Halil Soyer 20 Mart 2016 Paylaş 20 Mart 2016 Arkadaşlar çakmaklık çalışıyor bir sıkıntı yok. Ama telefon şarj kiti takınca çalışmıyor. Ne yapmam gerekiyor fikri olan var mı? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Mart 2016 Paylaş 20 Mart 2016 Telefon şarj kitiniz bozuk demekki 3 Yorum bağlantısı
Ufuk Aydın 20 Mart 2016 Paylaş 20 Mart 2016 Sarj kitinizde bir problem olabilir. Başka bir arkadaşınızdan kit alıp denedinizmi ? Yorum bağlantısı
Halil Soyer 20 Mart 2016 Yazar Paylaş 20 Mart 2016 Şarj kiti sağlam. Bir arkadaşın aracında denedik çalışıyor. Yalnız arkadaşın şarj kitini taktık sağa sola çevirerek zar zor şarj aldık ama en ufak şeyde gitti. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Mart 2016 Paylaş 20 Mart 2016 çakmaklığın çine korosyon oalbilir temizleyip deneyin ve iyi marka kit alın Yorum bağlantısı
Uğur Öztürk 20 Mart 2016 Paylaş 20 Mart 2016 S3 telefonum varken kullandığım şarj kiti Note2'yi şarj etmedi.Daha yüksek mA değerli bir şarj kiti alınca durum düzeldi.Sizin de şarj kitinizin mA değeri batarya için düşük geliyor olabilir. Yorum bağlantısı
Oğuz Varhan 20 Mart 2016 Paylaş 20 Mart 2016 Çakmaklığın içindeki yanlarda bulunan tırnakların yayları zamanla dışarı doğru esneme yapıyor. Bu da bazı elektronik aksesuarların elektrik almasını önlüyor (temas etmiyor) onları bir tornavida ile levye gibi yukarı doğru kaldırın yuvanın içerisine yaklaşsınlar ama dikkat edin sakın kısa devre yaptırmayın sigorta patlar. Gerekirse sigortayı söküp öyle yapın bizim scenic aracımızda aybı sorun vardı başıma geldiği için öyle olmuştur diye tahmin ettim kısadevre de yaptığımdan uyarmak istedim 2 Yorum bağlantısı
Halil Soyer 21 Mart 2016 Yazar Paylaş 21 Mart 2016 Cevaplar için teşekkür ederim. Yan tırnakları kontrol edecem. Bir de; Şarj kitleri yeni araçlarda farklı olabiliyor mu? şarj kitinin altında temas eden metal parça uzun yada kısa olabiliyormuş. ne kadar doğruluk payı var bilmem ama öyle bir şey var mı? Sorunum bu olabilir mi? Yorum bağlantısı
Yasir Baş 21 Mart 2016 Paylaş 21 Mart 2016 Taktığınız şarj aleti biraz küçük yuva büyüktür..Benim de başıma gelmişti çok ince bir kağıt sıkıştırarak denemiştim gayet güzel çalışmıştı.. Yorum bağlantısı
Ali Gök 21 Mart 2016 Paylaş 21 Mart 2016 araçta güç çıkışı varmı başka. bende şarj aleti takmak için bir güç çıkışı var ordan çalışıyor ama çakmaklıkta sanırım çalışmıyor . Çakmaklıkta sorun yok demeye çalıştığım bazı şarj cihazları çakmaklıkta çalışmıyor ama güç çıkışında çalışıyor Yorum bağlantısı
Halil Soyer 21 Mart 2016 Yazar Paylaş 21 Mart 2016 Güç çıkışı başka yok. sadece çakmaklık var. Yorum bağlantısı
Halil Soyer 21 Mart 2016 Yazar Paylaş 21 Mart 2016 Taktığınız şarj aleti biraz küçük yuva büyüktür..Benim de başıma gelmişti çok ince bir kağıt sıkıştırarak denemiştim gayet güzel çalışmıştı.. Acaba usb girişi var o yüzden mi çakmaklık çalışmıyor? Yorum bağlantısı
Yasir Baş 21 Mart 2016 Paylaş 21 Mart 2016 Acaba usb girişi var o yüzden mi çakmaklık çalışmıyor? İhtimaller dahilinde ama bir örnek daha vereyim.Ofiste arkadaşım bilgisayardan usb telefonu şarj etmeye çalışıyor ama kendi bilgisayarından olmadı, benim bilgisayara taktık oldu..Teknolojinin bazen sağı solu belli olmuyor.. Yorum bağlantısı
Yusuf Taş 22 Mart 2016 Paylaş 22 Mart 2016 Benim hızlı şarj için kullandığım kit çakmaklikta zor çalışıyor.Sağ sol yapıyorum ancak öyle çalışıyor.En ufak bir harekette yine gidiyor.Öyle idare ediyorum bende. Yorum bağlantısı
Halil Soyer 24 Mart 2016 Yazar Paylaş 24 Mart 2016 Benim hızlı şarj için kullandığım kit çakmaklikta zor çalışıyor.Sağ sol yapıyorum ancak öyle çalışıyor.En ufak bir harekette yine gidiyor.Öyle idare ediyorum bende. Farklı bir şarj kiti buldum onu dediğin gibi sağa sola oynatarak çalıştırdım. Yuvası mı bozuldu acaba? Yuvanın kenarları tornavida ile kaldırsak olur mu acaba? Yada serviste mi değiştiriyim? Yorum bağlantısı
Yusuf Taş 24 Mart 2016 Paylaş 24 Mart 2016 Farklı bir şarj kiti buldum onu dediğin gibi sağa sola oynatarak çalıştırdım. Yuvası mı bozuldu acaba? Yuvanın kenarları tornavida ile kaldırsak olur mu acaba? Yada serviste mi değiştiriyim? Aslında tornavida ile denemek lazım olmadı servise gösterilebilir. Yorum bağlantısı
Halil Soyer 25 Mart 2016 Yazar Paylaş 25 Mart 2016 orjinal çakmaklık yuvası 20TL alsam kendim değiştirebilir miyim? internette çakmalık sökmek videoları var ama sıkıntı yaşar mıyım bilemedim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts