Alper Mert Koçak 18 Temmuz 2016 Paylaş 18 Temmuz 2016 Merhabalar. Kendime makyajlı bir explorer bakıyorum ve kendimi aslında 4.0 veya 5.0 olsun diye kısıtlamadım. Aslında 4.0 olup 4wd olmasını daha çok istiyorum ancak bu araçlar zaten mükemmel bir offroad araçları değiller. Bu yüzden pekte farketmez. Asıl sorunuma gelirsek herhalde buradaki bütün konuları okumuşumdur ama hepsi eski konular ve konuşulan-konuşan kişilerin araçlarının fotoğrafları vs hiç bir bilgisi kalmamış. Kendime bakımlı bir araç bakıyorum ama hiç birinin geçmişine ulaşamıyorum. Burada explorerın hayranları olduğunu farkettim ve hala yakından takip edenler illaki vardır. Bana tavsiye edebileceğiniz bir araç var mıdır acaba? Yorum bağlantısı
Ali Gök 19 Temmuz 2016 Paylaş 19 Temmuz 2016 Öğrenci olup 4.0 araç bakmak benim için çok uzak bi ihtimaldi. çok şanslısın böyle bir durumda olduğun için explorer kullanıcısı çok bulman pek mümkün değil ama v8 5.2 cheroke kullanıcı arasan binlerce bulursun. Ve işini daha çok görür ikinci elini bu araçların çok bilmesemde explorerden her şekilde hareketlidir. kolay gelsin Yorum bağlantısı
Alper Mert Koçak 19 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2016 (düzenlendi) Öğrenci olup 4.0 araç bakmak benim için çok uzak bi ihtimaldi. çok şanslısın böyle bir durumda olduğun için explorer kullanıcısı çok bulman pek mümkün değil ama v8 5.2 cheroke kullanıcı arasan binlerce bulursun. Ve işini daha çok görür ikinci elini bu araçların çok bilmesemde explorerden her şekilde hareketlidir. kolay gelsin Teşekkür ederim yorumun için. Yani direk olarak benim aracım olmayacak aile aracı olacak ancak jip olması şart. cherokeeler daha baş arıtır diye tecrübe ettim. Offroad yarışlarına isoff olsun beyoff olsun hep giderim. Hatta daha ozamanlar 7-8 yaşındaydım anadolu yakasında ataşehirde sahanın olduğu yerde offroad yarışları yapılırdı onlara bile giderdim İnsanlar ya sıkılır ya uğraşamaz 1 yıl içinde satarlar cherokeeleri. Oyüzden hareketlidir bundan önce de nissan pathfinderım vardı araçtan memnundum ama ford nissan yanında ultra lüks kaliyor 19 Temmuz 2016 tarihinde Alper Mert Koçak tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts