Misafir 6 Nisan 2016 Paylaş 6 Nisan 2016 Yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler.. İşlem tamamlandı.. Aşağıdaki ürünü aldım. İndirimlerle birlikte 6 lt fiyatına 8 lt almış oldum. Tefal Clipso Plus Precision 8 Lt. Düdüklü Tencere Yorum bağlantısı
Misafir 6 Nisan 2016 Paylaş 6 Nisan 2016 İnsan bi alo der sorar.. Hem bunu özellikle yazdıysan. Daha çok yeni aldık kardeşim, kullanmak nasip olmadı Alo demeyi düşünmedim mi zannediyorsun Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 6 Nisan 2016 Paylaş 6 Nisan 2016 Yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler.. İşlem tamamlandı.. Aşağıdaki ürünü aldım. İndirimlerle birlikte 6 lt fiyatına 8 lt almış oldum. Tefal Clipso Plus Precision 8 Lt. Düdüklü Tencere Hey maşallah düdüklüye bak Yokuş kalkış desteği bile vardır bunda Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 6 Nisan 2016 Paylaş 6 Nisan 2016 Yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler.. İşlem tamamlandı.. Aşağıdaki ürünü aldım. İndirimlerle birlikte 6 lt fiyatına 8 lt almış oldum. Tefal Clipso Plus Precision 8 Lt. Düdüklü Tencere Gorilla alsaydın keşke. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Nisan 2016 Paylaş 6 Nisan 2016 Hey maşallah düdüklüye bak Yokuş kalkış desteği bile vardır bunda Bu modellerde baz yokmuş. Sadece ful+ ful modelini çıkartmışlar. Gorilla alsaydın keşke. Etme bulma dünyası. Keser döner sap döner, tavuk döner et döner.. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 6 Nisan 2016 Paylaş 6 Nisan 2016 Kerem Fissler den şaşma, çok denedik, biraz pahalı ama çok memnun kalacaksınız bu yeni modeli, kasa değişmiş http://www.elektrofiyat.com/tencere/fissler/fissler-vitavit-premium-6lt-tencere.html bizim kullandığımız bunun 6 litreliği http://www.elektrofiyat.com/tencere/fissler/fissler-vitaquick-bluepoint-3-5-lt-tencere.html Yorum bağlantısı
Misafir 7 Nisan 2016 Paylaş 7 Nisan 2016 Kerem Fissler den şaşma, çok denedik, biraz pahalı ama çok memnun kalacaksınız bu yeni modeli, kasa değişmiş http://www.elektrofiyat.com/tencere/fissler/fissler-vitavit-premium-6lt-tencere.html bizim kullandığımız bunun 6 litreliği http://www.elektrofiyat.com/tencere/fissler/fissler-vitaquick-bluepoint-3-5-lt-tencere.html Sağol abim.. Dün aldım. Tefal in ürününü aldım. İnşallah memnun kalırız. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Nisan 2016 Paylaş 11 Nisan 2016 Yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler.. İşlem tamamlandı.. Aşağıdaki ürünü aldım. İndirimlerle birlikte 6 lt fiyatına 8 lt almış oldum. [emoji3] Tefal Clipso Plus Precision 8 Lt. Düdüklü Tencere Tencere bugün itibari ile geldi.. Kolinin her yerinde Arapça yazılar var. Kaçak olması ihtimal. Çalışır inşallah.. Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 11 Nisan 2016 Paylaş 11 Nisan 2016 Bende ne zaman gelecek diye merakla bekliyordum... Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy 11 Nisan 2016 Paylaş 11 Nisan 2016 Konuya mesaj yazıldığını görünce kesin ilk pişirdiği yemeği paylaşmıştır demiştim Yorum bağlantısı
Misafir 26 Nisan 2016 Paylaş 26 Nisan 2016 Tencerede ilk yemek deneyimini yaşadık.. Et değildi gerçi ama, havuç ve patates dahil sebze türlü yaptık. Normal tencerede 45 dakikada pişen yemek, düdüklüde 6 dakika içinde pişti. Teşekkürler Tefal. Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 26 Nisan 2016 Paylaş 26 Nisan 2016 Yemek pişince " Kerem bey pişirme hazır Afiyetle yiyebilirsiniz " diye ikaz veriyormu ? Yorum bağlantısı
Misafir 26 Nisan 2016 Paylaş 26 Nisan 2016 Yemek pişince " Kerem bey pişirme hazır Afiyetle yiyebilirsiniz " diye ikaz veriyormu ? Benzer bişiler çığırıyor.. Henüz konuşmayı öğretmedim. Ama uyarıyor pişince sağolsun. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Nisan 2016 Paylaş 26 Nisan 2016 (düzenlendi) Benzer bişiler çığırıyor.. Henüz konuşmayı öğretmedim. Ama uyarıyor pişince sağolsun. Peki piştiğini nerden anlıyor? Belki ben az pişmiş seviyorum? Belki püre yapacam iyice erisin istiyorum. Ayrıca üzerindeki o saat gibi şey nereden besleniyor. Ayrıca pil mi takılıyor? Bulaşık makinasına konunca ne olacak? Kamuoyu açıklama bekliyor Kerem Bey, iki dilim patates, iki dilim havucu 6 dakikada pişirmek mesele değil. Tencerenin pişirme kapasitesi bunlarla mı deneniyor? 26 Nisan 2016 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 26 Nisan 2016 Paylaş 26 Nisan 2016 Peki piştiğini nerden anlıyor? Belki ben az pişmiş seviyorum? Belki püre yapacam iyice erisin istiyorum. Ayrıca üzerindeki o saat gibi şey nereden besleniyor. Ayrıca pil mi takılıyor? Bulaşık makinasına konunca ne olacak? Kamuoyu açıklama bekliyor Kerem Bey, iki dilim patates, iki dilim havucu 6 dakikada pişirmek mesele değil. Tencerenin pişirme kapasitesi bunlarla mı deneniyor? Peki piştiğini nerden anlıyor? Belki ben az pişmiş seviyorum? Belki püre yapacam iyice erisin istiyorum. - Sağolsun gavurlar düşünmüş. Tencere yanında 1001 çeşit yemeğin pişme süreleri ve tariflerinin olduğu kitapçık basmışlar. Burada standart sebze yemeğinin süresi 6 dakika olarak geçiyor. Az pişmiş seven 4,5-5 dakika, çok pişmiş (püre) seven 7-8 dakikaya ayarlarsa sorun olmaz. Ayrıca üzerindeki o saat gibi şey nereden besleniyor. Ayrıca pil mi takılıyor? Bulaşık makinasına konunca ne olacak? - O saat, pil ile besleniyor. Yaklaşık kullanım süresine bağlı 5 yıl dayanımı mevcut. Su geçirmez yapıya sahip ama makinede yıkanmıyor. Kolay tak/ çıkar yapıda. Basitçe çıkartılıyor yıkamadan önce. Kamuoyu açıklama bekliyor Kerem Bey, iki dilim patates, iki dilim havucu 6 dakikada pişirmek mesele değil. Tencerenin pişirme kapasitesi bunlarla mı deneniyor? - Tencerede çeşitli yemekler elbet yapılacak. Kamuoyu tedirgin, gergin, bilgi bekliyor. Bu sebeple ilk deneyim hemen paylaşıldı.. Tabii ki ileriki dönemlerde diğer gıdalar ile denemeler yapılarak yine burada, FCTR de iftiharla sunulacaktır.. Kamuoyuna duyulur. Saygılarımla, Yorum bağlantısı
Misafir 26 Nisan 2016 Paylaş 26 Nisan 2016 Peki piştiğini nerden anlıyor? Belki ben az pişmiş seviyorum? Belki püre yapacam iyice erisin istiyorum. - Sağolsun gavurlar düşünmüş. Tencere yanında 1001 çeşit yemeğin pişme süreleri ve tariflerinin olduğu kitapçık basmışlar. Burada standart sebze yemeğinin süresi 6 dakika olarak geçiyor. Az pişmiş seven 4,5-5 dakika, çok pişmiş (püre) seven 7-8 dakikaya ayarlarsa sorun olmaz. Ayrıca üzerindeki o saat gibi şey nereden besleniyor. Ayrıca pil mi takılıyor? Bulaşık makinasına konunca ne olacak? - O saat, pil ile besleniyor. Yaklaşık kullanım süresine bağlı 5 yıl dayanımı mevcut. Su geçirmez yapıya sahip ama makinede yıkanmıyor. Kolay tak/ çıkar yapıda. Basitçe çıkartılıyor yıkamadan önce. Kamuoyu açıklama bekliyor Kerem Bey, iki dilim patates, iki dilim havucu 6 dakikada pişirmek mesele değil. Tencerenin pişirme kapasitesi bunlarla mı deneniyor? - Tencerede çeşitli yemekler elbet yapılacak. Kamuoyu tedirgin, gergin, bilgi bekliyor. Bu sebeple ilk deneyim hemen paylaşıldı.. Tabii ki ileriki dönemlerde diğer gıdalar ile denemeler yapılarak yine burada, FCTR de iftiharla sunulacaktır.. Kamuoyuna duyulur. Saygılarımla, Detaylı açıklamalar için teşekkür ediyorum. Bir de "düdük" sesini duyabileceğimiz video bekliyorum. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 26 Nisan 2016 Paylaş 26 Nisan 2016 Detaylı açıklamalar için teşekkür ediyorum. Bir de "düdük" sesini duyabileceğimiz video bekliyorum. düdüğün makamı da önem arz ediyor. Yorum bağlantısı
Ali Gök 26 Nisan 2016 Paylaş 26 Nisan 2016 abi ben linki anlamadım 30 40 lira yazıyor fiyatlarına düdüklü tencerenin ? Yorum bağlantısı
Misafir 26 Nisan 2016 Paylaş 26 Nisan 2016 Detaylı açıklamalar için teşekkür ediyorum. Bir de "düdük" sesini duyabileceğimiz video bekliyorum. düdüğün makamı da önem arz ediyor. 2 farklı çeşitte düttürüyor düdük.. İlk etapta tencere içinde yeterli basınç biriktiğinde "lütfen altımı kısın" edasında ötüyor. Altını kısıyorsunuz. Daha sonra ayarlanan zaman dolduğunda ise "lütfen altımı kapatın" edasında ötüyor.. Mp3 tarzı değil, polifonik vari sanırım ses.. Arz ederim.. abi ben linki anlamadım 30 40 lira yazıyor fiyatlarına düdüklü tencerenin ? Aldığım linkteki ürün tükenmiş Ali. Ben 420 Tl den yaklaşık 50 Tl bir indirim ile (Bkm+ GG indirimi) 370 Tl civarına almıştım. 8 litre çok büyük ancak. Ev için alınacaksa 6 litrelikleri yeterli olacaktır. Yorum bağlantısı
Ali Gök 26 Nisan 2016 Paylaş 26 Nisan 2016 2 farklı çeşitte düttürüyor düdük.. İlk etapta tencere içinde yeterli basınç biriktiğinde "lütfen altımı kısın" edasında ötüyor. Altını kısıyorsunuz. Daha sonra ayarlanan zaman dolduğunda ise "lütfen altımı kapatın" edasında ötüyor.. Mp3 tarzı değil, polifonik vari sanırım ses.. Arz ederim.. Aldığım linkteki ürün tükenmiş Ali. Ben 420 Tl den yaklaşık 50 Tl bir indirim ile (Bkm+ GG indirimi) 370 Tl civarına almıştım. 8 litre çok büyük ancak. Ev için alınacaksa 6 litrelikleri yeterli olacaktır. anladım abi eyvallah Yorum bağlantısı
Recommended Posts