Ahmet Talha Kılıç 3 Temmuz 2016 Paylaş 3 Temmuz 2016 merhaba arkadaşlar aracım 2010 mondeo 2.0 tdci dizel otomatik. titanium x veya selective ama eğer titaniumsa da selectivelerde olup da benim araçta olmayan herhangi bir özellik yok sunroof deri döşeme elektrikli ve ısıtmalı koltuk ön cam rezistansı vs. o kısımda ufak bir problem var başka bir konu başlığında ifade etmiştim ruhsat vs vs ile ilgili. ama konuya gelecek olursam araca yaklaştığımda kapıların açılması veya araçtan uzaklaşınca kapıların otomatik kilitlenme özelliği var mıdır, varsa nasıl anlarız ve aktif hale getiririz çünkü şu anda öyle bir şey olmuyor. ikinci olarak da vitesi geriye aldığımda dikiz aynaları alçalıyor ama bunun mantığını anlamadım ikisi de aynı anda alçalmıyor sanki veya araçta sensör vb bir şey mi var acaba sola yanaşınca soldaki mi iniyor sanki bir kaç defa böyle denk geldi ne taraftaysam o taraftaki alçaldı veya ben yanlış hatırlıyor da olabilirim. teşekkürler şimdiden değerli yanıtlarınız için. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Temmuz 2016 Paylaş 3 Temmuz 2016 Jant ölçüleriniz nedir? Titanium-x ile selective arasında benim gördüğüm jant ölçü farkı var. Aracınızda bahsettiğiniz kapı açılıp kapanma özelliği yok. Geri vitese takınca aynalar yanaşmanıza yardımcı olmak için aşağıyı gösteriyor. Kaldırım, taş vb. cisimlere sürtmeyin diye. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Temmuz 2016 Paylaş 3 Temmuz 2016 Sadece sağ ayna alçalıyor diye tahmin ediyorum. Bildiğim diğer tüm modeller böyle. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Temmuz 2016 Paylaş 3 Temmuz 2016 Sadece sağ ayna alçalıyor diye tahmin ediyorum. Bildiğim diğer tüm modeller böyle. Ayna daki Sağ sol tuş varya abi ne tarafta birakilirsa o taraf alcaliyor Yorum bağlantısı
Misafir 3 Temmuz 2016 Paylaş 3 Temmuz 2016 Alçalma deme şansımız var mı ?Alcalma deme şansımız derken ? Sonuçta sadece sağa değil sola da paralel park yapıyoruz tuş ne tarafta ise o tarafa alcalacak. Sistemdeki mantık bu ki daha önce kullandığım araçlarda hep böyleydi Yorum bağlantısı
Misafir 3 Temmuz 2016 Paylaş 3 Temmuz 2016 Alçalma deme şansımız var mı ?Var tabi. Mesela bende otomatik direk alcalmiyor.Hangi tarafta Ihtiyac duyarsam o tarafin tusuna(aynayi ayarlarken sectigimiz yon tusu bu tus) basiyorum ayarliyor. Bir sure sonra kendi yukari aliyor. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Temmuz 2016 Paylaş 3 Temmuz 2016 Tamam da paralel park yapmıyorum. Hatta ki yeri geliyor. 7-8 arabanın arasından geri geri çıkıyorum. Yani benim tarzımda alçalmaması gerekiyor. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Temmuz 2016 Paylaş 3 Temmuz 2016 (düzenlendi) Tamam da paralel park yapmıyorum. Hatta ki yeri geliyor. 7-8 arabanın arasından geri geri çıkıyorum. Yani benim tarzımda alçalmaması gerekiyor. Ortada bırakıyorsun alcalmiyor abiBen sorunu anlayamadım sadece tuşu aldığın. Tarafta yapar ortada yani nötr yaptığında istediğin şey oluyor 3 Temmuz 2016 tarihinde Samet Daz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Temmuz 2016 Paylaş 3 Temmuz 2016 Tamam. Selective alabiliriz o zaman. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Temmuz 2016 Paylaş 3 Temmuz 2016 Insigniya da kullanmış Opel de bu sistemiDilediği yerde kullansın. Benden uzak olsun [emoji12] 1 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Temmuz 2016 Paylaş 3 Temmuz 2016 Dilediği yerde kullansın. Benden uzak olsun [emoji12]Kesinlikle [emoji106] Bu arada Çağlar abinin smax de olması lazım bu sistemin Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Temmuz 2016 Paylaş 3 Temmuz 2016 Var galiba. Ben de öyle hatırlıyorum Yorum bağlantısı
Misafir 3 Temmuz 2016 Paylaş 3 Temmuz 2016 yaklaşınca kapıların açılması uzaklaşınca kitlemesi keyless go ismi ile geçiyor. Sonradan yapmak için uğraşıyorum bu aralar...Çok kullanaışlı birözellik aslında. Yorum bağlantısı
Süleyman Kaya87 3 Temmuz 2016 Paylaş 3 Temmuz 2016 Yaklaşınca kapıların otomatik açılması uzaklaşınca otomatik kapanması mı yoksa yaklaşıp kapı kolundaki tuşa basınca otomatik açılmasından mı bahsediyorsunuz? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Temmuz 2016 Paylaş 3 Temmuz 2016 Kapı kolundan açma qashqaide var. Yaklaşınca açma fluance"da görmüştüm. Hani kopya çekmek gerekirse. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Temmuz 2016 Paylaş 3 Temmuz 2016 smax kullanan geri geri tap sipid yapar kaldımrıa bakmaz. Yorum bağlantısı
Ahmet Talha Kılıç 3 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2016 cevaplar için teşekkürler aracımın jantları 17" sanırım titanium x sizler daha iyi bilirsiniz ama titaniumlarda anahtarsız çalışma var mı ? benim araçta var ama internetten anladığım kadarıyla titaniumlarda anahtarsız çalışma yok.. her neyse . geri vitesde ayna olayını anlamış oldum. geriye anahtarla yaklaşınca kapıların açılması kaldı onun tam olarak aracımda olup olmadığını anlayamadım. daha net bir şekilde cevap verebilecek varsa çok sevinirim. çok teşekkürler tekrardan. Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 4 Temmuz 2016 Paylaş 4 Temmuz 2016 Leonda sadece sağ dikiz aynasi geri vitese takinca alcaliyor bence süper bi ozellik, sifira sifir yanaşmayı sağlıyor Yorum bağlantısı
Hüseyin Atasoy 5 Temmuz 2016 Paylaş 5 Temmuz 2016 Tamam da paralel park yapmıyorum. Hatta ki yeri geliyor. 7-8 arabanın arasından geri geri çıkıyorum. Yani benim tarzımda alçalmaması gerekiyor. geri vitese taktiginiz zaman hangi yonede duruyorsa kumanda o tarafin aynasi egiliyor. Eger duz bir sekilde geri giderseniz tekrar duzeltiyor kendini, direksiyonu tekrar kirmaya baslayinca tekrar egiyor. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 5 Temmuz 2016 Paylaş 5 Temmuz 2016 Mondeo mu yapıyor bunlarıVideo atayim istersen Ayna olayi ayna ayari yaptigimiz yerden yukarda denildigi gibi. Emmi hatta hafizali koltuklar aynayida hafizaya aliyor. Arabanizin donanimi benimkiyle ayni, bizde sadece anahtarsiz calistirma var. Anahtarsiz giris cikis malesef yok. Forumumuzda bir abide anahtarsiz girisli Mondeo var ama oda cok nadir, hatta arizasini yaptigi konusu var. Kapi kolunun ustunde tus yoksa anahtarsiz giris yoktur. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Temmuz 2016 Paylaş 5 Temmuz 2016 Selective almak şart oldu. Severim akıllı arabayı 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts