İçeriğe Yönlendir

Yeni yapılanmamız hayırlı olsun.

Evren Erakçora

Recommended Posts

Misafir
1 dakika önce, Sani Gerşon yazdı:

Öncelikle konuyu birleştirdiğimi bildireyim.

İkinci olarak, yönetim adına değil, şahsım adıma konuşmak gerekirse;

1- Teknik sorular illa ki yanıtlanacaktır.

2- Kendin dediğin gibi, biz herkesten takdir toplamış bir forumuz. Bunu ne ismimizle yaptık, ne içeriğimizle. Biz bunu kendimiz yaptık. Sıcaklığımız, aile yapımızla. Bu sebepledir ki, forumun adı da değişse, kulüp üyeleri olmasa da, senin benimle olan iletişimde tüm bunlar etken olacaksa zaten temelden sorun var demektir. Bu sebeple ben olsam hiç bunlara takılmam, hem teknik bilgimi paylaşmaya devam ederim, hem de yerinde ve zamanında geyiğime devam ederim.

Ayrıca kişisel gözlemime dayalı olarak, forumun mesaj sayısında da, açılan konu sayısında da, online sayıda da azalma mevcut gözükmüyor.

Bunu yönetim olarak yanıtlayabilirim :) Öyle gerek görüldü. Buradan hayırlı olsun mesajları verilirken şikayet mesajlarını da gördük, birleştirdik ;)

ben istemiyorum, açtığım konu ayrı başlık olsun,kim memnun kim değil yazsın

Yorum bağlantısı
Misafir
2 dakika önce, Mehmet KAYA yazdı:

Forumun yeni yapılanması hayırlı olsun. Her yeni yapılanma gibi bu yapılanmada sancılı süreçlerden geçecektir. Artılar eksiler görülüp değişimler ona göre yapılacaktır. Değişiklik iyidir. Forumun arayüzüne alışmak zor olacak. Çok detaylı olmuş. Göz yoruyor biraz. Alışacağız. Yeni yapılamada görev alan arkadaşların görevleri hayırlı olsun. Yeni göverlerinde başarılar dilerim. Eskiden görevde olup şimdi görevde olmayan arkadaşlara da emekleri için teşekkür ederim. Çalışmalarınızdan dolayı da teşekkür ederim.Sizinle çalışmaktan onur duydum. Teşekkür ederim.

Saygılarımla.

Mesajında 38 adet "teşekkür ederim" demişsin. :D

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Soranlar için dip not
Emmi bizi şutladı [emoji16] [emoji533] [emoji375]

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
8 dakika önce, Barış Ünal yazdı:

ben istemiyorum, açtığım konu ayrı başlık olsun,kim memnun kim değil yazsın

:)

7 dakika önce, Doğuş Bağ yazdı:

kulüp üyeliklerimiz geri verilmeyecek bu cevaptan bunu anlıyorum doğrumudur?

Verdiğim cevapta kesin herhangi bir şey olmamakla beraber orada yazdım, yönetim adına değil, şahsi olarak cevap verdim.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya
16 dakika önce, Kerem Minaz yazdı:

Mesajında 38 adet "teşekkür ederim" demişsin. :D

İşi gücü olmayan adamın belli oluyor. Onun kaçtanesi sana otur onu da say.

15 dakika önce, Ertan Çabuk yazdı:

Soranlar için dip not
Emmi bizi şutladı [emoji16] [emoji533] [emoji375]

Ben istifa ettim abi.

Sizi bilmem :D

Yorum bağlantısı
Misafir
Şimdi, Mehmet KAYA yazdı:

İşi gücü olmayan adamın belli oluyor. Onun kaçtanesi sana otur onu da say.

37 adedi banaymış. :good1:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya
2 dakika önce, Kerem Minaz yazdı:

37 adedi banaymış. :good1:

Aferin

10

otur

Yorum bağlantısı
Tahir İlter
42 dakika önce, Barış Ünal yazdı:

klüp üyeliği neden kaldırıldı,tekrar klüp üyeliği olacakmı,eski moderatör arkadaşlarımız neden bıraktı kendi istekleri bu yöndemiydi,forum ismi değiştirilecek deniyor böyle bir çalışma varmı,ki varsa böyle birşey,biz yıllardan beri fordcluptr çatısı altında marka model ayırt etmeden herkese hertürlü yardımda bulunarak herkes tarafından takdir kazandık,isim değiştirmeye gerek varmı.gördüğüm kadarıyla şu haliyle foruma herkes yabancı kaldı ve girmek istemiyor gibime geliyor.forumda eski üyelerin(eski üyelerden kasıt forumda her gün yazan forumu ailesi gibi gören üyeler) birbirleri ile teknik konular haricinde yaptığı muhabbetlerin(geyik) yapılmasını istemiyormusunuz.bu yüzden yeni yüzlerler teknik konular üzerinden forumu devam ettirme gibi bir düşünceniz mi var.teşekkürler.

ben bu forum sayesinde bir çok dost arkadaş edindim,forumun o eski sıcaklığını göremiyorum saygılar.

Abi bu iş bir bayrak yarışı bizden önce de güzel işler çıkaran,büyük başarılara imza atan moderasyon ekibi vardı. Bize devrettiler bayraklarını ve biz de güzel işlere imza attık. Bundan sonrasını yeni yapılanma ile birlikte zaman gösterecek. Umarın güzel şeyler olur. 

Moderasyon sadece taşı,sil,düzenle değildir FCTR için.Forum hakkında,üyeler hakkında bir çok konular konuşulur, kararlar verilir. Forumun bu hali içinde bizim birçok önerilerimiz olmuştur. Moderasyon ciddi bir uyum ister bizler ekip olarak oldukça uyumluyduk.Ekibimizden de kalan  arkadaşlarımız oldu (içerik sorumluları ) .Kimisi yönetici oldu,sevdiğimiz abilerimizden yönetici olanlar oldu. Yeni yapılanma ile birlikte yönetime uyum sağlayamayacağımız düşünülmüş olabilir,ihtiyaç kalmamış olabilir ama hangi karar alındı ve nasıl düşünüldü ise düşünülsün bu forum geleceği için doğru olduğu düşünülen kararlar alınmıştır. 

Isınmama durumu yeni versiyon durumlarında olabilecek bir durum.Zamanla herkes alışır. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Öncelikle herkese merhaba; az önce konuya yazdım ben yazana kadar konu başka bir yere taşınmış uçtu gitti yazdıklarım.  Bir daha yazacağım yapacak bir şey yok.

Öncelikle yapılan değişiklikler için emek harcanmış onun hakkın vermeliyim. Ben bu forumu ilk olarak emeğe saygı gösterildiği için seviyorum. Emeği geçen herkese teşekkürler. Beğenmediğim yanları var zamanla alışırım diye düşünüyorum.

Kafama takılan ve cevap bulamadığım sorular var kafamda ve bu sorulara cevap bulamadan foruma girmeyi düşünmüyorum. İster yönetim olarak cevap verirsiniz isterseniz vermezsiniz.

Ben bu foruma 2009 yılında üye oldum. 2011 yılından buyana da aktif olarak forumu kullanan, bilgim dahilinde aklımın kestiğince herkese yardımcı olmaya çalışan bir üyeyim. Bir çok konuda da yardım aldım. Sevinçlerimi üzüntülerimi ilk sizler ile paylaşdım. Yeri geldi çok eğlendiğim zamanlarda oldu yeri geldi çok üzüldüğüm zamanlarda oldu burada. Başka forumlara da üyeliğim var ama hiç birinde burada olduğum kadar aktif değilim. Hiç birinde burada olduğu gibi abilerim kardeşlerim yok hiç birinin toplantılarına katılmadım. Hiç birinin telefon numarası bende yok yolda görsem tanımam ama burası öyle değil idi benim için. Yeni yüzle beraber gelen bazı kurallar maalesef canımı çok sıktı. Öncelikli olarak kulüp üyeliğimin kaldırılması hiç ama hiç hoşuma gitmedi. Diye bilirsiniz ki ne avantajı vardı. Birkaç ilave özellik olarak görebilirsiniz. Ama benim için önemli idi. Benim yeni gelen veya hiçbir toplantıya katılmayan kişiden farkım olmalı. Yeni gelen üyenin de benim ondan farkım olduğunu bilmesi gerekmekte.

Soru 1. Kulüp üyeliği sistemi geri gelecek mi?

Soru 2. Geri gelecek ise ilave şart aranacak mı?

Soru 3. Kulüp üyeliğim ne zaman geri verilecek ?

• Beğen 8
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Forumu avrupalarda okusun diye yolladık, geri döndüğündeki şekli :D

katma_deger_saban_1985_width300_1.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
1 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı:

Soru 1. Kulüp üyeliği sistemi geri gelecek mi?

Soru 2. Geri gelecek ise ilave şart aranacak mı?

Soru 3. Kulüp üyeliğim ne zaman geri verilecek ?

Merhaba Mehmet,

Konu hakkında duyuru yapmıştım :)  

Şimdi, Köksal Yılmaz yazdı:

Forumu avrupalarda okusun diye yolladık, geri döndüğündeki şekli :D

Anlamadım bunu... 

Yorum bağlantısı
Misafir
3 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı:

Merhaba Mehmet,

abi benim konuyu ayırırmısın burdan oradan devam edersek daha faydalı olu

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
3 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı:

Merhaba Mehmet,

Anlamadım bunu... 

Abi yeni görünüm bi değişik geldi gözüme ;)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Şimdi, Köksal Yılmaz yazdı:

Abi yeni görünüm bi değişik geldi gözüme ;)

Tamam böyle ifade etmen daha hoş oldu :)

Zaman değişiyor. uyum sağlamak zorundayız.. 

Ancak şunu belirteyim.. 

Bu durum Xp'den Win10'a geçmek gibi.

Yazılım sağlayıcımız eski versiyonumuzdan desteğini kesmişti. Ana sayfada istediklerimizi yapamıyorduk.. Sayfa boyu 7 metreye ulaşmıştı. Güncelleme alamıyorduk.. 

Özetle bu olmak zorundaydı ve oldu.. Temamız da eski temanın aynısı sayılır :) Sadece alışmamız gerek.  

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
10 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı:

Merhaba Mehmet,

emmi ben duyuruyu gördüm. ancak hiç bir şey anlamadım. açıklama yok revize etmek ne demek neden buna gerek duyuldu. bizler devam edebilecekmiyiz yoksa bizlerde yeniden yeni revizyona tabi mi olacağız. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
10 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı:

emmi ben duyuruyu gördüm. ancak hiç bir şey anlamadım. açıklama yok revize etmek ne demek neden buna gerek duyuldu. bizler devam edebilecekmiyiz yoksa bizlerde yeniden yeni revizyona tabi mi olacağız. 

yani bu mesajlardan sonra öyle olacak sanırım :)

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
(düzenlendi)
12 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı:

Tamam böyle ifade etmen daha hoş oldu :)

Zaman değişiyor. uyum sağlamak zorundayız.. 

Ancak şunu belirteyim.. 

Bu durum Xp'den Win10'a geçmek gibi.

Yazılım sağlayıcımız eski versiyonumuzdan desteğini kesmişti. Ana sayfada istediklerimizi yapamıyorduk.. Sayfa boyu 7 metreye ulaşmıştı. Güncelleme alamıyorduk.. 

Özetle bu olmak zorundaydı ve oldu.. Temamız da eski temanın aynısı sayılır :) Sadece alışmamız gerek.  

Abi bu altyapıda tema desteği yok mu kişiye özel farklı renk kombinasyonu için mesela. Yeni özellikler elbet geliştirilir, yenilik iyidir.

Kulüp üyeliği konusunda eski üyelerin bir hak kaybına uğrayacağını düşünmüyorum(o kadar mangalı boşa mı yedim ben :biggrin:). Geçmişten üyeliği olup artık aktif olmayanların ki iptal edilebilir. Sonuçta günlük takibi yapılan bir konu değildir.

tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serdar Güngör

Bayan yöneticimiz de oldu sonunda çok şükür :) 

Yorum bağlantısı
Engin Deniz

Emeği geçenlerin eline sağlık, hayırlı olsun.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Şimdi, Barış Ünal yazdı:

abi benim konuyu ayırırmısın burdan oradan devam edersek daha faydalı olu

Neden Barış :) Kulüp üyeliği hakkında bir şey konuşmamıza gerek yokki. forum ismi değişecek. Forum teması değişikliği hakkında açıklamayı yukarda yaptım.. Moderatörler hakkındaki açıklamayı yine duyurularda yaptım. :)

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

@Mehmet Kazancıoğlu
@Barış Ünal
Biz burada kocaman bir aileyiz (sadece isimleri yazanlar değil ) yıllarca herşeyimiz paylaştık iyi günde değil kötü günde de buradaydık yeni üye olan ve sadece üye olan arkadaşlar lütfen yanlış anlamasın kulüp üyesi olmak için kar kış kıyamet toplantılara gittik mangal partisine katıldık Uludağ da doluya tutulduk şimdi bu kadar emek tek kalemde silinip yeni versiyon yeni kural der haklarımız silinirse biz de kendi kurallarımızı koyarız .

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk2

Ben bu forumun sessiz bir üyesiyim. Genel olarak mesaj yazmayı tercih etmiyorum. Ancak hafta içi hergün forum bilgisayarımda açık ve konuları mümkün olduğunca takip etmeye çalışıyorum. Yeni yapılanma ve forum güncellemesi hayırlı olsun. Zamanla eksikler ortya çıkacak ve bunlar sorumlular tarafından giderilecektir. Otomotiv fabrikasında çalışmama ragmen kaputu açtığımda karşımda gördüğüm parçaların pek çoğunun adını ve ne işe yaradığını bilmezdim. Ancak bu forum ile tanıştıktan sonra bir çok ustayla parçaların araba üzerindeki görevlerini, çalışma sistemini vs. tartışabilecek seviyeye yaklaştım diyebilirim. Şimdi forum sayesinde birçok parçayı yurt içi ve yurt dışından uygun fiyatlara tedarik edebiliyorum. Arabayla ilgili bir sorun yaşadığımızda forumdaki gerek yönetici gerek üye arkadaşlar sağolsunlar desteklerini esirgemiyorlar. (Mükremin abi bir defasında bir problem ile ilgili mesajımdan dolayı bana kızmıştı ancak neden kızdığına bir anlam verememiştim J kendisi ile tanışmasamda babacan bir abimiz olduğunu görüyor ve saygılarımı gönderiyorum) Tekrardan forumda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ben yine sessiz bir  şekilde paylaşımlarınızı takip etmeye devam edeceğim.

Herkese saygı ve sevgilerimle

Yorum bağlantısı
Misafir
3 dakika önce, Adnan Çakır yazdı:

@Mehmet Kazancıoğlu
@Barış Ünal
Biz burada kocaman bir aileyiz (sadece isimleri yazanlar değil ) yıllarca herşeyimiz paylaştık iyi günde değil kötü günde de buradaydık yeni üye olan ve sadece üye olan arkadaşlar lütfen yanlış anlamasın kulüp üyesi olmak için kar kış kıyamet toplantılara gittik mangal partisine katıldık Uludağ da doluya tutulduk şimdi bu kadar emek tek kalemde silinip yeni versiyon yeni kural der haklarımız silinirse biz de kendi kurallarımızı koyarız .

Biraz ağır olmamış mı Adnan Abi.. :fiuw:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...