Mehmet Kaya 17 Ocak 2017 Paylaş 17 Ocak 2017 13 saat önce, Murat Sağdaş yazdı: Gönder gelsin Sen mercek değişimi yapmadın mı ? [emoji15] Yaptım yaptım da.. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Ocak 2017 Paylaş 17 Ocak 2017 2 saat önce, Mehmet KAYA yazdı: Yaptım yaptım da.. Da'sı ??? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 17 Ocak 2017 Paylaş 17 Ocak 2017 59 dakika önce, Murat Sağdaş yazdı: Da'sı ??? Boşverrrrrr. Yorum bağlantısı
Ozer Oz 19 Ocak 2017 Paylaş 19 Ocak 2017 On 17.01.2017 at 08:11, Fatih Öztürk2 yazdı: Selamlar, İlker Kemal ile görüşün. Farlarınızı yapana kadar size ödünç olarak geçici far verecektir. Bana vermişti. Ayrıca çok ilgili ve bilgili bir arkadaştır. Eğer gerçekten böyle birşey yapıyorsa hemen gönderirim farları aracı gunluk kullandıgım ıcın numarasını aldım ama henuz gorusmedım .. farsız sinyalsiz kalmamak ıcın arayı p goruseyım hafta sonu 2 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 24 Ocak 2017 Paylaş 24 Ocak 2017 Benim farlar böyle arkadaşlar. Merceğin kararıp kararmadığını söyleyebilir misiniz. Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 24 Ocak 2017 Paylaş 24 Ocak 2017 1 dakika önce, Mehmet Ali Karakaya yazdı: Mercek nerde [emoji14] Valla ben de işte tam anlamadığım için bir sorayım dedim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Ocak 2017 Paylaş 24 Ocak 2017 foto yanıltır da.. zaten fabrikasyonu jaguar da aynı range de aynı.. merceği ufak. günceller daha iri. dolayısı ile sıfır da olsa vereceği ışık kısıtlı oluyor. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Ocak 2017 Paylaş 24 Ocak 2017 Fotoğrafta gördüğüm morluk gerçekte varsa ampül ölüyor demektir 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Ocak 2017 Paylaş 24 Ocak 2017 1 saat önce, Harun Kocaçalışkan yazdı: Benim farlar böyle arkadaşlar. Merceğin kararıp kararmadığını söyleyebilir misiniz. Buna fotoğrafla cevap vermek imkansız Harun bey.. Ancak, mükemmel bile olsa, verimsiz olduğu kesin, doğuştan yetersiz bu far... Hepimiz mondeoları merceğini değiştirip kullanabildik... 4 Yorum bağlantısı
Ozer Oz 25 Ocak 2017 Paylaş 25 Ocak 2017 5 saat önce, Servet Aydın yazdı: Fotoğrafta gördüğüm morluk gerçekte varsa ampül ölüyor demektir benim farlar mor yanıyor yanı arkadastakı gıbı . ve daha kkoyuı ısık renkı soguk beyaz lacıvert arası ama camda morluk mevcut baya birde sağ ampul halojen gıbı sarı yanmaya basladı tonu acıldı ölümü Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Ocak 2017 Paylaş 25 Ocak 2017 benim farlar mor yanıyor yanı arkadastakı gıbı . ve daha kkoyuı ısık renkı soguk beyaz lacıvert arası ama camda morluk mevcut baya birde sağ ampul halojen gıbı sarı yanmaya basladı tonu acıldı ölümü Sarımsı ton Eğer mercek kararıyor ise oluşur, xenon ampulü beyaz ise. Morlaşma ise xenon gazı ölen ampülde oluşur 1 Yorum bağlantısı
Ozer Oz 25 Ocak 2017 Paylaş 25 Ocak 2017 5 saat önce, Servet Aydın yazdı: Sarımsı ton Eğer mercek kararıyor ise oluşur, xenon ampulü beyaz ise. Morlaşma ise xenon gazı ölen ampülde oluşur tesekkur edeırm abı sanırım mercek buyutmeden ampul takmanın bı anlamı yok arkadaşlar haklı... eğer tamamen biterse ampul 1 takım alıcaz yenı artık 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Ocak 2017 Paylaş 25 Ocak 2017 Ampül ve mercek. İkisi aynı vakit yenilense muazzam olur 2 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 26 Ocak 2017 Paylaş 26 Ocak 2017 Ankara' da olsanız bir çift trend farı verebilirdim emanet olarak. Kesinlikle mercek modifiyesini tavsiye ederim. Murat Sagdas da bu işleri bilir. Tavsiyelerine kulak verin bence. 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Ocak 2017 Paylaş 26 Ocak 2017 14 saat önce, Serkan Toker yazdı: Ankara' da olsanız bir çift trend farı verebilirdim emanet olarak. Kesinlikle mercek modifiyesini tavsiye ederim. Murat Sagdas da bu işleri bilir. Tavsiyelerine kulak verin bence. Çok yardım sever gördüm sizi şevkatlim adminim fotokopicim tonercim 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 26 Ocak 2017 Paylaş 26 Ocak 2017 4 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Çok yardım sever gördüm sizi şevkatlim adminim fotokopicim tonercim Benim yerimde kim olsa aynısını yapardı, teveccühünüz efendim.. 1 Yorum bağlantısı
Tahir Ak 26 Ocak 2017 Paylaş 26 Ocak 2017 ankara iseniz Oktay Toker var. nette sitesi vs var. o arkadaşta güzel işler çıkarıyor. takip ediyorum.hella gen7 mercek ve uyumlu ds serisi ampul ile efsane olur Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ocak 2017 Paylaş 26 Ocak 2017 5 dakika önce, Tahir Ak yazdı: ankara iseniz Oktay Toker var. nette sitesi vs var. o arkadaşta güzel işler çıkarıyor. takip ediyorum.hella gen7 mercek ve uyumlu ds serisi ampul ile efsane olur Oktay Tokerin vukuatlarını duymayan kalmamıştır. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 27 Ocak 2017 Paylaş 27 Ocak 2017 ankara iseniz Oktay Toker var. nette sitesi vs var. o arkadaşta güzel işler çıkarıyor. takip ediyorum.hella gen7 mercek ve uyumlu ds serisi ampul ile efsane olur Herkes İlker Kemal diyorsa bence İlker Kemal'den şaşmayın. 3 Yorum bağlantısı
Ozer Oz 27 Ocak 2017 Paylaş 27 Ocak 2017 23 saat önce, Serkan Toker yazdı: Ankara' da olsanız bir çift trend farı verebilirdim emanet olarak. Kesinlikle mercek modifiyesini tavsiye ederim. Murat Sagdas da bu işleri bilir. Tavsiyelerine kulak verin bence. Bu forumu bu yüzden seviyorum... daha önce bir çok aracım oldu örnegın önceki laguna idi.. bu kadar yardım sever ve forumdaki ilgi alakayı başka yerde bulamadım.. soruna konu acınca anında cevap gelmesı tavsıye vb gibi.. aracım değişsede bu forumda takılmaya devam edeceğim... Bu arada ne yazıkkı ankara da değilim. eğer yedek far bulabilirsem yada yolum ankaraya düşerse forumdakilerin ilker dediiği kişi ile iletişime geçip mercekleri öyle büyütürüm tabii o zamana kadar olurda araç satılmazsa numarasını mehmet abiden aldım ... Bu arada uzun farları açınca dünya varmış diyorum ya ... resmen farın aydınlatmasına hasret kalmışım uzunları açıp gezesim geliyor Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 27 Ocak 2017 Paylaş 27 Ocak 2017 ankara iseniz Oktay Toker var. nette sitesi vs var. o arkadaşta güzel işler çıkarıyor. takip ediyorum.hella gen7 mercek ve uyumlu ds serisi ampul ile efsane olur Çöpe atılacak paranız varsa ve çoksa yaptırın sıkıntı yok, hatta çoksa bana verin parayı... Sakın diyorum, bir Oktayzede olarak.!! Oktay Tokerin vukuatlarını duymayan kalmamıştır. Kalmış demek ki kardeşim 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 27 Ocak 2017 Paylaş 27 Ocak 2017 Arkadaşlar bu ampül konusunda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi. Bizim ampüller sanırım D2S diye geçiyor. Yabancı sitede şunu buldum. https://www.amazon.de/gp/product/B00FQ8AVHS/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&smid=A3JWKAKR8XB7XF&th=1 2'li paketi yaklaşık 320 tl'ye alınabiliyor. Ama aynı ürünü Türkiye'deki sitelerde göremiyorum. Bu fiyat normal mi pahalı mı? Yoksa aradığım ampül bu değil mi? Yorum bağlantısı
Tahir Ak 27 Ocak 2017 Paylaş 27 Ocak 2017 Allah Allah. Oktay Toker takip ediyorum ama. şikayetleri ilk kez duydum. tanımam etmem. forum daha iyi bilir tabi. ben kimseyi yanlış yönlendirmeyeyim Bu arada nette. far tasarım merkezi diye bir yer de var. adamlar süper ilker çıkarıyor gibi. tabi fiyatlar ve işçilik nasıl bilmiyorum 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts