İçeriğe Yönlendir

Volvo Arkadaki Yolcular Için Çok Geniş Bir Diz Mesafesi Sunuyor (S60)

Erdem Çağla

Recommended Posts

Erdem Çağla

Tamam sağ koltuk geride de sürücü koltuğu olması gereken konumda. Utanmasalar ön koltukların arkası, arka koltuklarla birleşecek...

screenoto.jpg

Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt

o koltuk mesafesinde rahat yolculuk bir yana o açık renk koltukları temiz tutmak imkansız gibi kış çamuru tozunda epey bir kirlenir...

Yorum bağlantısı
Osman Nuri Köknar

Bu kadar da olmaz diyerek satılık S60'lara baktım. Ama baya geniş olanlar var. Bu fotoğraftaki araçta bi terslik olmasın?

Yorum bağlantısı
Murat Birinci

Geçenlerde bir arkadaşıma baktık S60. Arka kısmı inanılmaz dar. Sonra 2008 mondeo aldık ona. Arkasını görünce 3+1 ev gibi dedi kendisi. S60'a arka yolcu kısmı hiç ama hiç yakışmamış. Daha geniş olmasını beklerdim.

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Belkide ön koltukların hareket ettiği rayı uzun yapmışlardır. Olması gerekenden daha fazla geriye gidiyordur.

Hatta resimde bakınca sağ koltuk resmen orta direğin gerisinde.. Emniyet kemeri yüze sürter o pozisyonda. 

Yorum bağlantısı
Suleyman Kocaman
(düzenlendi)

bir s60 2.0 t hayranı oalrak yıkıldım şu an çok inceledim bu arabaları ama arkasına hiç bakmadım

ama şöylede bir durum var bu araç kaç model ? :)

tarihinde Suleyman Kocaman tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Umut Taşlı

abi bence sürücü koltuğu da olması gereken konumda değil. ortalama bir kadının/erkeğin boyu ne ki koltuk o kadar geride olsun? 

Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi

Koltuklar nerdeyse en geri noktasına kadar çekilmiş.Aynı konuma beni mondeo nun koltuklarınıda getirince dizim ön koltuğa yaslanıyor.Bu resim hiç bir şekilde referans gösterilmez.Milletin kafasını bulandırmaya gerek yok.Hanımdaki clio bile bundan geniş :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Yılmaz2
(düzenlendi)

ae1323f052c7c9a7fb0b34773c4f527c.jpg

Bence de ilgili fotoğrafta ön koltuklar çok geriye alınmış. Ben böyle bir foto buldum. Hem s60, D sınıfında bir araç. Arka koltuk diz mesafesi yeterli olması gerekir.

Benim en sevdiğim sınıftır D.

tarihinde MuratYilmaz tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

Volvo s60 yapmis ama arka koltuga b sinif arac kadar yer ayirmamis demek. Bizim eniste 1.87 boyunda ben arkada o kadar kisitli bir mesafe gormedim. Ha belki Volvo ozellikle rayi uzun tutmustur, arkada kimse yoksa o mesafeye kadar gelsin istemistir ama surus poziyonu olarak degildir. Degil s60'da s40'da bile yok bu diz mesafesi.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Serkan Önder

mondeo dan toplamda iç hacimde 76 mm arkadaise 48 mm kısa imiş.

aks mesafesi

s60 : 2774 mm - mondeo:2850 mm

bacak mesafesi ön

s60:1047   mm - mondeo:1128 mm

bacak mesafesi arka

s60:924     mm - mondeo:972 mm

Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal

bu dünyanın hakkı fiesta/polodur... fazlası israf.

hocam yanlışın var :D biraz daha geniş olsa fena mı?  

dar açı.bakınız şekil 1a, 2a, 3a;

BPMArQ.jpg

ZkDEZo.jpg

o3gkjR.jpg

mondeo dan toplamda iç hacimde 76 mm arkadaise 48 mm kısa imiş.

aks mesafesi

s60 : 2774 mm - mondeo:2850 mm

bacak mesafesi ön

s60:1047   mm - mondeo:1128 mm

bacak mesafesi arka

s60:924     mm - mondeo:972 mm

mondeo bagaj hacmi : 493 lt

s60 bagaj hacmi : 380lt

Yorum bağlantısı
Erdem Çağla

Belkide ön koltukların hareket ettiği rayı uzun yapmışlardır. Olması gerekenden daha fazla geriye gidiyordur.

Hatta resimde bakınca sağ koltuk resmen orta direğin gerisinde.. Emniyet kemeri yüze sürter o pozisyonda. 

ön koltuğu lebron james oturacak şekilde ayarlarsanız normal bir mesafe o bence :)

http://youtu.be/DB2ngtNT4Lk?t=4m35s

Koltuklar nerdeyse en geri noktasına kadar çekilmiş.Aynı konuma beni mondeo nun koltuklarınıda getirince dizim ön koltuğa yaslanıyor.Bu resim hiç bir şekilde referans gösterilmez.Milletin kafasını bulandırmaya gerek yok.Hanımdaki clio bile bundan geniş :)

Bu da mı montaj? :)

Volvoların arkası hakikaten dar.

screenhgh.jpg

ae1323f052c7c9a7fb0b34773c4f527c.jpg

Bence de ilgili fotoğrafta ön koltuklar çok geriye alınmış. Ben böyle bir foto buldum. Hem s60, D sınıfında bir araç. Arka koltuk diz mesafesi yeterli olması gerekir.

Benim en sevdiğim sınıftır D.

Bu yeni kasa, dar olan eski kasalarç 2000-2008 arası

Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi

Hiç bir araçta orta direk ön koltuktan önde durmaz.Bu resimlerde araçlar yeni yıkandığı için temizlik esnasında koltuklar geri çekilmiş ve o şekilde resimlenmiş.Zaten resimden belli koltuk geride ve birazda sırt kısmı arkaya doğru yatırılmış.Bu konuda ısrar edilmesini anlayamadım.Paylaştığınız resimler gerçek boyutları göstermemektedir.ilanlardan koltuğu arkada değilde, normal olanlardan örnekler verilmesi doğru olacaktır.en az ayak paspası boyu kadar diz mesafesi S60 larda var.D sınıfının altında bir boyuta sahip olsa bile ,S60 bahsedildiği gibi bir B sınıfı araç gibide değildir.

Yorum bağlantısı
Erdem Çağla

Bu konuda ısrar ettiğimiz yoktur. Hadi resimlerde öyle çıkmış diyelim, normalde biraz daha fazla olabilir mesafesi ancak bu aracın dar olmadığını göstermez. deneyip gören arkadaşlar da mı yanılıyor? 10 senedir malum sitede araba bakarım, baktığım çoğu araba da böyle yıkamadan çıkmış olabilir ancak hiçbirisi bu kadar dikkatımı çekmedi. Hep volvo sahipleri ön 2 koltuğu geriye dayayıp foto çekiyor galiba. Öte yandan s60'a B sınıfı demiyoruz ancak arkasının insigniadan da dar olduğu ortada. Sonuç olarak nasıl bir arabanın beğendiğimiz yönlerini öne çıkartıyor, daha fazla kişinin farkına varmasını istiyorsak olumsuz bir tarafı olan bir araç hakkında görüşlerimizi belirtmek, tartışmak, konuşmak tabiidir.

Yorum bağlantısı
Serdar Güngör

bu dünyanın hakkı fiesta/polodur... fazlası israf.

Abi o zaman 3310'dan fazlası da israf  ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Bu da mı montaj? :)

Volvoların arkası hakikaten dar.

screenhgh.jpg

Montaj değilde koltuk o kadar gerideki arka kapı açma koluna ulaşılamayacak nerdeyse :)

Yorum bağlantısı
Murat Birinci

Arkadaşlar tekrar yazayım. Geçenlerde arkadaşa 2003 volvo s60 bakmıştık. 2003 kasalar sanırım aynı şekilde 2006 veya 2007 ye kadar geldi. Bu kasada öne oturduğumda arka koltuk arasının hakikaten dar olduğunu gördüm. Denemiş biri olarak yazıyorum. Ayrıca boyum lebron james kadar değildir. Benim garibime giden dışarıdan büyük görünen kasa içeride arka diz mesafesi olarak çok dar. Bunun dışında arka koltuktan alıp bagaja vermişler resmen. Bagaj gerçekten büyük. Bence gereksiz olmuş.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...