İçeriğe Yönlendir

Çocuk Emniyet Kemeri Güvenli Mi?


Ümit Kaan

Recommended Posts

Ümit Kaan
(düzenlendi)

Çocuk koltuklarını takmak sökmek biliyorsunuzki sıkıntı, bende de iki tane çocuk var, iki tane çocuk oto koltuğu daha da sıkıntılı olacağından alternatif güvenlik önlemleri olabilirmi diye arayışa girdim, resimdeki tarz çocuk emniyet kemerleri dikkatimi çekti, bunlar güvenlimidir?

 

GP2Q7N.jpg

tarihinde Ümit Kaan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Bu şekilde boyun koruması sağlanamaz gibi görünüyor.Bence  kaza esnasında boyundan ciddi yaralanmalar olabilir bu şekilde bağlama ile. Ayrıca resimde de görüldüğü üzre kemer boğaz bölgesine denk geliyor.Bu şekilde Allah korusun çocuğun boğazını kesebilir. 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Anladığım kadarıyla sadece kemer çocuğun boynunu rahatsız etmesin diye takılan bir aparat, Kaza anında çıkacak sonuçlar pek olumlu görünmüyor.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ümit Kaan

Ben şu üründen kullanıyorum Link

Allah korusun kaza anında bu çıtçıt'lar kopar mı? En iyisi koltuk galiba, keşke arabaların arka koltuklarında 5 noktalı çocuk kemerlerinin takılabileceği yerler olsa.

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Şöyle bir durumla olabilir;

Çocuğun kilosu kemeri gerdirme ve kitleme açısından yetersiz kalabilir. Her hali ile oldukça güvensiz görünüyor bana. 

Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel

Çocuk koltuğunun asıl önemli görevi yandan gelen darbelerde çocuğun boynunu korumaktır..çocuk koltuğuna devam edin bence...

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)

Yapmayın etmeyin 3 kuruş için veya yer kaplıyor veya sök tak zor diye belli bir yaşa kadar ki bu minimum 12 ile 15 yaş olmalı çocuk koltuğu şart .Tabiki imkanlar çerçevesinde ama ne için yaşıyoruz ailemiz için onlara bişi olursa milyon sefer ölsek o acı geçmez bitmez diye düşünüyorum.

 

Bende Ellerinizden öper 3 çocuk var koltukları arkada takılı sökmem olduda kalabalık bir yere gideceksek araçta yoksa taksi tutar ücretini öder. yada parti parti taşırım ama çocuğu koltuksuz oturtmam kucakta tuturmam .hele hele ön tarafa hiç oturtmam .ALLAH korusun siz tedbirinizi alın gerisi yaradan derler bilirsiniz.

tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Fotodaki aparat kemerin boyna temasını engelliyor. Kemer güvenliğine etksi olmayacak da zaten çocuk koltuğunun kendi kemeri olur 4noktalı

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...