Berat Erdem Aktaş 2 Ağustos 2016 Paylaş 2 Ağustos 2016 Herkese iyi forumlar öncelikle. Sorunum benden önceki araç sahibinin aracın özelliklerini kurcalamayı çok sevmesinden kaynaklanıyor (kendisi dünya ahiret kardeşim olur çocukluk arkadaşımdır ). Çevremde gördüğüm st araçların hepsinde çift kilitleme ve alarm mevcut benimkinde de var şurdan biliyorum bi kaç kere uğraştım sol arka çamurluktan korna sesi geliyor ama alarmı ve çift kilitlemeyi aktifleştiremedim. Arkadaşa sorduğumda abi kontakla ve kilitle oynayarak bi şekilde iptal etmiştim ama şimdi bulamıyorum hangi hareketleri yapacağımızı cevabını almıştım. Elbet bi yerlerden bi ayarı felan vardır forumda çok araştırdım, internette yabancı siteleri de araştırdım ama bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim. Allah parmaklarınıza zeval vermesin teşekkür ederim şimdiden Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Ağustos 2016 Paylaş 2 Ağustos 2016 çift kitleme ev alarm ghialarda var diye biliyorum. ayrıca çift kitlemenin iptali söz konusu değil. Yorum bağlantısı
Serhad İncedere 2 Ağustos 2016 Paylaş 2 Ağustos 2016 Çift kitleme dediğin tek tık şoför kapısı ikinci tık yolcu kapısı açılma sanırım. Benim aracımda o şekilde nasıl yapıldığını bilmiyorum. Alarm olarakta St lerde dahili alarm yok diye biliyorum, olsa idi eski sahibi harici alarm taktırmazdı Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Ağustos 2016 Paylaş 2 Ağustos 2016 Çift kitleme dediğin tek tık şoför kapısı ikinci tık yolcu kapısı açılma sanırım. Benim aracımda o şekilde nasıl yapıldığını bilmiyorum. Alarm olarakta St lerde dahili alarm yok diye biliyorum, olsa idi eski sahibi harici alarm taktırmazdı eğer o ise onun yöntemi basit. kumandadan açma kapama tuşuna aynı anda basılı tutularak bi 5 sn bekleyin. ilk seferde sürücü ikinci seferde tümünü açacak şekilde kodluyo. aynı işlem tekrar edilirse iptal ediliyor Yorum bağlantısı
Berat Erdem Aktaş 2 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 2 Ağustos 2016 (düzenlendi) çift kilitlemeden kastım bi kere basıyorsunuz kilitliyor, ama içeriden kapı açılırsa açılıyor ama ikinci kez kilitlemeye basıldığında hem kapılar açılmıyor hemde 4 lü flaşör yanıyor. bende iste kilitlediğniz zaman kapılar içeriden açılmıyor yani çift kilitleme olayını ilk seferde yapıyor.. ayrıca 4 airbag li st lerde orjinal olarak alarm mevcut.. Harici alarmda yok zaten öle bişi demedim ben Çift kitleme dediğin tek tık şoför kapısı ikinci tık yolcu kapısı açılma sanırım. Benim aracımda o şekilde nasıl yapıldığını bilmiyorum. Alarm olarakta St lerde dahili alarm yok diye biliyorum, olsa idi eski sahibi harici alarm taktırmazdı çift kitleme ev alarm ghialarda var diye biliyorum. ayrıca çift kitlemenin iptali söz konusu değil. çift kilitlemeden kastım bi kere basıyorsunuz kilitliyor, ama içeriden kapı açılırsa açılıyor ama ikinci kez kilitlemeye basıldığında hem kapılar açılmıyor hemde 4 lü flaşör yanıyor. bende iste kilitlediğniz zaman kapılar içeriden açılmıyor yani çift kilitleme olayını ilk seferde yapıyor.. ayrıca 4 airbag li st lerde orjinal olarak alarm mevcut.. Harici alarmda yok zaten öle bişi demedim ben 2 Ağustos 2016 tarihinde Berat Erdem Aktaş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ersel Yıldız 2 Ağustos 2016 Paylaş 2 Ağustos 2016 eğer o ise onun yöntemi basit. kumandadan açma kapama tuşuna aynı anda basılı tutularak bi 5 sn bekleyin. ilk seferde sürücü ikinci seferde tümünü açacak şekilde kodluyo. aynı işlem tekrar edilirse iptal ediliyor Benim arac soylediginiz gibi. Acma tusuna bir kere basinca sadece sofor kapisi aciliyor. Fazla sure gecmeden ikinci kez basinca diger 3 kapiyi da aciyor ve ben bu ozelligi sevmiyorum. Iptali icon acma kapama tusuna ayni anda degil 5 sn 30 sn bile basili tutuyorum olmuyor. Araci aldim alali boyle. Isin kotu yani arac calisir vaziyetteyken diger kapilari acmak istedigimde kontaktaki anahtar fonskiyonlari iptal oluyor. Kapilari acmak icin araci stop etmem gerekiyor veya elimle kapilara uzanip diger kapilari acmam gerekiyor. Sinir edici bir durum Yorum bağlantısı
Berat Erdem Aktaş 2 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 2 Ağustos 2016 Benim arac soylediginiz gibi. Acma tusuna bir kere basinca sadece sofor kapisi aciliyor. Fazla sure gecmeden ikinci kez basinca diger 3 kapiyi da aciyor ve ben bu ozelligi sevmiyorum. Iptali icon acma kapama tusuna ayni anda degil 5 sn 30 sn bile basili tutuyorum olmuyor. Araci aldim alali boyle. Isin kotu yani arac calisir vaziyetteyken diger kapilari acmak istedigimde kontaktaki anahtar fonskiyonlari iptal oluyor. Kapilari acmak icin araci stop etmem gerekiyor veya elimle kapilara uzanip diger kapilari acmam gerekiyor. Sinir edici bir durum bu videonun yayınlandığı sitede bu işlemlerin tersi yapılınca düzeleceğini söylemiş Yorum bağlantısı
Serhad İncedere 2 Ağustos 2016 Paylaş 2 Ağustos 2016 çift kilitlemeden kastım bi kere basıyorsunuz kilitliyor, ama içeriden kapı açılırsa açılıyor ama ikinci kez kilitlemeye basıldığında hem kapılar açılmıyor hemde 4 lü flaşör yanıyor. bende iste kilitlediğniz zaman kapılar içeriden açılmıyor yani çift kilitleme olayını ilk seferde yapıyor.. ayrıca 4 airbag li st lerde orjinal olarak alarm mevcut.. Harici alarmda yok zaten öle bişi demedim ben Senin söylediğin şekilde benim aracım da, daha farklı şeklini hiç duymadım ben. 2001'lerde olabilir onun hakkında bir bilgim yok. Yorum bağlantısı
Ersel Yıldız 2 Ağustos 2016 Paylaş 2 Ağustos 2016 bu videonun yayınlandığı sitede bu işlemlerin tersi yapılınca düzeleceğini söylemiş Dogru soylenmis ama olmuyo bende. Kumandam orjinal degil diyecem. Arkasina Siemens yaziyo. Diger focus 1 lerde de ayni marka mi Yorum bağlantısı
Ersel Yıldız 2 Ağustos 2016 Paylaş 2 Ağustos 2016 çift kilitlemeden kastım bi kere basıyorsunuz kilitliyor, ama içeriden kapı açılırsa açılıyor ama ikinci kez kilitlemeye basıldığında hem kapılar açılmıyor hemde 4 lü flaşör yanıyor. bende iste kilitlediğniz zaman kapılar içeriden açılmıyor yani çift kilitleme olayını ilk seferde yapıyor.. ayrıca 4 airbag li st lerde orjinal olarak alarm mevcut.. Harici alarmda yok zaten öle bişi demedim ben çift kilitlemeden kastım bi kere basıyorsunuz kilitliyor, ama içeriden kapı açılırsa açılıyor ama ikinci kez kilitlemeye basıldığında hem kapılar açılmıyor hemde 4 lü flaşör yanıyor. bende iste kilitlediğniz zaman kapılar içeriden açılmıyor yani çift kilitleme olayını ilk seferde yapıyor.. ayrıca 4 airbag li st lerde orjinal olarak alarm mevcut.. Harici alarmda yok zaten öle bişi demedim ben Hocam sizin durum da sinir bozucuymus. Ayrica tehlikeli de. Allah korusun aracta birini unutup kitleseniz mazallah cikamaz disariya. Oyle sey olur mu demeyin oldu gecenlerde. Kadin bebeğini krese biraktigini sanmis ama meger arabada unutmus. Aksam donuste cocuk havasizliktan olmustu. Allah kimseye yasatmasin 1 Yorum bağlantısı
Berat Erdem Aktaş 2 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 2 Ağustos 2016 Hocam sizin durum da sinir bozucuymus. Ayrica tehlikeli de. Allah korusun aracta birini unutup kitleseniz mazallah cikamaz disariya. Oyle sey olur mu demeyin oldu gecenlerde. Kadin bebeğini krese biraktigini sanmis ama meger arabada unutmus. Aksam donuste cocuk havasizliktan olmustu. Allah kimseye yasatmasin aynen öyle Allahtan evli değilim ve arabama binenler +18 tey tey yaptıran bi sunroof um var o yüzden pek sorun olacağını düşünmüyorum o konuda ama kaza felan durumu olursa işim zor işte o yüzden kapıları kilitlemeden devam ediyorum yola Yorum bağlantısı
Mehmet öz 17 Mayıs 2019 Paylaş 17 Mayıs 2019 Arkadaşlar bende 1 ay once Ford focus ghia araç aldım aracın alarmı bozuldu sanırım kilitledikten belli bir süre sonra 4 luleri yakıyor nasıl iptal edebilirim komple alarmi aracı kitleyip eve çıkıyorum komşular senin araç yine 4 luleri yakıyor diyip uyarıyor kapatıyorum yine aynı sorun lütfen yardımcı olur musunuz araçtan soğumaya başladım eziyet olmaya başladı araç bana Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Mayıs 2019 Paylaş 17 Mayıs 2019 kumandası nasıl bir şey bir de sorulara cevap verseniz diğer konualrda fikir yürütmek daha kolay olur Yorum bağlantısı
Recommended Posts