İçeriğe Yönlendir

2003-05 Subaru Forester I Nasıl Bilirsiniz?

Köksal Yılmaz

Recommended Posts

Köksal Yılmaz

Selamlar abiler dostlar,

Forester turbo, otomatik, xt paket(deri koltuk, koltuk ısıtma, açılır cam tavan, far yıkama, cc, vsvs) olan bir araç. Lpg li kullanılacak şekilde, görüş, fikir ve önerilerinizi rica ederim.

5107261subaru-forester-2004-1.jpg

Yorum bağlantısı

Görüntüsü, tipi, özellikler cezbedici. 4x4 aklı baştan alır. Boksör motor mu vardı bunlarda? Eğer öyle ise motor her an kucakta gezersin. Masraf büyük olur.. Kendine düşünüyorsan elindekini yere at, arkanı dön ve yavaşça oradan uzaklaş..  ;)

Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel

Yakıt masrafı sorun olmazsa güzel bir tercih..LPG uygulaması boxer motor ve turbo olması sebebiyle nasıl olur bilemem..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Eğer sorma niyetin focusu satıp böyle birşey alayım mı ise pek mantıklı olmaz bence 

Yorum bağlantısı
Ali Gök

deri döşeme koltuk ısıtma sunruf kısmını ortak zevk parantezine aldım  :)

abi bu aracı sormanın sebebi 4*4 olmasımı  ona göremi yorum yapalım. yoksa başka örneklerde olabilirmi 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Bir arkadaşıma var, kendisi yanımda şuan; lpg ile binilecekse 30-40.000 km aralıklarda subap ayarları bozuluyor diyor. En uygun kitin de teleflex gfi olduğunu söylüyor.

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

deri döşeme koltuk ısıtma sunruf kısmını ortak zevk parantezine aldım   :)

abi bu aracı sormanın sebebi 4*4 olmasımı  ona göremi yorum yapalım. yoksa başka örneklerde olabilirmi 

4 çekeri senede en fazla 2 gün kullanırım olmazsa olmaz değil aslında ama yüksek sürüş pozisyonu, otomatik ve performanslı olması(1.6 atmosferik lpgli araçlarda sadece civic var kabul edebileceğim, onun da piyasası uçmuş bütçe yetmiyor) ilgimi çekiyor.

Yedek parçayı (özellikle sensör grubunu) ebay,amazondan almak ruh sağlığı için çok faydalı onu biliyorum.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

köksal, sen aracı büyütüp pasta cila için daha fazla yüzey olsun istiyorsun gibi geliyor bana  :D  :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Görüntüsü, tipi, özellikler cezbedici. 4x4 aklı baştan alır. Boksör motor mu vardı bunlarda? Eğer öyle ise motor her an kucakta gezersin. Masraf büyük olur.. Kendine düşünüyorsan elindekini yere at, arkanı dön ve yavaşça oradan uzaklaş..  ;)

:bambam:

suv desen değil (yeteri kadar yüksek değil) otomobil desen değil (  ).acayip bişey. görünümü eskimiş bana göre.donanım güzel ama o donanımlarda başkaları da var.

çok zor satarsın gibi geliyor bana.tüketim ayrı sorun.

15 gün önce bakıma gittiğim özel servis aynı zamanda subaru özel servisi.içerde vardı bir forester,motoru komple bagajda 1 haftadır yatıyormuş.bursa plakalı.ustaya sordum,galiba piston demişti.1 haftadır bulamıyoruz,piston yok demişti.

aha da yatan forester :)

34xeuyc.jpg

2wq9am9.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ali Gök

4 çekeri senede en fazla 2 gün kullanırım olmazsa olmaz değil aslında ama yüksek sürüş pozisyonu, otomatik ve performanslı olması(1.6 atmosferik lpgli araçlarda sadece civic var kabul edebileceğim, onun da piyasası uçmuş bütçe yetmiyor) ilgimi çekiyor.

Yedek parçayı (özellikle sensör grubunu) ebay,amazondan almak ruh sağlığı için çok faydalı onu biliyorum.

tekniği ile doğru orantılı yakıt tüketimi varsa 2.0 dizelden lpg ile daha az yakmaz.

mesela captiva gibi bir araçta olabilir. 2. elde satılması vs hernekadar çekilsede türkiyeden bu arabadan hızlı olabilir

Yorum bağlantısı

:bambam:

suv desen değil (yeteri kadar yüksek değil) otomobil desen değil (  ).acayip bişey. görünümü eskimiş bana göre.donanım güzel ama o donanımlarda başkaları da var.

çok zor satarsın gibi geliyor bana.tüketim ayrı sorun.

...

Yahu he he..  :yes: C5 in görünüm çok yenimiş.. Hiç acayip de değil. He he. ondan..  :p:crazy:

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Yahu he he..  :yes: C5 in görünüm çok yenimiş.. Hiç acayip de değil. He he. ondan..  :p:crazy:

misafirlerin yanında şeyapmayalım.whats app tan şeyderiz o konuyu :blush:

Yorum bağlantısı
Mehmet Polat

Benim de önceki yıl epey takip ettiğim, beğendiğim bir araçtı kendileri. Lakin yukarıda arkadaşların da belirttikleri nedenlerden ötürü vazgeçtim sevdamdan... :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

tekniği ile doğru orantılı yakıt tüketimi varsa 2.0 dizelden lpg ile daha az yakmaz.

mesela captiva gibi bir araçta olabilir. 2. elde satılması vs hernekadar çekilsede türkiyeden bu arabadan hızlı olabilir

Captivanın tüketimi bayaa aşar beni, bunda ortalama ş.içi 13 lt civarı lpg tahmin ediyorum, captiva 12 lt mazot

heç :yes:

misafirlerin yanında şeyapmayalım.whats app tan şeyderiz o konuyu :blush:

Abi, arkadaşın forester konusunu yemeyeyim dedim, dök içinde ne varsa :biggrin:

Hanım ehliyet alacak nasipse D segmenti büyük gelir, otomatik, sunroof ve cc li performansı 1.6 tdci focusa yakın olan ne alayım, bütçe desen 45 bin civarı olsun diyelim. ceed sw ler var ama eski kasa onlar da. tucson mu alayım(bagaj hacmi de önemli)?

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

[emoji23] [emoji23] [emoji23]

Abi süpersin yaa :D

Aslında onu değil, foresterı niye almiyim onu soruyorum :)

Yorum bağlantısı

Abi süpersin yaa :D

Aslında onu değil, foresterı niye almiyim onu soruyorum :)

Boksör motor yüzünden..

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Köksal lbg....

Sen çok istedin alamadın. Almak isteyene niye mani oluyorsun :D
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Liptonu aldı ama henüz içmediğinden çarpıntı yapıyor olabilir abi :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Ben2008 aradım xt,saptırma lütfen

Liptonu aldı ama henüz içmediğinden çarpıntı yapıyor olabilir abi :D

Çok içtim kafa yaptı
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

bu çok sert oldu :D

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Ben2008 aradım xt,saptırma lütfen

Çok içtim kafa yaptı

Çok içtiysen kalanlar için ocakbaşında buluşmalı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Çok içtiysen kalanlar için ocakbaşında buluşmalı.

ne zaman

Yorum bağlantısı
Muhammed Bozkurt

Bir Forester kullanıcısı olarak konuya müdahil olmak istiyorum müsadenizle :)

Araç güzel bir araç, yol tutuşu vs gayet iyi, 4 çekeri normal 4 çekerler gibi değil, aracın zorlanma durumuna göre tekerlere duruma göre güç gönderiyor. Bir kaç yerde hissettim resmen, arka taraftan bir itekleme oluyor :) Tam bir arazi aracı denemez, ama youtubede videolarına bakarsanız millet dağ tepe dememiş girmiş, ben o derece zorlamadım ama ufak tefek denemeler oldu.

LPG nin 50 bin km de filan subap ayarı bozması olayı var olumsuz olarak, parça fiyatları çok uygun denemez ama çok abartılı da bulmuyorum (arka orjinal amortisör hariç, tanesi 1200 TL  :shok: ). Bujiler 100 bin de bir değişiyormuş, boxer motor devasa boyutlarda, Turbo modellerde özellikle aracın hakkını veriyor, atmosferikleri pek bilmiyorum. Yakıt konusunda motor kendini kasmıyor, nasıl olsa dolduran biri var diye hareket ediyor belirtmek isterim :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...