Bayram Aktaş 6 Haziran 2016 Paylaş 6 Haziran 2016 Merhaba arkadaşlar, Yaklaşık 1 aydır araştırdığım bir araba vardı. Yaklaşık 1 hafta önce konusunu açmıştım burada. Aslında, babamın istediği bir araçtı bende kısa sürede araca ısınıp hemen araştırmaya girdim. Hep piyasada siyah rengi vardı beyaz hiç ras gelmemiştim. Bir gün yine malum sitede takılırken beyaz rengini gördüm direk favorilere ekledim biraz takibini yaptım. İşlerimden dolayı araca bakmaya gidemedim forum üyelerinden olan Gökhan (Lise arkadaşım, kardeşim gibi sevdiğim biri) arkadaşım o gün müsaitti gitti araca baktı. Ön görüşlerini söyledi bana. Bende akşam babam ile konuştum yine işlerimden dolayı gidemedim babam ile Gökhan ertesi gün benim Focus ile beraber gidip araca bakmışlar testini yaptırmışlar her şeyde anlaşmışlar beni aradılar. Para benden çıkacak ya Ertesi gün şirketten izin alıp Gökhan annem ve ben gittik benim Focusu verip yeni Kia 4 çekerimi satın aldım. Helalleşip ayrıldık. Hafta sonu biraz kullandım havası çok farklı. Beyaz olduğu için dikkat çekiyor. Araçta değişen yok sadece 2 3 parça lokal boya var. 2009 model 117 Bin kilometrede double ekranlı arka koltuklarda ekranları olan otomatik dizel bir araç kısacası. Bakımları düzenli olarak serviste yapılmış ve ilk sahibi doktormuş ben ikinci sahibi oldum. Kısacası babamında ve benimde begendim bir araç satın aldık. Malum focus ile ciddi bir kaza yapmıştım zaten o günden sonra Focusa bir türlü ısınamamıştım. Detaylı resimlerini daha sonra ekleyeceğim şimdilik 1 tane hemen şipşak alırken bir resim çekmiştim Allah herkesin gönlüne göre versin, ben istedim oldu inşallah sizinde istekleriniz gerçekleşir. Hayırlı ramazanlar. 10 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Haziran 2016 Paylaş 6 Haziran 2016 Hayırlı olsun. Bu yüzle Sportage'ı ilk defa gördüm. 3 Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 6 Haziran 2016 Paylaş 6 Haziran 2016 Bunun beyazida mi varmiş yahu gule gule kullanin 1 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 6 Haziran 2016 Paylaş 6 Haziran 2016 Diğer koyu renklere göre yakışan ve dikkat çeken bir renk olmuş beyaz. Güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 6 Haziran 2016 Paylaş 6 Haziran 2016 Hayırlı olsun, kazasız, belasız, güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu 6 Haziran 2016 Paylaş 6 Haziran 2016 hayırlı olsun çok güzel araç maşallah 1 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Haziran 2016 Paylaş 6 Haziran 2016 Hayırlı olsun Bayram,Focus takasamı gitti ? Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş 6 Haziran 2016 Paylaş 6 Haziran 2016 Hayırlı olsun kazasız belasız binersiniz inşallah Makyajlı sportge sanırım bunun makyajsızına göre yakıtıda az diye biliyorum bir zamanlar bende araştırmıştım babamla alalım diye ama unuttum gitti o zamanlarda bende 1 yada 2 tane beyaz görmüştüm. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Haziran 2016 Paylaş 6 Haziran 2016 Hayıtlı olsun. 4 çekeri iyidir, gövdesi üzerine oturmadığı sürece gider Hayırlı olsun. Bu yüzle Sportage'ı ilk defa gördüm. Makyaj yedi son dönemde. Birde motoru 112 bg'den 140 bg'e çıkarıldı. Turbo enjektör vs epey değişiklik gördü. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Haziran 2016 Paylaş 6 Haziran 2016 Hayıtlı olsun. 4 çekeri iyidir, gövdesi üzerine oturmadığı sürece gider Makyaj yedi son dönemde. Birde motoru 112 bg'den 140 bg'e çıkarıldı. Turbo enjektör vs epey değişiklik gördü. Bu yüz 140hp'lik olan yüz mü? 1 Yorum bağlantısı
Yasir Baş 6 Haziran 2016 Paylaş 6 Haziran 2016 Hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanın 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Haziran 2016 Paylaş 6 Haziran 2016 Evet Sani, 140 olmayanların farları farklı 2 Yorum bağlantısı
Bayram Aktaş 6 Haziran 2016 Yazar Paylaş 6 Haziran 2016 Hayırlı olsun Bayram,Focus takasamı gitti ? Evet abi Focusu takasa verip üzerine biraz para verdim abi. Hem araba 4 yaş gençleşti hemde kaza yapmıştım gönül rahatlığı ile binmek gelmedi içimden. Bu yüz 140hp'lik olan yüz mü? Evet 140 hp 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Haziran 2016 Paylaş 6 Haziran 2016 çok değişik bir ön görünüm. özel ithlat ile mi gelmiş 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Haziran 2016 Paylaş 6 Haziran 2016 çok değişik bir ön görünüm. özel ithlat ile mi gelmiş 2011 sonrası çıktı hatırladığım. Çok az var. 1 Yorum bağlantısı
Bayram Aktaş 6 Haziran 2016 Yazar Paylaş 6 Haziran 2016 çok değişik bir ön görünüm. özel ithlat ile mi gelmiş Valla Çağlar abi adamın dediğine göre lansman rengiymiş bende beyaz ilk defa gördüm. Hatta bir tanede aynısından şilede satılık malum sitede. Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 6 Haziran 2016 Paylaş 6 Haziran 2016 Güle güle kullanın rengi güzelmiş... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts