İçeriğe Yönlendir

2003 Clio Dci Ile Ilgili 1-2 Soru


Murat Karaoğlu

Recommended Posts

Murat Karaoğlu

S.a arkadaşlar foruma çok fazla uğrayamıyorum işlerden dolayı...

 

Hiç aklımızda yokken 2001 fiesta ghia mızı satıp, clio aldık nasip artık.Resimleri daha sonra atarım inşallah..Araç 2003 model dci 65bg expression modeli...Birincisi bu araçta immo varmı bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim  ben var diye tahmin ediyorum kadranda yanıp sönen kırmızı bir işik var...Yedek anahtarı satın aldığım kişide kaldı eğer immo yoksa uğraşmayacağım yedeği çıkartıcağım ama immo varsa isteyeceğim çipli anahtar biraz tuzlu oluyor malum...İkincisi ilk defa dizel araç aldım km 161 binde experde motor çok iyi çıktı tüm fitreleri değişik bakımlı ama dikkatimi çeken araç ilk kalkışta ve 2. viteste gaza hafif yüklenince kısa süre siyah duman atıyor.raçta çekişte falan herhangi bir sıkıntıda yok motorsa da herhabngi bir farklı seste yok...bu durum acaba normalmi?

Yorum bağlantısı

Hayırlısı olsun aracınız.. Her ne olursa olsun yedek anahtarı alın eski sahibinden. Güvenlik amaçlı önemli. Vites geçişi ani gaza basmalarda hemen hemen tüm dizeller o dumanı atar. Sonrası kesiyorsa önemli değil.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Hayırlı olsun.

İmmo mevcut. Yedek anahtarı her türlü alın.

Az biraz siyah duman normaldir. Carbon clean iyi gelir :good1:

Yorum bağlantısı
Murat Karaoğlu

Siyah duman çok kısa süreli atıyor hemen kesiyor 1. ve 2. viteste oluyor sadece...carbon clear duruma göre bakarız şimdilik würth ürünü kullandım dizel için ama önemli bir durum olmadığı anlaşılıyor yorumlardan sağolun..

 

Fiestayı 16300'e verdim serkan bey bordo renkli 177bindeydi lpg yoktu...Bu modellerde fiesta düşünüyorsanız kesinlikle abs kli olan full ghia alın çok güzel araç gerçekten...Yalnız benzinli almayın 1.25 olmasına rağmen hiçte ekonomik değil şehir içi 37-38 kuruş arası yakıyor 40 larıda gördüğü oluyor kullanıma bağlı olarak...Açıkçası ben üst kasaya geçmek ve dizelini almak için sattım ama bütçeme uygun temiz araç bulamadığım için clio dizel aldım...Sattığım kasa gülen yüz ve 2002 de son buluyor ve de dizeli yok...Alırsanız lpg lisini alın...

Yorum bağlantısı
Ali Eren

Hayırlı olsun Murat abi . yedeğini yaptırmak tuzlu olsa da olmasa da anahtarı al abi mutlaka.

Yorum bağlantısı
Murat Karaoğlu

Hayırlı olsun Murat abi . yedeğini yaptırmak tuzlu olsa da olmasa da anahtarı al abi mutlaka.

Saolasın ali bey yedeği alıcaz aldığım arkadaş astsubay sıkıntı yok...Bu ara beni mazur görün fazla aktif olamıyorum işten dolayı Allaha emanet olun..

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Reşit Karataş

Merhabalar Murat Bey Anahtarın Yedeğini Alın Kısa Süreli Siyah Duman Atması Normal...

Yorum bağlantısı
  • 11 ay sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...