İçeriğe Yönlendir

Far Temizleme?

Ömer Gökhan ARISOY

Recommended Posts

Ömer Gökhan ARISOY

Araci yikadiktan sonra sol farda nemlenme oluyor. Bu durumu nasip ortadan kaldirabilirim

Yorum bağlantısı
Serhad İncedere

Far içeri su alıyor, bu yüzden nemlenme yapıyor. Far arka kapağından veya farın silikonundan alıyordur. Silikondan ise far açılıp temizlenip tekrar kapatılacak. Fakat yeni far almak daha mantıklı.

Yorum bağlantısı
Ufuk Aydın

Yeni far alacaksınız malesef. Temizleme işlemi yaptırılır ancak gün geçtikte tekrar eski haline gelir eminim

Yorum bağlantısı
Ömer Gökhan ARISOY

Peki boyle kalsa ne olur bir zarari var mi ?

Yorum bağlantısı
Misafir

Hafif nemlenme oluyorsa sorun olmaz. Farınız belli zaman yandığından nem yok olacaktır zaten. Ancak nemlenmeden ziyade su birikimi oluyorsa, zamanla farın içini doldurur ve şase, kısa devre yapma yada görüşü engelleme sorunları meydana gelebilir.

Yorum bağlantısı
Serhad İncedere

Peki boyle kalsa ne olur bir zarari var mi ?

Zamanla içerden sararma yapıyor, o da görüşü ve aydınlatmayı düşürüyor.

Yorum bağlantısı
Mithat Tuğrul

Ya yeni far yada yeniden silikonlamalısınız.

Yorum bağlantısı
Serhad İncedere

kartalda bir yer gördüm, kampanya damping indirim zart zurt yazmışlar komple far temizliği 60 TL diyor, zımpara iç temizlik yeni silikon vs. herhalde hepsini yapıyordur. internette de yeni far 110 tl diyor bilemedim artık hangisi daha mantıklı tercih sizin.

Onlar dış temizlik yapıyor.

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Araci yikadiktan sonra sol farda nemlenme oluyor. Bu durumu nasip ortadan kaldirabilirim

Gaziantep'e yolunuz düşerse Farcı Cengiz abimiz var. 

Farları söker, temizler silikonlar ve yerine montajlar.  Hatta marka modellerde keşfettiği kronik hataları da ücretsiz tamir eder.  Ustamızın işi ve dükkanı sadece bu iş üzerinedir..

Eminim diğer illerde de buna benzer dükkanlar mevcuttur.

Yorum bağlantısı
Ömer Gökhan ARISOY

Adanada sorunsuz cikma buldum 15 TL gidip bakacagim. Su birikintisi değil hafif nemlenme

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Hasar var mı ona bakılmalı. Kırık parça vs. Buhar yapmasının nedeni farınız gereğinden fazla hava alıyor. ya kırık var yada far kapağı tam oturmamış...

Yorum bağlantısı
Ömer Gökhan ARISOY

Sadece araç yikandigi zaman yapiyor. Sikinti yapmayacaksa böyle kullanirim

Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay
(düzenlendi)

Sadece araç yikandigi zaman yapiyor. Sikinti yapmayacaksa böyle kullanirim

Yahu ne dert ettin :) herkes demiş değiştir diye belki 30 kere açtım kapattım bizim farları.Bizim farlar cam mika değiller.Farı tutan 3 tane civata var çıkart paşam onları sonra farın camla plastiğin birleştiği  kısmına sür sista siyah ısıya ve suya dayanıklı silikonu tamam bitti ne gerek var far değiştirmeye değiştireceksen yolla bana değerlendiririm ben onu :) Bi xenon yaparım :)

tarihinde Gökhan Tongay tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ömer Gökhan ARISOY

Bak boyle anlatinca yapasim geldi :) tesekkur ederim

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...