İçeriğe Yönlendir

2005 C230 Advangarte

Misafir

Recommended Posts

Hayrettin Bahadir

Maşallah maşallah.. En keyifli yanı da aracı kullanırken önde ki yıldızı görmek. Yenilerde görünmüyor ;)  :nazar: :nazar:

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Maşallah araç çok güzel, Allah kaza bela göstermesin.. Son mercedeslerden bu alet.. Yenilerinde bu ağırlığı göremiyorum ben..

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

bu arada prins dışında lpg takmayın hatta prinsinde turbo kiti var onu takarsanız tadından yenmez lpgde de.

Yorum bağlantısı

Guzel mesajlariniz icin tesekkurler. Daha iyisi sizlerin olsun insallah. Temiz bulundu mu denenmesi gereken bir marka eski de olsa.

Mustafa tup icin biraz kullansinlar bakalim. Sonrasinda karar verecegiz.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Evren hayırlı uğurlu olsun. Enişte 156 selespeed'den C230 a dikey geçiş yapmış :D

Kazasız belasız inşallah.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Evren hayırlı uğurlu olsun. Enişte 156 selespeed'den C230 a dikey geçiş yapmış :D

Kazasız belasız inşallah.

:p benim de içimde uktedir biliyon abi bi 156.  bana da öyle bi takas teklifi gelse düşünürdüm :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

:p benim de içimde uktedir biliyon abi bi 156.  bana da öyle bi takas teklifi gelse düşünürdüm :p

:(  Biz 156 hayalimizi gerçekleştiremeden aracın modeli geçiyor Mustafa. 2006 dan büyüğü yok. 1-2 sene içerisinde bindik bindik,olmadı 159 hayali kurucaz artık.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

:(  Biz 156 hayalimizi gerçekleştiremeden aracın modeli geçiyor Mustafa. 2006 dan büyüğü yok. 1-2 sene içerisinde bindik bindik,olmadı 159 hayali kurucaz artık.

159 bakmıyorum mu sanıyorsun :p ama bi 156 olamaz

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hamit inan

Hayırlı olsun. Furkanla beraber forumda w203 kasa sahibi üç kişi olduk sanırım.

Yorum bağlantısı

156 guzel arac ama bu saatten sonra problemsiz binmek icin cok ince eleyip sık dokumak lazim. Eniste cok memnundu ama en son kullandigimda koltuk one arkaya oynar pozisyon almisti:) Evin tek araci 156 olmaz ama zevkimi alayim sesler, kozmetik detaylarla ugrasirim dersen olur. Simdi bu mercedes 156'dan 1 yas genc ama 3 yasinda temizligi ve sessizligi var. Bosuna macera aramayin diye yaziyorum karar sizin:)

Saygilarimla.

Saygilarimla.

Hayırlı olsun. Furkanla beraber forumda w203 kasa sahibi üç kişi olduk sanırım.

Mustafa'nin satilik ve Suha'nin araci ile beraber 5. 15 nercedes daha bulursak bir mercedes basligi olur:)

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...