İçeriğe Yönlendir

İstanbulda 1Gün Kalabileceğim Otel Veya Misafirhane Tavsiyesi.

Erol YILDIRIM

Recommended Posts

Erol YILDIRIM

Merhabalar.İstanbulda eşimle birlikte 1 gün kalabileceğim uygun fiyatlı misafirhane  veya otel tavsiye edermisiniz.Diğer günler için bir misafirhanede yer ayırttım ama 21 mayısta orası dolu.İstanbula yabancı olduğum için çabuk bulunabilecek merkezi bir yer olursa sevinirim.Kamu personeliyim belki misafirhane tavsiyeleriniz falan olur..Teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Oğuz Yılmaz

Diğer günler için bir misafirhane dediğiniz yer neresi? Oraya yakın bir yer söyleyelim.

Yorum bağlantısı
Erol YILDIRIM

Diğer günler için bir misafirhane dediğiniz yer neresi? Oraya yakın bir yer söyleyelim.

E-5 kenarı bahçeli evler metro durağı yanındaki Adalet bakanlığı Sulhi DÖNMEZER eğitim merkezinde(Kız yetiştirme yurdunun yanında) kalacağım.21 mayısta yer yok.Altarnatif biryer bulmam lazım.

Yorum bağlantısı
Erol YILDIRIM

Teşekkür ederim Bahçeli evler öğretmen evi o tarihte dolu.

Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör

Cankurtaran veya Beyoğlu öğretmen evlerine bir bakın. Metro ulaşımı olduğu için, uzaklıkları mesele değil.

Yorum bağlantısı
Erol YILDIRIM

Bahçelievler ve şirinevler taraflarında uygun fiyatlı makul otelde olabilir.

Yorum bağlantısı
Emrah Altun

Geçen istanbula gittiğimde AÖF Aksaray konukevinde kalmıştım Fatih'te. İki kişilik odada adam başı 55TL'ye kalmıştık. Kamu personeli indirimi ile elbette.

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Misafirhane ve otel fiyatini kardilastirirsak o bolgedeki otellerin fiyati 2 kat olur enaz. Yakinlarinda polisevi var bakin derim.

Yorum bağlantısı
Murat Altay1

Lasagrada hotelde calisiyorum istersen bakim

Bis yer varsa yalniz 350 tl civarindadir

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...