç sorma, bundan lazım 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts