pertev darendeli 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 herkese selam öncelikle, aracımın klima gazını geçtiğimiz ekim ayında bastırmıştım ve sağlıklı şekilde çalışıyordu, dün hava gerçekten çok sıcak olduğu için klimayı açtım ama 3. hatta 4. kademe de bile sadece üfleme hızı artış göstermesine rağmen soğuk diyebileceğimiz bir hava üflemiyor, ılık sadece fan gibi bir hava üflüyor diyebilirim, ısıtma konusunda bir sorun yok fırın gibi yapıyor ama bu soğuk hava üflememesinin sebebi nedir, başına gelen ve çözümünü bilen varsa çok memnun olurum. Yorum bağlantısı
Serhad İncedere 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 Ekim ayından bu yana klima kullanıldımı ? Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 Hareket halinde mi soğutmuyor ? .Otomatik klima ise low konumuna alıp denermisiniz. Yorum bağlantısı
pertev darendeli 4 Nisan 2016 Yazar Paylaş 4 Nisan 2016 Ekim ayından bu yana klima kullanıldımı ? hayır o dönemden bu yana dün ilk kez kullandım daha doğrusu kullanamadım Hareket halinde mi soğutmuyor ? .Otomatik klima ise low konumuna alıp denermisiniz. klima manuel hareket hali ve rolanti halinde değişen bir şey yok, soğuk üflemiyor Yorum bağlantısı
Serhad İncedere 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 Klima gazı azalmış olabilir tekrardan. Yorum bağlantısı
pertev darendeli 4 Nisan 2016 Yazar Paylaş 4 Nisan 2016 Klima gazı azalmış olabilir tekrardan. filtre gibi bir seçenek olabilir mi ? Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 Klimayı açtığınızda arabanın çalışmasında değişiklik oluyor mu? Yani klima komp. devreye giriyor mu? Eğer giriyorsa o zaman gaz bitmiştir ve bittiyse kaçak vardır bitmemesi lazım. Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 Benim klima radyatörü delinmisti. yaza kadar farketmemistim. Yorum bağlantısı
pertev darendeli 4 Nisan 2016 Yazar Paylaş 4 Nisan 2016 Klimayı açtığınızda arabanın çalışmasında değişiklik oluyor mu? Yani klima komp. devreye giriyor mu? Eğer giriyorsa o zaman gaz bitmiştir ve bittiyse kaçak vardır bitmemesi lazım. evet çekişten düşme yaşıyorum klimayı açtığımda yani olması gereken şekilde hissettiriyor açıldığını Yorum bağlantısı
Tahir İlter 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 Gazı azalmış olabilir. Polen filtresi ne zaman değişti ? Yorum bağlantısı
pertev darendeli 4 Nisan 2016 Yazar Paylaş 4 Nisan 2016 Gazı azalmış olabilir. Polen filtresi ne zaman değişti arabayı geçen yaz aldım, polen filtresi değiştirmedim benden önce de ne zaman değişmiştir bilmiyorum, sizce sorun polen filtresi mi ? Yorum bağlantısı
Tahir İlter 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 arabayı geçen yaz aldım, polen filtresi değiştirmedim benden önce de ne zaman değişmiştir bilmiyorum, sizce sorun polen filtresi mi ? Kirli polen filtresi hava akımını engelleyeceği için klima yeterli performansı veremeyebilir. Ucuzdan başlamak adına değiştirmenizde fayda var. 1 Yorum bağlantısı
pertev darendeli 4 Nisan 2016 Yazar Paylaş 4 Nisan 2016 Kirli polen filtresi hava akımını engelleyeceği için klima yeterli performansı veremeyebilir. Ucuzdan başlamak adına değiştirmenizde fayda var. bana da mantıklı gelen polen filtresi oldu şuan, aslında aklımdan geçirdiğim şeyi onaylamış oldunuz bir nevi, filtreden başlayıp araştıracağım bende teşekkürler, umarın sorunu bu şekilde çözebilirim. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 Polen filtresi soğutmayı engellemez.Belki üfleme gücünü azaltır eğer filtre çok tıkalı olursa.Bence siz gaz ölçümü yaptırın.Sorun gaz ile alakalı gibi görünüyor biyerlerde kaçak var gibi.Ama polen filtresinide değiştirin sağlığınız için önemli. 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 herkese selam öncelikle, aracımın klima gazını geçtiğimiz ekim ayında bastırmıştım ve sağlıklı şekilde çalışıyordu, dün hava gerçekten çok sıcak olduğu için klimayı açtım ama 3. hatta 4. kademe de bile sadece üfleme hızı artış göstermesine rağmen soğuk diyebileceğimiz bir hava üflemiyor, ılık sadece fan gibi bir hava üflüyor diyebilirim, ısıtma konusunda bir sorun yok fırın gibi yapıyor ama bu soğuk hava üflememesinin sebebi nedir, başına gelen ve çözümünü bilen varsa çok memnun olurum. Klima gazı kaçmıştır. Kış ayında dahi olunsa cam buğusu çözdürmek için bile olsa en sıcakta klima mutlaka çalıştırılmalı. Muhtemelen kaçak var. İyi bir klimacıya gidin. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 tıkalı polen filtresi soğutmaya engel olmaz,üflediği havanın kuvveti düşer.klima devreye giriyor ve soğutmuyorsa sorun gazda.eksik de olabilir fazla da.iki durumda da soğutma olmaz. siz en son gazı nerde bastırdınız.elektronik makine miydi yoksa manuel tüpten mi bastılar. Yorum bağlantısı
Emre Akbas 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 muhtemeln ka.ak vardır klima işiyapan elektirikçilere gidin Yorum bağlantısı
pertev darendeli 4 Nisan 2016 Yazar Paylaş 4 Nisan 2016 tıkalı polen filtresi soğutmaya engel olmaz,üflediği havanın kuvveti düşer.klima devreye giriyor ve soğutmuyorsa sorun gazda.eksik de olabilir fazla da.iki durumda da soğutma olmaz. siz en son gazı nerde bastırdınız.elektronik makine miydi yoksa manuel tüpten mi bastılar. elektronik makineydi Klima gazı kaçmıştır. Kış ayında dahi olunsa cam buğusu çözdürmek için bile olsa en sıcakta klima mutlaka çalıştırılmalı. Muhtemelen kaçak var. İyi bir klimacıya gidin. zaten kış boyunca en sıcakta sürekli olarak çalıştı klima, sorun ısıtmada değil soğutmada. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 zaten kış boyunca en sıcakta sürekli olarak çalıştı klima, sorun ısıtmada değil soğutmada. Kesin borularda kaçak vardır. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 elektronik makineydi zaten kış boyunca en sıcakta sürekli olarak çalıştı klima, sorun ısıtmada değil soğutmada. o makineler dolum yapmadan önce kaçak kontrolü de yapıyor.siz gaz bastırdıktan sonra büyük ihtimal bi yerden kaçak oldu.yeniden gideceksiniz. Yorum bağlantısı
Suat YAPICI 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 Nokta atış kaçak vardır,şuan benim arabamda aynı durumda,Gaz doldurttum haftasına tekrar fan gibi üfledi,Aslında bakıldığında kaçak göremediler ama nokta nokta dahi olsa kaçırıyormuş,Kompresörden büyük ihtimal dediler,kompresör içindeki parçalar zamanda eskimeden dolayı kullanılmaz hale geliyormuş,Yaza doğru yaptırıcam geçen sene 300 tl fiyat verilmişti. Yorum bağlantısı
Tahsin Erdoğan 6 Nisan 2016 Paylaş 6 Nisan 2016 Geçen yaz ayni sorunla karşılaşmıştık kompresörden olabilir diye düşünmüştük ustaya goturunce borunun catladigini burdan hava kaçırdığını söylemişti 100 lira civari biseydi galiba masrafida Yorum bağlantısı
Recommended Posts