İçeriğe Yönlendir

Clio Motor Suyu Ekleme Haznesi


Çağdaş Başlılar

Recommended Posts

Çağdaş Başlılar

Arkadaşar aracımın su ekleme haznesinde çok ufak bir delik var ve motor ısınınca basınçla su kaçağı oluyor. Kabı değiştirmeden ısıya ve basınca dayanıklı deliği kapayabilen çözüm önerebilirmisiniz.

91dbdbb5d4fb443e97a606635126b0c9.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Yapıştırma önerisi yapamam ama tavsiyem yenisi ile değiştirmeniz olur. Farkında olmadan tekrar kaçak olursa masrafı ve sonuçları çok daha ağır olur.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

Skoda favoritim varken çatlayan kabı yapıştırarak tamir etmiştim. Sonuç üst kapak taşlandı. Zamanın parasıyla 25 tl masraf etmeyeyim derken 500 lira gitti ve yolda kaldım..

Yorum bağlantısı
Turhan Onat

Kesinlikle değiştirin. Bu sebepten dolayı motor yakmışlığım vardır. Şehir içerisinde sürekli kontrolümde olan hazne uzun yolda ısınma kaynaklı genleşme nedeniyle açılarak motorun hararetine sebep oldu.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi

Bencede direk değiştirin.En hayati öneme sahip ama en dandik parçalardan biri.İhmale gelmez.Bu gibi parçalarda tasarruf en son düşünülmesi gereken şey.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ünal Doğar

Allah'ın şanslı kuluymuşsunuz ki farketmişsiniz, fiyatına bakmadan hemen değiştirin.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Bekir Memur
(düzenlendi)

Yama yapılsa bile hiç bir plastik kendi malzemesiyle aynı olmaz. Aynı plastik bulunup sıcak kaynak yapılsa dahi plastik azda olsa özellik değiştirir ve yine farklı bir plastik yamalanmış gibi olur. Tabi bu söylediklerim standart bir plastik yamasında önemli değildir. Ama söz konusu olan basınca dayanması ve her alanı homojen olması gereken bir plastik kutu.

 

Örnek olarak; bazı araç modellerin basınçlı su haznesinin kapağı basit görünebilir fakat kullanıldığı plastik türü ve yapım maliyeti yüzünden tuhaf şekilde pahalıdır.

Bu yüzden yenisiyle değiştirilmesini öneririm.

tarihinde Bekir Memur tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa Gökmen

Kesinlikle orjinali ile değişim yapın.

Yan sanayi kullanırsanız eski orjinal kapağı ile kullanın.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...