İçeriğe Yönlendir

Klima Açıkken Rolantide Ki Dalgalanma

Burak İşci

Recommended Posts

Burak İşci

Merhabalar, klimayı açıp bir süre beklediğim zaman videoda göreceğiniz gibi bir dalgalanma olmakta, hareket halindeyken böyle olmuyor. Bu Dalgalanma olduğu zaman aşağıdan da bir tık sesi geliyor her seferinde. Sorun ne olabilir acaba?

Mobilden yazıyorum, yazım hataları için kusura bakmayın.

Yorum bağlantısı
Burak İşci
(düzenlendi)

Videoyu yanlış eklemişim sanırım, doğrusu aşağıda ki;

Aracı ilk çalıştırdığım zamanlar bu tarz bir sorun olmuyor ancak yarım saat sonra filan, ışıklarda veya başka amaçla durduğum zaman bu dalgalanma çok belli oluyor. Klima 1. derecede iken sorun olmuyor ama üst derecelerde sıkıntı oluyor. Hareket halindeyken de herhangi bir sorun olmuyor, güç kaybı vs. yaşanmıyor...

tarihinde Burak İşci tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Erdal Delebe

Tahmini olarak hava emişiyle ilgili bir kaçak var. Hortumlarda kırık/çatlak olabilir. Boğaz kelebeği rolantide dalgalanmaya sebep olabilir. Klima açıkken bu durumun olması klima kompresörünü işaret eder ama sadece 1. seviyede sorun olduğunu söylediğinize göre muhtemelen hava girişinde bi sorun var. 

Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

Fiestanin klima kompresörü belli araliklarla devreye girer çıkar. Bunuda çıt sesinden bariz anlarsiniz. Tabi klima kompresörü devreye girdiğinde devirde düşüp tekrar yükselme meydana gelir. Bunu ben sorun sanmıştım bununla alakali konuda açmıştım ama bunun bir sorun olmadığını anladim. Yetkili serviste bunu doğruladı

Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk

Fiestanin klima kompresörü belli araliklarla devreye girer çıkar. Bunuda çıt sesinden bariz anlarsiniz. Tabi klima kompresörü devreye girdiğinde devirde düşüp tekrar yükselme meydana gelir. Bunu ben sorun sanmıştım bununla alakali konuda açmıştım ama bunun bir sorun olmadığını anladim. Yetkili serviste bunu doğruladı

Aynen katılıyorum. Kompresör devreye girince tık diye ses gelir, kaputu açın klimayı acın, kayışların geçtiği bölgede alt tarafta kompresörü göreceksiniz. Zaman zaman devreye girdiğini ve tık diye bir çıktığını göreceksiniz
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Videoyu yanlış eklemişim sanırım, doğrusu aşağıda ki;

Aracı ilk çalıştırdığım zamanlar bu tarz bir sorun olmuyor ancak yarım saat sonra filan, ışıklarda veya başka amaçla durduğum zaman bu dalgalanma çok belli oluyor. Klima 1. derecede iken sorun olmuyor ama üst derecelerde sıkıntı oluyor. Hareket halindeyken de herhangi bir sorun olmuyor, güç kaybı vs. yaşanmıyor...

Akünüzü kontrol ettirin. Devreye girip çıkma olayına benzemiyor bu.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...