Osman Uslu 25 Nisan 2016 Paylaş 25 Nisan 2016 Selamlar Herkese, Silecekleri değiştirmek istiyorum. Orijinal ölçüler nedir bilen var mı acaba. Bir tane sitede aşağıdaki bilgileri buldum doğru mudur ? Olması gerekenden daha büyük yada daha küçük ölçüde silecek taksak ne gibi sorunlar yaşarım. Yıl Sürücü tarafından Yolcu tarafından Arka 2007 22" (559 mm) 16" (406 mm) 10" (254 mm) 2006 22" (559 mm) 16" (406 mm) 10" (254 mm) 2005 22" (559 mm) 16" (406 mm) 10" (254 mm) 2004 22" (559 mm) 16" (406 mm) 10" (254 mm) 2003 22" (559 mm) 16" (406 mm) 10" (254 mm) 2002 22" (559 mm) 16" (406 mm) 10" (254 mm) 2001 22" (559 mm) 16" (406 mm) 10" (254 mm) adres linkihttp://hizliresim.com/MpjJZ1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 25 Nisan 2016 Paylaş 25 Nisan 2016 Ben orjinalden 1 tane daha büyük kullanıyorum önüm daha temiz ve açık oluyor daha çok alana bakıyorum ve sileceklerde sıkıntı olmuyor. 1 Yorum bağlantısı
Osman Uslu 25 Nisan 2016 Yazar Paylaş 25 Nisan 2016 Ben orjinalden 1 tane daha büyük kullanıyorum önüm daha temiz ve açık oluyor daha çok alana bakıyorum ve sileceklerde sıkıntı olmuyor. Orijinal ölçüsü ne peki Gökhan Abi. Tablodaki ölçüler doğru mu? Sağ ve sol ikisini de mi bir büyüğünü kullanıyorsun yoksa sadece sürücü tarafındaki sileceği mi bir büyüğünü kullanıyorsun. Yorum bağlantısı
Osman Uslu 25 Nisan 2016 Yazar Paylaş 25 Nisan 2016 sileceginiz muz tipi ise, sadece silecek lastigi degişiyor,tekzende filan satılıyor,2m alın aracınızın ölcusune göre kesin. Sanırım muz tipi ama olmuşken en iyisi olsun istiyorum bosch aerotwin serisi varmış. Bu seriden almayı düşünüyorum sileceklerimi o yüzden de orijinal ölçülere ya da uygun olacak ölçülere ihtiyacım var. Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 25 Nisan 2016 Paylaş 25 Nisan 2016 Ölçüyü tam bilmiyorum ama silecek için şimdi değişiklik yapma sıcaklar geliyor kauçuğu bozulur. Ayrıca okadar çok para vermeğede gerek yok 10 15 tl lik birşey al geç. Benim sileceklerin ikisi de aynı boy sanırım 54 58 cm falan ama tam bilmiyorum. iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi 1 Yorum bağlantısı
Onur Çelebi 25 Nisan 2016 Paylaş 25 Nisan 2016 Benim 2004 Fiestanın sürücü tarafı 55cm yolcu tarafı 40 cm arka ise 35cm uyuyor.Önerimlerim Hybrid silecekler çıktı çokta güzel temizliyor.40cm 55cm 35cm arka için telli silecek alın aksi takdirde kalın ve muz tipi olanlar silecek koluna tam oturmuyor camın üst tarafını silmiyor. 1 Yorum bağlantısı
Osman Uslu 26 Nisan 2016 Yazar Paylaş 26 Nisan 2016 Ölçüyü tam bilmiyorum ama silecek için şimdi değişiklik yapma sıcaklar geliyor kauçuğu bozulur. Ayrıca okadar çok para vermeğede gerek yok 10 15 tl lik birşey al geç. Benim sileceklerin ikisi de aynı boy sanırım 54 58 cm falan ama tam bilmiyorum. iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi Sıcaklar geliyor haklısın Gökhan Abi ama değiştirmem lazım silecekler çok kötü çünkü. O zaman şimdilik uyduruk bir şey alayım memnun kalmazsam daha iyisini düşünürüm. Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 26 Nisan 2016 Paylaş 26 Nisan 2016 Uyduruk al kaliteliyle neredeyse aynı iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi 1 Yorum bağlantısı
Osman Uslu 26 Nisan 2016 Yazar Paylaş 26 Nisan 2016 Benim 2004 Fiestanın sürücü tarafı 55cm yolcu tarafı 40 cm arka ise 35cm uyuyor. Önerimlerim Hybrid silecekler çıktı çokta güzel temizliyor. 40cm 55cm 35cm arka için telli silecek alın aksi takdirde kalın ve muz tipi olanlar silecek koluna tam oturmuyor camın üst tarafını silmiyor. Cevap için teşekkür ederim. Belirttiğiniz ölçüler benim arabama da uyar mı peki. Bir de siz bu silecekleri mi kullanıyorsunuz? Uyduruk al kaliteliyle neredeyse aynı iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi uyduruk olanlarda 10 TL civarı olmazsa Onur Çelebinin bahsetmiş olduğu sileceklerden alayım hem denemiş olurum ne diyorsun abi ? Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 26 Nisan 2016 Paylaş 26 Nisan 2016 Fark etmez en fazla 1 kış kullanacaksın. iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi Yorum bağlantısı
Onur Çelebi 26 Nisan 2016 Paylaş 26 Nisan 2016 Gerçekten pahalıları almaya hiç gerek yok bir kıştan fazla gitmiyor. Evet ben bu üç sileceğide kullanıyorum. Arka için olan 35cmlik kutudan iki tane çıkıyor, diğerleri birer tane. Sizin araca uyarmı bilemiyorum aslında ama siz garantiye almak için metreyle ölçüverin boylarını zaten nette her boy var. Yorum bağlantısı
Osman Uslu 26 Nisan 2016 Yazar Paylaş 26 Nisan 2016 Gerçekten pahalıları almaya hiç gerek yok bir kıştan fazla gitmiyor. Evet ben bu üç sileceğide kullanıyorum. Arka için olan 35cmlik kutudan iki tane çıkıyor, diğerleri birer tane. Sizin araca uyarmı bilemiyorum aslında ama siz garantiye almak için metreyle ölçüverin boylarını zaten nette her boy var. Benimkilerin üzerinde ölçü yazıyor ancak orijinal olmadıklarını düşünüyorum ve orjinal boyutları ne bilmiyorum. O yüzden yukarıdaki tabloda verilen ölçüler orijinal ölçüler mi yada orijinal inden başka boyutta silecek taksam sorun olur mu diye sormuştum. Şuan takılı olan sileceklerin üzerinde 19'' yazıyor oda 48 CM yapıyor. Yolcu tarafına 40 CM olanı takarım sorun olmaz ama sürücü tarafına 55 CM takarsam çok gelir mi böyle bir soruda var kafamda. Tabloda ise benim aracımın sürücü tarafı sileceği için uygun olan ölçü sizin paylaştığınız ürün gibi 55 CM yazıyor kafam bu yüzden karıştı biraz Yorum bağlantısı
Onur Çelebi 26 Nisan 2016 Paylaş 26 Nisan 2016 O zaman ya arkadaşınızın falan birinin aracından bu boyutlarda silecek varsa takıp deneyebilirseniz fikir oluşturur. Ya da silecekleri çalıştırın çalışırken kontrol edin şöför tarafıdan camın üst tarafına çok yaklaşmıyorsa ve diğer sileceğede çok yaklaşmıyorsa 55 cm kullanılabilir herhalde. Yorum bağlantısı
Osman Uslu 26 Nisan 2016 Yazar Paylaş 26 Nisan 2016 O zaman ya arkadaşınızın falan birinin aracından bu boyutlarda silecek varsa takıp deneyebilirseniz fikir oluşturur. Ya da silecekleri çalıştırın çalışırken kontrol edin şöför tarafıdan camın üst tarafına çok yaklaşmıyorsa ve diğer sileceğede çok yaklaşmıyorsa 55 cm kullanılabilir herhalde. Geçen gün Kipa da görmüştüm silecek 10 TL olması lazımdı. Alırım olmazsa bir tane bugün denerim sonra iade ederim 1 Yorum bağlantısı
Osman Uslu 4 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 4 Mayıs 2016 Son iki gündür yağmurlu hava bizim buralarda. Silecekler kötü olunca bana da bahane çıktı değiştirmek için Gittim Kipaya 55 cm olan sileceği deneyip iade etme fikri vardı aklımda Tabloda yazan ölçülere göre aldım silecekleri. Sürücü tarafı için 55 cm yolcu tarafı için 40 cm. Orijinal ölçülermiş demek ki tablodaki ölçüler. Tam oldular çünkü. Deneme amaçlı baya bir çalıştırdım silecekleri gayet temiz ve iz bırakmadan yaptı işini bende iade etmekten vazgeçtim kullanıyorum tavsiyede ederim. Orijinal silecek ölçüsünü merak eden varsa tablodaki ölçüler doğru gözüküyor. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts