Mehmet Ozyurek 11 Ocak 2017 Paylaş 11 Ocak 2017 6 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: emmi ben duyuruyu gördüm. ancak hiç bir şey anlamadım. açıklama yok revize etmek ne demek neden buna gerek duyuldu. bizler devam edebilecekmiyiz yoksa bizlerde yeniden yeni revizyona tabi mi olacağız. Mehmet Eski kurallar 5 bilinmeyenli denklem gibiydi. sadeleşmesi gerekiyordu. Mevcut kulüp üyelerinden çok az kişi yeniden giremeyebilir. O da eski kurallarda da olan şartlar sebebiyledir. Örnek iki yıl boyunca hiç bir toplantıya katılmayanların kulüp üyeliği düşer demişiz ama düşürmemişiz.. gibi.. Amacımız kimseyi mağdur etmek değil ancak her toplantıya gelen Mehmet ile 2 yıldır foruma girmeyen Ahmet'i ayırmaktır.. çünkü, kulüp üyeleri için güzel düşüncelerimiz var.. 2 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Abi bu altyapıda tema desteği yok mu kişiye özel farklı renk kombinasyonu için mesela. Yeni özellikler elbet geliştirilir, yenilik iyidir. Kulüp üyeliği konusunda eski üyelerin bir hak kaybına uğrayacağını düşünmüyorum(o kadar mangalı boşa mı yedim ben ). Geçmişten üyeliği olup artık aktif olmayanların ki iptal edilebilir. Sonuçta günlük takibi yapılan bir konu değildir. Yukarda cevapladım.. o kolestrollerin bedelini alacaksınız. sıkıntı yok 2 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ocak 2017 Paylaş 11 Ocak 2017 @Eray Turan, @Tahir İlter, @İlkay Başaran, @Hakan Erken, @Mehmet KAYA, @Adriana Lima.. Siz ne diyorsunuz bu duruma? Hayırlısı olsun diyorum. İş ve bölge gereği toplantılara katılamamış olsam da çok güzel insanlarla tanıştım burada. Tanıştıklarımın büyük kıymı ile de yüzyüze görüştüm. G3cenin 12 sinde sabahın köründe acil işim olduğunda aramaktan çekinmedim. Araba da alıp sattım vs. Bu tabi zamanla oldu. O kadar zaman neden üye kaldım kopamadım bence bu sorgulanmalı ve bu ortam kaybedilmemeli. Umarım burada senelerce emek vermiş ve yaşı da hatrı sayılır düzeydeki insanlar 3 5 ergen tarafından saçma sapan ithamlarla yüzyüze kalmaz. 1 günde bu tip 2 şey gördüm. Daha evvel hiç rastlamamıştım... Yorum bağlantısı
Önder Özcan 11 Ocak 2017 Paylaş 11 Ocak 2017 Yeni görünüme alışılır, hem de düşündüğümüzden daha çabuk Ayrıca, kulüp üyeliği diye bir şey olacaksa, eski üyelerin bence hiç meraklanmasına gerek yok. Tutup da Mars yolculuğuna katılma şartı konulacak değil herhalde. Gene ya üyelik süresi, ya mesaj sayısı artı toplantı kriterleri veya buna yakın şeyler olacaktır. Zamanında nasıl kulüp üyeliğine hak kazandıysak buna da otomatik olarak sağlarız diyorum ben. (emminin dediği gibi büyük bir kısmımız). Bu güne kadar büyük bir aileydik de forum altyapısı değişince yabancı mı olduk. Kaldı ki kırılacak birileri olsa idi, bunda öncelik moderatörlerin olurdu. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Ocak 2017 Paylaş 11 Ocak 2017 16 dakika önce, Adnan Çakır yazdı: Biz burada kocaman bir aileyiz (sadece isimleri yazanlar değil ) yıllarca herşeyimiz paylaştık iyi günde değil kötü günde de buradaydık yeni üye olan ve sadece üye olan arkadaşlar lütfen yanlış anlamasın kulüp üyesi olmak için kar kış kıyamet toplantılara gittik mangal partisine katıldık Uludağ da doluya tutulduk şimdi bu kadar emek tek kalemde silinip yeni versiyon yeni kural der haklarımız silinirse biz de kendi kurallarımızı koyarız . Yapmış olduğum duyuruya ve yukarıdaki açıklamalarıma rağmen bu mesajın yazılmasını ancak şaka olarak niteleyebilirim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Ocak 2017 Paylaş 11 Ocak 2017 Bir saat önce, Köksal Yılmaz yazdı: Abi bu altyapıda tema desteği yok mu kişiye özel farklı renk kombinasyonu için mesela. Yeni özellikler elbet geliştirilir, yenilik iyidir. Ayrı ayrı tema satın almak ve hepsiyle tek tek çalışmak düzenlemek gerek... Yani mümkün değil Renklerimiz eski forumla aynı, alışırız... Yorum bağlantısı
Ramazan Turan 11 Ocak 2017 Paylaş 11 Ocak 2017 Yeni her zaman iyidir. Ben yeni tema ve site düzenini çok beğendim. Eksiklikler zamanla giderilecektir elbet... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Ocak 2017 Paylaş 11 Ocak 2017 Kulüp üyeliği konusunun kapanmasını rica ediyorum. Beklemenizi ve gözlemenizi rica ediyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Ocak 2017 Paylaş 11 Ocak 2017 Duyuruya açıklama ekledim arkadaşlar. Kulüp konusunu şimdilik kapatmanızı ve çalışmamızın bitmesini beklemenizi rica ediyorum.. Değerli kulüp üyeleri. Yeni yapılanma ile birlikte kulüp üyeliği sistemini revize edeceğiz. Bu sebeple, mevcut tüm üyelikleri standart hale getireceğiz. Kuralları yeniden belirlenecek, yeniden oluşturulan kurallara gore kulüp üyeleri yeniden belirlenecektir. Bu işlemler sonucunda, taramalar geçmişe dönük olarak yapılacak. Mevcut kurallara göre bu hakkı kazanmış olanlar kuralların açıklanması ile birlikte kısa sürede haklarına kavuşacaklardır. 2 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 11 Ocak 2017 Paylaş 11 Ocak 2017 2 saat önce, Fatih Öztürk2 yazdı: (Mükremin abi bir defasında bir problem ile ilgili mesajımdan dolayı bana kızmıştı ancak neden kızdığına bir anlam verememiştim J kendisi ile tanışmasamda babacan bir abimiz olduğunu görüyor ve saygılarımı gönderiyorum) MK3 Mondeo kaynaklıdır.. Benim F16 yüzünden pek sevmez.. 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 11 Ocak 2017 Paylaş 11 Ocak 2017 Yapmış olduğum duyuruya ve yukarıdaki açıklamalarıma rağmen bu mesajın yazılmasını ancak şaka olarak niteleyebilirim.İletileri aynı anda yazmışız diye tahmin ediyorum. Benim iletimin üzerinde kinden bahsediyorsan eğer .Son iletine istinaden bekleyelim zaman herşeyin ilacı [emoji106] Yorum bağlantısı
Emre Ünal2 11 Ocak 2017 Paylaş 11 Ocak 2017 Hayırlı, uğurlu olsun. Özledik okumayı ve kimi zaman yorum yapmayı. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 11 Ocak 2017 Paylaş 11 Ocak 2017 Ben de beğenmedim. Umarım alışma süreci sıkıntılı olmaz. Forumun yapısının ve adının değişmesi de hoşuma gitmedi. Bariz bir şekilde hoşnut olmayanların olduğu belli. Hayırlı olsun ne diyelim... 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 12 Ocak 2017 Paylaş 12 Ocak 2017 (düzenlendi) Yeleğimin tadına varamadım daha isim de mi değişiyor Gençlik yıllarımda autoclubtr vardı her markanın olduğu ona doğru mu gidiliyor? 12 Ocak 2017 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin 12 Ocak 2017 Paylaş 12 Ocak 2017 forumumuz bakımda iken; aha biraz sabır, yüzdük yüzdük sonuna geldik vs. mesajlara cevap yazma imkanı yoktu doğal olarak. ama o esnada üyeler mesaj gönderebilir olsaydı bakın ne mesajlar gelirdi. yeni yüzümüz hayırlı olsun inşallah. Yorum bağlantısı
Fatih Hanoğlu 12 Ocak 2017 Paylaş 12 Ocak 2017 23 saat önce, Fatih Hanoğlu yazdı: Neden sitenin yeni halinin üyeler tarafından beğenilip beğenilmediğine dair bir anket yapılmıyor ? Bir haftalık bir anket açılabilir.. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 12 Ocak 2017 Paylaş 12 Ocak 2017 47 dakika önce, Fatih Hanoğlu yazdı: On 11.01.2017 at 10:12, Fatih Hanoğlu yazdı: Neden sitenin yeni halinin üyeler tarafından beğenilip beğenilmediğine dair bir anket yapılmıyor ? Bir haftalık bir anket açılabilir.. Şu an çok taze olduğundan tam olarak gerçekçi sonuç çıkmayacaktır. İşyerindeki programlarda ne zaman bir güncelleme olsa herkes "bu da nerden çıktı ne kötü olmuş diyor" bir süre sonra alışınca "iyiki bu özellikler eklenmiş" denilebiliyor. Yönetim bizim karşımızda değil, abimiz, dostumuz hepsi. Benim de alışamadığım, beğenmediğim hatta değişmesine karşı olduğum şeyler mevcut(forum adının değişmesi gibi). Ülkenin gerginliği foruma da yansıyor, yaptım oldu zihniyeti olmadan şeffaf ilerlenmeli. Şahsen önerilerin, projelerin neler olduğunu üye olarak bilmek isterim(önerilerimiz de olabilir. yönetim kapalı kapılar ardında konuşmamalı). 6 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ocak 2017 Paylaş 12 Ocak 2017 (düzenlendi) 17 saat önce, Fatih Öztürk2 yazdı: Ben bu forumun sessiz bir üyesiyim. Genel olarak mesaj yazmayı tercih etmiyorum. Ancak hafta içi hergün forum bilgisayarımda açık ve konuları mümkün olduğunca takip etmeye çalışıyorum. Yeni yapılanma ve forum güncellemesi hayırlı olsun. Zamanla eksikler ortya çıkacak ve bunlar sorumlular tarafından giderilecektir. Otomotiv fabrikasında çalışmama ragmen kaputu açtığımda karşımda gördüğüm parçaların pek çoğunun adını ve ne işe yaradığını bilmezdim. Ancak bu forum ile tanıştıktan sonra bir çok ustayla parçaların araba üzerindeki görevlerini, çalışma sistemini vs. tartışabilecek seviyeye yaklaştım diyebilirim. Şimdi forum sayesinde birçok parçayı yurt içi ve yurt dışından uygun fiyatlara tedarik edebiliyorum. Arabayla ilgili bir sorun yaşadığımızda forumdaki gerek yönetici gerek üye arkadaşlar sağolsunlar desteklerini esirgemiyorlar. (Mükremin abi bir defasında bir problem ile ilgili mesajımdan dolayı bana kızmıştı ancak neden kızdığına bir anlam verememiştim J kendisi ile tanışmasamda babacan bir abimiz olduğunu görüyor ve saygılarımı gönderiyorum) Tekrardan forumda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ben yine sessiz bir şekilde paylaşımlarınızı takip etmeye devam edeceğim. Herkese saygı ve sevgilerimle 14 saat önce, Serkan Toker yazdı: MK3 Mondeo kaynaklıdır.. Benim F16 yüzünden pek sevmez.. Yahu neden? neden? meraktan çatlayacam. Bu yeni düzende kendi konularımı bile bulamıyorum. Bak! problem diyor, transit, traktör filan yazmamış. 12 Ocak 2017 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi imla Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ocak 2017 Paylaş 12 Ocak 2017 19 saat önce, Ertan Çabuk yazdı: Soranlar için dip not Emmi bizi şutladı [emoji16] [emoji533] [emoji375] Neler hissediyorsun? Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk2 12 Ocak 2017 Paylaş 12 Ocak 2017 17 dakika önce, Mükremin Kocataşkın yazdı: Yahu neden? neden? meraktan çatlayacam. Bu yeni düzende kendi konularımı bile bulamıyorum. Bak! problem diyor, transit, traktör filan yazmamış. Abi bende konuyu bulamadım. Mevzu neydi onu da hatırlayamıyorum. Gündeme getirme sebebim ise kırgınlık vs. değil. Muhabbet olsun diye Yorum bağlantısı
Selim Kaya 12 Ocak 2017 Paylaş 12 Ocak 2017 (düzenlendi) Teknik bir soru sorayım ben de. Önceki versiyonda konuya girdiğimiz zaman, okunmamış ilk mesaja gitmemizi sağlayan bit buton vardı. Burada göremedim. Ben mi göremedim? Yok mu yoksa? En çok onun eksikliğini hissediyorum şu an. Ekleme: Önceki sayfalarda soruma cevap buldum. Gereksiz sormuşum. Çok göz yoruyor yalnız detayları incelerken. Bir de isim değişecekmiş herhalde. Bizi buraya toplayanın Ford olduğu unutulmamalı bence Ekleme: Takip ettiğim içerik bölümünde de bu yıldız işareti ile okunmamış mesaja gitmemiz sağlanabilirse iyi olur. Şu an sadece ilgili konunun bulunduğu bölümde görünüyor bu işaret. 12 Ocak 2017 tarihinde Recep Selim Kaya tarafından düzenlendi Ekleme 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 12 Ocak 2017 Paylaş 12 Ocak 2017 48 dakika önce, Mükremin Kocataşkın yazdı: Neler hissediyorsun? Mutluyum Ehtiyar. senle uğraşmaktan kurtuldum daha önce istifa ettim ama kabul etmedi. meğerse kendi atacakmış 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Ocak 2017 Paylaş 12 Ocak 2017 Mutluyum Ehtiyar. senle uğraşmaktan kurtuldum [emoji14] daha önce istifa ettim ama kabul etmedi. meğerse kendi atacakmış [emoji3]Faşo ağa 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 12 Ocak 2017 Paylaş 12 Ocak 2017 12 dakika önce, Ertan Çabuk yazdı: Faso ne demek ki [emoji16] ben biliyorum ama söölemem 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts