İçeriğe Yönlendir

Tavsiye Lazım, Focus/astra/308 Hangisi?

Erhan Güler

Recommended Posts

Erhan Güler

Bugün Leon 1.2 tsi dsg aracımı sattım ve yeni araç arayışlarına başladım. 

Max. bütçem 80 bin tl. Dizel + otomatik olması gerekiyor. Malum bebek olduğu için bagaj önemli.

Leon'u satma sebebim yakıt biraz fazla gelmeye başlaması.

Kafamdaki araçlar  1- FOCUS 2-ASTRA 3- 308 sırayla.

bir tane 2015 focus titanium pws 1.5 9bin kmde buldum 80 bine. 80-81e astra dynamic de bulabiliyorum. Pejo ise 76-80 arasında değişiyor.

İlk önceliğim yakıt, sonra bagaj, sonra performans ve sorunsuzluk. Sizce hangi araç ?

şimdiden herkese teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar

yakıtsa 308

bagajsa ford

performans astra

sorunsuzluk hiç biri...

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Erhan Güler

leon bagajı 308den küçük mü? 

değildir heralde. Ama Leon'u yakıt için sattım ve de tekrardan DSG riskini göze almak istemiyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Süperb sahibi olarak superb diyorum full bagaj 5 yetişkin otobanda cc açık sabit 100km hızda kilima açık 550 km yol yaptım ortalama tüketim 4.1 lt di

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Mondeo 2.0 tdci powershift selective diyorum bir de sw olursa tadından yenmez der kaçarım. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

octavia diyorum. illede ford olacaksa cmax olabilir

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

Bagaj konusunda opel astra 360 litre seat leon 380 litre pöjo 308 428 litre ford focus 421 litre , focus sedan olmasına rağmen 308den daha küçük bir bagaj sunuyor incelemelerde arkasininda dar olduğu söyleniyor,

Yakit olarak ne kadar yakiyorsunuz leon ile?

Benden size tavsiye bir leonun yerini ancak 1.6 tdi leon tutar :p

Yorum bağlantısı
Serdar Çekiç

yakıtsa 308

bagajsa ford

performans astra

sorunsuzluk hiç biri...

Hasan abiye katılıyorum. sorunsuz araç yoktur. yeğenim 2015 sıfır octavia aldı. depo full olunca araçla giderken arkadan lakur lukur depo çalkalanma sesi geliyor. gerisini sen düşün. sıfır dizel otomatik 2015 octavia ile uzun zamandır seyahat eden birisi olarak octavia derim. ondan sonra direk Focus. yeni astra çok ufak. 308 e zaten yorum bile yapmıyorum. Fransız markalarına karşı nedense soğuk bakıyorum. kalite ve konfor olarak bana başarısız geliyorlar. octavi - focus arasında bir tercih yap bence zevkine göre

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İsmail Kızılkaya

focus veya superB agırlıklı gibi 

Yorum bağlantısı
Ahmet Nalbantoğlu

308'in Classic Edition kampanyası vardı. 65-70 arası manuel dolu paket dizel araçları verdiler. Onu kaçırmasaydınız güzel olurdu, kullandım gerçekten 308'leri çok beğendim.

Focus ile Astra arasında ise Astra seçeneğini tavsiye edeceğim. Daha yeni bir kasa. Daha şık. İçi çok güzel. Motoru kuvvetli. Güzel araç.

Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna

Bagaj sizin icin onemliyse Focuslarda bagaj yok, dusunmeyin. Tek bir ornek vereyim, Fluence Sedan bagaji 510 lt, kollari da bagaj icineaptal bir sekilde girmese cok daha nefis olur.

Renault Fluence dizel EDC 100 km sabit hizla yol bilgisayarina gore 4.2'lere kadar inebiliyorum, Istanbul sehir ici yogun trafikte 6 litrede geziyorum.

Octavia da oldukca genistir. 

SW dusunuyor musunuz? FOcus'un SW is gorecektir, ya da C-MAX ya da Megane SW

Yorum bağlantısı
Emrah Uludağ

Ben dizel-otomatik deyince klasikten şaşmama taraftarı olarak eat6 yani 308 diyorum. Yarı otomatiklere hala güvenim yok.

Yorum bağlantısı
Gökhan Çoşkun

değildir heralde. Ama Leon'u yakıt için sattım ve de tekrardan DSG riskini göze almak istemiyorum.

DSG riski  derken ?  

ayrıca yakıt 7-8 litre arasında gezinmiyormuydu?  bu motor şanzıman kombinini çok övüyorlardı merak ettim

Yorum bağlantısı
Murat Demirsen

Şu ön yargınızı kırın artık, vazgeçin bu triplerden. Yeni kasa 308 gerçekten çok güzel düşünülmüş ve tasarlanmış bir araç. EAT6 tam otomatik vites kutusu eski sorunsuz vites kutularının modern versiyonu. Motoru da sorunsuz ve problemsiz. En sevdiğim tarafı iç dizaynı. Sade ve şık. Herşey tek ekranda. Bence yorum yapmadan önce gidip bir görün ve mümkünse test edin ve daha sonra kararınızı verin derim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Demir

Focus yada octavia derim.Geçenlerde sıfır octavia baktım.Malzeme kalite konfor çok iyi.Fakat dsg şanzıman kısmı düşündürmüyor değil.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...