İçeriğe Yönlendir

2005 C230 Advangarte

Misafir

Recommended Posts

Serhat ipeksoy

enişteye hayırlı uğurlu olsun evren bey, kazasız belasız inşallah.   :nazar: 

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...

Turgutreis yolculugumuzu Mercedes ile yaptik. Yakit tuketimimiz 1500km'de 7.8lt/100km olarak gerceklesti.

125km'yi hic gecmedik. Giderken 3 kisi yarim dolu bagaj, gelirken 5 kisi tam dolu bagaj. Klima yolculugun 1/5'inde acikti diyebilirim.

Surus izlenimlerine gelince; cok yumusak hareketleri olan yerdeki cikintilari, cukurlari surekli sonumleyen basarili suspansiyon sistemine eslik eden titresimsiz(arkadan itis marifetiyle) direksiyon ile konfor cok iyi. Kendi aracinla kiyaslarsam daha yumusak bir arac. Yol tutus anlaminda cok iyi ama beni tedirgin eden bir tarafi oldu hep virajlarda. Dedigim gibi 120'yi gecmedik. Arac hic tehlike de yaratmadi ama sanirim onden cekis araca alistigim icin viraj giris cikislarinda bekledigim tepkiler gecikmeli geldiginden biraz garip hissettim kendimi.

Hiz sabitleyici kol kullanim ve tasarimi gercekten cok basarili. Gozlerini yoldan ayirmadan cok basit ve zevkli bir kullanim sunuyor.

Donuste ozellikle cok yukluyken ve araci cok suratli kullanmadigimizdan rampa cikislarinda zaman zaman 2 vites dusurdugu oldu. Bu vites dusurmeler bazen gecikti diyebilirim. C modundaki kullanim daha konfor ve kullanimi ogrenme odakli oldugundan olabilir. Bazen volvo'daki sport modu aradim ama sonucta zaman kisitimiz olmadigi icin ayarlarda mevcut s moduna almadan devam ettim.

Genel anlamda memnuniyet ve keyif verdi. Ancak arkadan itis icin surekli bu tarz arac kullanmak gerektigini dusunuyorum.

Saygilarimla.

Bu da yolculuk hatirasi olsun.

2661ea2f7532fad1ba0b95109ab3ab9c.jpg

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
(düzenlendi)

Ben bu konuyu atlamışım. Maşallah hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle kullanın. :nazar:

tarihinde H.Cenk Bayrakçı tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ooo üstadım hayırlı olsun.. Güle güle kullanılsın inşallah... 

Audiden sonra ben de Mercedes alacağım :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

10gün şanzımancıda 20gün mekatronikçide 5 gün trimcide... Ömrü o kadar olur sende

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Haftaya perşembe oralardayim
Yorum bağlantısı

Tesekkurler ustad, Cenk Bey.

Ben Audi'yi kacirdim mi? Geldi mi gelecek mi?

Saygilarimla.

SM-T800 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

10gün şanzımancıda 20gün mekatronikçide 5 gün trimcide... Ömrü o kadar olur sende

Hangisi len.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...