İçeriğe Yönlendir

Düdüklü Tencere Tavsiyesi

Misafir

Recommended Posts

Misafir

Daha çok ararsın sen.. :fiuw:

:i-ih: Yok yok.. Bu hafta sonuna kadar patlatcam bi tane.. ;) Dana rosto yapacağım. 5 saat normal tencerede kol gibi eti pişirmek zulüm inanırmısın..  :(  :p  :D

Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen

Bayan olarak yorum yapayım :) klipsolar tefaller yandan üflemeli baştan sıçramalı hepsi hikaye :) havayı sıkıştırsın pişirsin yeter ben hepsini kenara koydum eski tip düdüklü tencere kullanıyorum. Hem daha hafif hem de kullanımı temizliği daha pratik.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

evlenirken karacanın almıştık düdüklü ve tencere setini düdüklüsünde sorun yaşadık yandan patlar gibi oldu bütün duvarlar battı. 25 TL'ye markası uyduruk birşey aldım sonra 4 yıl oldu nerdeyse kullanıyoruz canavar gibi :D  Bende nohut ve etleri hep düdüklüde pişiririm lokum gibi oluyor :p

Yorum bağlantısı
Misafir

aşağıda paylaştığım tüm resimlerdeki düdüklüyü hanım aldırdı hepsi dediğim gibi dolapta hele biri varki tefal mısır pişerken bomba edasıyla patladı tüm mutfak mısır oldu :D patlayan model şuydu

MAG_2702840.jpg

Sonrasında şunlara benzer ürünler aldık

153.03.07.0603-cookplus-space-duduklu-te

korkmaz-a153-05-tessa-7-lt-z.jpg

Ama enson şunlardan aldım en sağlamı bu arada contasını değiştiriyoruz mis gibi sorunsuz :D :D :D 

duduklu-tencerede-kek-fotografi-3.jpg

Resimlerin hepsi alıntıdır benzerleri diye ekledim :)

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Düdüklü tencere Tefal clipso ve diğerleri diye ayrılır. Clipsonun da kendi içinde modelleri var kesene göre birini alıver.

Yorum bağlantısı
Ali Eren

Etçil forumuza düdüklü tencere konusunda kaynaklık edecek bir konu. [emoji4]

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Kerem abi fissler'i tek geçerim tarafımızca bir çok et yemeği denenmiştir ve mükemmel sayılabilecek seviyede başarılı.. :) tavsiye ederim

Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer

Biz uzun süredir Tefal kullanıyoruz çok güzel pişiriyor meret... :)

Yorum bağlantısı
Mithat Tuğrul

Esse nin düdüklü tenceresini tavsiye ederim. Set olarak aldık biz. Basınçlı tek kapağı ve cam kapağı var. Biri 8 biri 5 litre. Kampanyalı 220 civarına aldık. Hafta sonları genellikle kampanya yapıyorlar. Herhangi bir arıza vs cok ilgililer.

Yorum bağlantısı
Misafir

Hepinize değerli görüşleriniz için teşekkür ediyorum arkadaşlar.  :flowers:

evlenirken karacanın almıştık düdüklü ve tencere setini düdüklüsünde sorun yaşadık yandan patlar gibi oldu bütün duvarlar battı. 25 TL'ye markası uyduruk birşey aldım sonra 4 yıl oldu nerdeyse kullanıyoruz canavar gibi : D Bende nohut ve etleri hep düdüklüde pişiririm lokum gibi oluyor : P

Karaca hizmet teknik servis ve ilgi alaka bakımından çok güzel bir firma. Ama tencere tava takımları çok kaliteli değil.. 6 yıldır kullansak da ben memnun değilim. Düdüklüsünü 3-4 defa tamire gönderdik. Ama başarılı olamadı. Diğer tencere tavaları da ya kulpları yanmaz olmasına rağmen yandı, ya çizilmez denilen tavaları çizildi, ya bulaşık makinesinde yıkanabilir denilen (altında işareti olan) seramik tencereler seramiği bozuldu vs vs.. En son seramik tencereyi değiştirdiklerinde altında bulaşık makinesinde yıkanabilir ibaresini bile kaldırmışlardı. Sanırım bizden ötürü..  :D O sebeple artık kapımdan sokmak istemiyorum. Şükür patlama olmadı. BAkalım. ilk hedefim Tefal. Ama uygun fiyatlı Fissler bulursam affetmemeyi düşünüyorum.

geçen ay esseden 260tl ye aldık beğenmediler kutuyla dolaptaki yerini aldı şimdilik hangisi olur bilmem ama esse olmasın :D

Esse nin düdüklü tenceresini tavsiye ederim. Set olarak aldık biz. Basınçlı tek kapağı ve cam kapağı var. Biri 8 biri 5 litre. Kampanyalı 220 civarına aldık. Hafta sonları genellikle kampanya yapıyorlar. Herhangi bir arıza vs cok ilgililer.

2 ay önce esse den aldık. 4,5 + 7 lt. tek kapaklı %50 indirim vardı. 139 tl olunca aldık. 

bknz.

https://www.esse.com.tr/duduklu-tencereler/essenso-clickcook-magnus-duduklu-set-4-57lt_24_97896

Ahanda perhiz ve lahana turşusu olmuş. Ben şimdi ne yapayım? Esse alayım mı almayayım mı?  :unsure2:  : :biggrin: Şaka bir yana Esse yede bakarım hafta sonu. Normalde Alman firması, kaliteli olmalı.  :good1:

39 tl 5 lt. bimden almıştım canavar gibi

O treni kaçırdım Çabi.. Kemer delme aleti aldım. Tam o sırada son kalan tencereyi rakibe kaptırdım..  :(  :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Şuan için Fissler in en cazip ürünü bu; 437 Tl

FİSSLER VİTAQUİCK REDPOİNT DÜDÜKLÜ TENCERE 6 LT

Bütçeyi zorlayacak belki ama, biraz düşünüce patlama falan tehlikesi en düşük olan marka sanırım. Güvenlik ön plana çıkıyor.. Gerçek kullanıcısı varsa yorumlarını merak ediyorum..  :)

Yorum bağlantısı
Misafir
Misafir
Misafir
M.Fatih Yüce
(düzenlendi)

Şuan için Fissler in en cazip ürünü bu; 437 Tl

FİSSLER VİTAQUİCK REDPOİNT DÜDÜKLÜ TENCERE 6 LT

Bütçeyi zorlayacak belki ama, biraz düşünüce patlama falan tehlikesi en düşük olan marka sanırım. Güvenlik ön plana çıkıyor.. Gerçek kullanıcısı varsa yorumlarını merak ediyorum..  :)

437 tl hakikayen yazık günah. Düdüklü tencere patlamaz ama insan gibi kullanmazsan riski vardır. Sende zaten risk olacak bir durum söz konusu olamaz. Biraz sabret bim şok gibi yerlere bir kaç ayda bir mutlaka gelir.Ordaki tencereyi aldıktan sonra 9 kilo et alacak paran kalır. Eğer çabuk pişmesini istiyorsan düdüklü tek alternatif. Lezzetli et yemeği istiyorsan güzel bir toprak güveç tavsiye ederim. Etli her türlü yemeğin lezzeti güveçte çok farklı oluyor.

tarihinde M.Fatih Yüce tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

437 tl hakikayen yazık günah. Düdüklü tencere patlamaz ama insan gibi kullanmazsan riski vardır. Sende zaten risk olacak bir durum söz konusu olamaz. Biraz sabret bim şok gibi yerlere bir kaç ayda bir mutlaka gelir.Ordaki tencereyi aldıktan sonra 9 kilo et alacak paran kalır. Eğer çabuk pişmesini istiyorsan düdüklü tek alternatif. Lezzetli et yemeği istiyorsan güzel bir toprak güveç tavsiye ederim. Etli her türlü yemeğin lezzeti güveçte çok farklı oluyor.

390 Tl ye kadar buldum abi..  :fiuw:  Güveç konusunda haklısın abim. Evde hem güveç, hem döküm tenceremiz var. Gerekli yemekler o şekilde yapılıyor zatende.. Misal bir et suyu, nohut, kuru fasülye vb için saatlerce ocak israfından sa düdüklü nimet haline geliyor. Dizel benzinli araç gibi düşün. Benzinli alıp kısa vadede kar ederken dizele fazla para verip uzun vadede kar ediyordun gibi gibi..  :biggrin:  :flowers:

Yorum bağlantısı
Misafir

Saati çıkarılıp, kapağı da bulaşık makinesinde rahatlıkla yıkanabiliyor mu?

La ne bileyim ben :) Evde bulaşıkları ve yemekleri hanım yapar :D

Yorum bağlantısı
Misafir

La ne bileyim ben :) Evde bulaşıkları ve yemekleri hanım yapar :D

İnsan bi alo der sorar..  :p Hem bunu özellikle yazdıysan.  ;)  :p  :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...