İçeriğe Yönlendir

2015 Fiesta Red

İbrahim Levent Duyal

Recommended Posts

İbrahim Levent Duyal
(düzenlendi)

Selamlar güzel insanlar, sizden bu araba konusunda acil yorum beklemekteyim. Yalova bayiinin elinde 2015 fiesta red kalmış ve bir ford otosan çalışanı olduğum için plaka bandrol ruhsat dahil 47.500 gibi inanılmaz uygun bir fiyata kadar indiler. Ben de hemen deliler gibi arabayı araştırmaya çalışıyorum. İzlediğim test sürüşü tanıtım videolarından en detaylısı bu gibi geldi ve burda bahsedilen direksiyon, fren ve şanzıman (birinci vitese geçerken çıkan korkunç ses) konuları beni korkuttu. Başlıca sorunlarımdan biride arabanın hiç bir yerde donanım tablosunu bulamadım, yokuş kalkış desteği varmı?(bu soru benim için önemli) fiyat teklifini ailem servisteyken onlara yaptıkları için daha binme fırsatıda bulmadım, arabaya bakmaya gidene kadar ne kadar bilgi toplarsam benim için kar:)

şimdiden teşekkürler.

tarihinde İbrahim Levent Duyal tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Levent Duyal

hahah. bir sene içinde arabayı satamam çalışan indirimi yüzünden:)

Yorum bağlantısı
Mert Üçkaleler

hahah. bir sene içinde arabayı satamam çalışan indirimi yüzünden:)

Bence sizi mutlu edecektir genel anlamda. Fakat imzanızdaki aracınızda fiesta dan aşağı kalmaz diye düşünüyorum. Artık tercih sizin :)

48.500 vermeye hazirsaniz, sahibinden de var..

Mutlaka vardır. Her araçtan var o sitede . Ama forum aracı almak gibisi var mı? :)

Yorum bağlantısı
Ekin Güney
(düzenlendi)

Hocam yeni gelen fiesta red'lere bir bakın ondan sonra kara verin isterseniz çünkü yeni fiesta redler cruise control sony müzik sistemi gibi ekstralar var fiyat konusunda bir bilgim yok.

tarihinde Ekin Güney tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

sürüş keyfi için alacaksanız yeterli, yok daha fazlası ise başka marka bakın bence...

Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat

Bu aracın en büyük sıkıntısı 5. Vites 3000 devirde 100 km hız yapıyor kş hiç uzun yola uygun değil

abi benim atmosferik ile aynıysa ne anlamı var bunun  :D

Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu

Kullanımı çok keyifli diyorlar testlerde genel olarak. Az da olsa donanım eksikleri var ancak önceliğiniz sürüş keyfi ise alınır. Aynı motorun 125 beygirliğini çok daha ağır olan focusda kullanıyorum 3 yıldan fazla zamandır. Focusta bile çok keyifli olan bu motor 140 beygirlik versiyonu ile fiestada bence yüzünüzü güldürür. Ayrıca direksiyon hissi olarak da fiestayı çok övüyorlar.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...